Явор Бахаров спипан с марихуана

Столични полицаи го спрели за рутинна проверка
Обновена: 14 юли 2011 20:23 | 14 юли 2011 20:15,
337
Явор Бахаров спипан с марихуана
Явор Бахаров в компанията на Елена Петрова и Луиза Григорова. Снимка: Булфото

Звездата от сериала "Стъклен дом" Явор Бахаров е хванат с наркотици в центъра на столицата.

Според информацията на МВР вчера около 23.30 часа той бил спрян за рутинна полицейска проверка на ул. „Г.С. Раковски”.

В него служителите на реда открили хартиена сгъвка с марихуана. При последвалата експертиза било установено и точното количество – 0.75 грама.

Предстои доклад на материалите в Софийската районна прокуратура. Работата по случая продължава. Бахаров бил познат на органите на реда и с други хулигански прояви, уточняват от полицията.

По информация на "24 часа" при стария случай на хулиганство Явор бил задържан в полицията, след като счупил стъкло на автомобил на площад “Народно събрание” през 2007 г. Разследването по случая било приключено от дознател в СДВР и е предадено с мнение за съд.

Още по темата
  Явор Бахаров играе Хари в нашумелия сериал "Стъклен дом", а както във филма, така и в живота приятелка му е Луиза Григорова (Алекс).

Неотдавна друга звезда от сериала - Елена Петрова, също имаше проблеми с полицията, но заради шофиране след употреба на алкохол.

Тя беше заловена да кара с 1.2 промила алкохол в кръвта. Наказаха я с триста лева глоба и за една година й отнеха книжката.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още по темата: марихуанаЯвор Бахаров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ай стига сте се сдухвали бе, вие като че ли не сте били млади. Кво ще ми кажете че на 22 години не сте правили глупости, не сте пили алкохол и сте се прибирали преди 10 вкъщи ли? Който е такъв най добре да се гръмне на време.
242
3
 
6
 
! Отговори
Бейлис преди 12 години
252, кажи ми една причина да пуши?
241
13
 
14
 
! Отговори
Ala bala преди 12 години
0.75г.??? Като му се пуши, да си пуши човека. Все пак има право на свободен избор. Луда държава.
240
11
 
11
 
! Отговори
Бейлис преди 12 години
Вече съм убеден че държавата ни е изгубена - само наркоманчетата останаха..
239
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аман , от звезди , известни само на близките си и шепа фанатизирани телемани ! Не искам като си пия кафето , да ми ги натрапвате тези "звездИ"
238
10
 
26
 
! Отговори
Гатю преди 12 години
Абе тоя хърбав урунгел как може да има такава хубава приятелка.Баси живота несправедлив.
237
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
УЖАС, аман от такива звезди, да си ги прибират в Bolywood i da mirqsame
236
5
 
2
 
! Отговори
до 242 преди 12 години
пу6и си и не се обаждай, ами дай и на детето си, да не вземе ътре да прочете някоя книга
235
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Друага една звезда е на свобода, след като пиян уби един, а друг напражи полужив човек. голяма звезда е тоя в голям филм, да дойде в Люлин да се срещтне със свои фенове, така ше заблести, че чак във факултето ще се види
234
9
 
6
 
! Отговори
Anon преди 12 години
До 244... Това ако беше някъде извън българия щяха да го пуснат на другия ден. Никой вече не се занимава да лови юзърите на марихуана. Не одобрявам, но ще я легализират при положение, че далеч по- опасни наркотици са по- евтини.
233
12
 
19
 
! Отговори
оня с коня преди 12 години
поредното *** , тва ако е някъде извън БГ ще има гривнички на ръцете и ще го осъдят . Ако хванат някой обиновен човек с толкова трева ,може и да го осъдят за разпространение , а тоя пикльо сега цялата проста *** в БГ щекаже "Е голяма работа " Да и Максим Стависки уби човек и срина живота наоще един , и кво стана ..... пуснаха го с условна . За тва хората се махат от тази гнусна държава . Елена петрова я хванаха с над 1.5 промила и ко стана ,Обикновен човек ще лежи в затвора за това.
232
6
 
22
 
! Отговори
аз преди 12 години
нарушението е подобно на това да те хванат със 100гр уиски по време на сухия режим в САЩ или примерно да си си сварил 30,1 литра домашен алкохол при условие, че по закон имаш право на 30. Истината е, че момчето ще отнесе наказание защото е горе-долу известен и защото като младеж е чупил прозорци ...жалка работаА в същото време сериозните дилъри на наистина опасни наркотици седят безнаказано. Побъркан свят ...
231
10
 
16
 
! Отговори
az до 236 преди 12 години
Познавам хора които козят от 15 години и никога не са имали проблеми да не пушат. Палват по няколко джоинта на месец, доста от тях даже и на година. В същия момент имам приятели, които пушат цигари от 15 години и същите буквално изперкват на 2рия ден без тютюн. Ефекта на цигарите и марихуаната е доста сходен, но липсата на цигари се равнява с тази на по-тежки наркотици. А тези 0.75гр са смешно нещо.
230
6
 
8
 
! Отговори
Швейк преди 12 години
еми тия деца красиви... ама пушат, пият и след 10на години като си отворят устата вътре сякаш са *** телета, и около очите тъмни окръжности... какво да говорим. пускайте ги на воля, не ги възпитавайте и после се чудете що така.
229
7
 
14
 
! Отговори
лелемале преди 12 години
бах и престъпника, малииии0,75 грама...20 години затвор за него;)И бил счупил стъкло на автомобил преди сума ти години, *** и хулигана. Да умре в мъки на електрическия стол, нали така драги съфорумници? Да има справедливост и "правова" държава. Какво да ви кажа, комплексирани глупачета?
228
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е тоя,с тая да дойде да счупи моето стъкло на моята кола:))))))Да видят тогава аз в какъв филм ще ги снимам:)
227
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***,мнереализирани *** и ***.Трябва да си много просто шиле,че да дремеш да гледаш тея пред телевизор.БАФТИ и "звездите":)))))))))))))))))))))))))))))
226
4
 
15
 
! Отговори
до 236 преди 12 години
Ако я легализират, парите от продажбата на марихуана ще трябва да влизат легално в държавната хазна, вместо в джобовете на политиците. Ще трябва да се плащат данъци и акцизи и ще е по-трудно да се крадат тези пари... Няма как да я легализират просто...
225
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То тютюнът е МНОГО по-вреден от марихуаната, и води до много по-сериозно пристрастяване.Просто е внесен по-отдавна в Европа и се е разпространил повече (и затова се приема като нещо нормално). Иначе си е наркотик - човек се нуждае от ежечасова доза.Според мен трябва да легализират марихуаната - това ще е още една индустрия която да пълни хазната с данъци.Пък и ще е идеално допълнение към "алкохолния туризъм".
224
4
 
23
 
! Отговори
на снимката... преди 12 години
Коя от двете е Марихуана?