Майкъл Дъглас е в много тежко състояние

През август лекарите му откриха рак на гърлото
Обновена: 13 окт 2010 16:11 | 13 окт 2010 16:10, Елка Василева
26
Майкъл Дъглас е в много тежко състояние
Снимка: БГНЕС

Знаменитият актьор Майкъл Дъглас, който има рак на гърлото, е в тежко състояние. Това заяви режисьорът Оливър Стоун, който засне пуснатия наскоро по екраните филм „Уолстрийт: Парите никога не спят“. В него Дъглас играе главната роля.

Стоун определи здравословното състояние на актьора като опасно.

Дъглас трябваше да съпровожда режисьора при пътуването му в Европа, където филмът също беше пуснат по екраните.

По думите на Стоун обаче актьорът е болен и затова е предпочел да остане в САЩ за по-нататъшно лечение, предаде ИТАР-ТАСС.

Говорителят на Дъглас Алън Бари обаче каза, че актьорът се чувства отлично. „Не можеш да преминеш 8-седмичен курс на лечение и да тръгнеш на турне в Европа. Лекарите са много доволни, той се чувства отлично“, заяви Бари.

Заболяването на Дъглас беше открито през август тази година, когато то беше достигнало вече най-опасния – четвърти стадий.

Още по темата

По думите на самия 65-годишен актьор гърлото започнало да го боли още в началото на тази година, но тогава лекарите не успели да установят причината. Едва по-късно след провеждане на специални лабораторни изследвания диагнозата е била поставена.

В свое интервю Дъглас призна, че е злоупотребявал с цигарите и алкохола, което е рисков фактор за подобно заболяване.

Дъглас е женен за британската актриса Катрин Зита-Джоунс. Син е на легендарния холивудски актьор Кърк Дъглас и има две награди „Оскар“. Едната от тях е за главната роля в първия филм „Уолстрийт“ от 1987 г. на режисьора Оливър Стоун.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
таня преди 13 години
абе я спирайте цигарите както направих аз с книгата НЕ ПУША ВЕЧЕ.МИЛИОНИ УМИРАТ ОТ ТЕЗИ МРЪСНИ ЦИГАРИ НА ГОДИНА В СВЕТА .ОДЪЗНАЙТЕ СЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТИ ,ЧЕ СЕ САМОУБИВАТЕ .УСПЕХ
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много специален артист,цял учебник може да се напише за студентите и единствения автор и пример да е той....Съпругът ми,лека му пръст,имаше съвсем същия проблем,по същия начин не разбраха от какво е болен и го лекуваха от ангина...Значи и в богатите страни се случва това ...жалко ,дано оздравее.
23
1
 
20
 
! Отговори
123 преди 13 години
Eх,Майкъл,дано се оправиш.Спирам цигарите.
22
0
 
19
 
! Отговори
Цецко преди 13 години
Пожелавам ти много здарве и бързо възстановяване! Горе главата!
21
0
 
12
 
! Отговори
сряда преди 13 години
Обожавам мъж и жена,хванати за ръка /които и да са те/ ---Тъй като статията е противоречива за състоянието на Дъглас-младши,бих добавила само най-добритеси пожелания
20
1
 
26
 
! Отговори
еvita преди 13 години
Защо на злобничките хора толкова им се говори и пише,че не пропускат случай да си пръснат отровата??? Що за хора сте,бе?Значи щом е пил и пушил-да мре,заслужил си го е,а знаете ли,че огромна част от хората имащи това заболяване(включ. и аз)никога не са имали тези пороци и пак са се разболяли.Затова не ръсете наляво и надясно тъпите си размисли и страсти,а се опитайте да се направите по-добри човеци.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Страни хора има тук. Ако може да се каже, че са хора от начина за коментар на един болен човек та какъвто и да бил той.....Прости сме си!!!
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
KOITO GLEDA FILMI
17
4
 
11
 
! Отговори
Разумен преди 13 години
Няма как да не ти прасна минус, вярвам че с повечето мислещи хора ще е така.Едно от малкото неща които са убили повече хора от рака, е религията. Бог и кръста можеш да си ги завреш там дето слънце не грее.
16
28
 
4
 
! Отговори
. преди 13 години
Не знам защо реагирате на различните коментари от общоприетите така негативно. Да,може би е бил велик актьор, но с тази подкрепа от страна на Холивуд и Ционистките движение просто няма как да се провали човек. Но така става като си продадеш душата за материална власт. Само, че Господ, забавя, но не забравя - така, че каквото е трябвало да стане е станало. Всеки си носи кръста и прави своя избор в живота. ПС: За многото,които ще оставят минуси, ще ги помоля да се замислят по обстойно на въпроса.
15
1
 
7
 
! Отговори
Ivo преди 13 години
Michael Douglas e strahoten , mnogo jalko , mnogo syjalqvam. V takava situaciq kakvoto i da kaje 4ovek, 6te zvu4i nelepo;-(
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пиле, част от злокачествените тумори (казват им РАК - да те ограмотя) са лечими, когато са диагностицирани навреме- тоест в начален стадий на болестта. Не знам какъв е случая с Дъглас, затова казах ДАНО се оправи.
13
1
 
15
 
! Отговори
мама преди 13 години
Ракът е лечим в голяма степен,ако се хване навреме и се лекува така,както трябва!
12
1
 
14
 
! Отговори
Разумен преди 13 години
Ти усети ли се каква точно тъпотия изръси ? Надали....Може би, това което имаш в предвид са злокачествени и доброкачествени тумори ?Иначе, дано Майкъл Дъглас се оправи.
11
31
 
4
 
! Отговори
pn преди 13 години
Щеше да ми е жал за него, ако беше претърпял някакъв нещастен случай. Ама да се тровиш сам съвсем тенденциозно и умишлено и да си причиниш рак заради собствената си простотия... някак това не предизвиква умиление у мен. Заслужава си участта.Не мога да отрека, че е великолепен актьор!
10
2
 
9
 
! Отговори
Веднага ти давам отг преди 13 години
овор , ЗАЩОТО ИЗСЛЕДВАНИЯТА СТРУВАТ ПАРИ !!! Тук ЗК не поема един куп неща и за да му спестят пари на бг пациента , го лекуват за нещо безобидно, каквото в повето случаи е / Слава Богу !/.А там ? Там струват страшно много , даже единици могат да си го позволят, но Той е все пак Майкъл Дъглас. При него може би се касае за недоглеждане. Но и човекът преживя страхотен провал като баща с най-голямото си дете / влезе в затвора/ и това си каза думата.
9
20
 
3
 
! Отговори
4000 преди 13 години
Що говориш глупости? Кой бе пиле се е излекувал от РАК? От тумор може, но рака не прощава и у нас и в чужбина!
8
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Който не е гледал филма "Уолстрийт" от 1987 г. да го гледа.Изключителна роля на Дъглас. Все едно е роден за нея.Велик актьор!Дано се излекува от рака!
7
9
 
38
 
! Отговори
4000 преди 13 години
Още ведънж доказателство, че грешката не е само в нашите лекари. Никъде по света не са Богове и не могат да дават душа! Само едно винаги се питам - защо когато отиде пациент с оплакване, първо го лекуват от безобидното и тогава се започва търсене на реалната причина? Защо първо да не се отхвърлят най-лошите диагнози и тогава да ни е по-леко на всички....Колко народ умориха от лечение на грип, а то рак! И виждат, че е грешка и пак го правят. А през това време нещата се развиват и излизат от контр
6
3
 
25
 
! Отговори
кърк преди 13 години
***!Дръж се,Майкъл! Кураж!