Удар след удар за Лейди Гага в интернет

Риана я детронира, YouTube закри неин акаунт, хакери удариха сайта й
18 юли 2011 12:27,
68
Удар след удар за Лейди Гага в интернет
Снимка: Reuters

След години на властване в интернет глобалната мрежа сякаш обяви война на Лейди Гага, пише в. "Кориере дела сера". За броени дни три лоши новини за новата кралица на музиката дойдоха именно от интернет.

Първо медиите съобщиха, че Лейди Гага е детронирана от позицията на най-популярната дама в социалната мрежа Facebook. Тя бе изместена от първото място от певицата Риана, харесвана от 40 570 154 души, тоест с 23 000 повече от Лейди Гага.

Точно след това сайтът за видеобмен YouTube временно блокира един от двата канала на певицата заради сериозни нарушения на авторските права.

Още по темата

Там бяха качени множество клипове от изяви на Лейди Гага. В три случая обаче е установено сериозно потъпкване на авторските права и така се стигнало до затварянето на акаунта.

Третият интернет удар за Лейди Гага дойде от хакерите от групировката SwagSec, които в миналото атакуваха Джъстин Бийбър и Ейми Уайнхауз, пише БТА.

Този път те успели да проникнат в британската версия на сайта на Лейди Гага и да откраднат информация за личните данни на феновете.

Певицата е обект на подобна атака не за първи път. През 2009 г. германец открадна чрез хакерски удар 18 неиздавани песни на Лейди Гага, за което наскоро бе осъден на 18 месеца затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
2
 
! Отговори
лили преди 12 години
тяе прекрасна давами 100%
63
3
 
3
 
! Отговори
simona преди 12 години
ama leidi gago mnogo si typa da ti ba ludata krava neka da ople6i vee6 i izkam utre da omre6 ti ko tisi napravo lida koko6ka i 6om izka6 da si gola zeme se postrigai i si4ki koito sa rusi leidi gaga gi mrazi
62
1
 
2
 
! Отговори
LillyRowland преди 12 години
When you're in ufortable position and have got no money to go out from that, you would require to receive the <a href="bestfinance-blog/topics/home-loans">home loans</a>. Because it will help you emphatically. I get bank loan every time I need and feel OK just because of that.
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еее, крайно време беше!!! Браво на хакерите. :)
60
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според мен тая много се кефи да гълта дрисни...............
59
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Въобще не я мислете лейдито.Всичката тази провокативност е добре замислена и планирана. В противе случай щеше да има съдбата на милионите талантливи музиканти в щатите, които пеят по метрото или ресторантите и чакат някой да ги забалежи. Гагата е учила музика на университетско ниво, така че не е толкова елементарна колкото си мислите. Пък нека да има ***, които се шарят като нея.
58
1
 
9
 
! Отговори
Ей преди 12 години
До 60. Мила Бабке, популярността определя колко пари влизат в джоба ти. С твойта популярност взимаш 300 лева на месец. Тя, с нейната, пее не пее, милионче на месец само от Фейсбук. Направо ти завиждам на ума.
57
3
 
2
 
! Отговори
le6 преди 12 години
LEIDI GARGA E LE6
56
7
 
11
 
! Отговори
баба СвраКа преди 12 години
осъзнавате ли какви глупости пишете - фейсбук, разни фен сайтове и други ала бала. трябва да сте ***, ако смятате, че популярността на която и да е звезда се определя от социалната мрежа, фейсбук. Днес всеки *** от село може да си има фейсбук, но това не го прави нито лейди ГаГа, нито чичо Гарга. А Риана пък е тотално изтъркана вече и не е никакъв критерий за успех.
55
2
 
4
 
! Отговори
до 49 преди 12 години
Същият розов триъгълник сочещ нагоре се превърна в символ на гей парада и правата на хомосексуалните мъже
54
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този сатанист-травестит трябва да бъде затворен доживот в Гуантанамо!
53
1
 
4
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Лелееееи, тоя геманец за 18 откраднати песни, 18 месеца затвор, или на песен по месец.Аз к'во да правя, имам над 1000 песни пада се повече от 83 затвор.
52
2
 
8
 
! Отговори
до 49 преди 12 години
Песента на Лейди Гага Born This Way (Родени по този начин) e насоката, в която елита се опитва да манифестира своите интенции. Символика не може да бъде скрита- изключителна и древна. Born This Way e свързан с безпрекословно приемане, със специален фокус върху хомосексуалността, майчинството и отвращението от акта на раждане. Разказва се за раждането на нова - нечовешка раса. нова раса без човечност! Розови триъгълници, обърнати надолу обозначат хомосексуалните мъже.
51
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако Гага изглеждаше по-нормално, може би щеше да е следващата звезда от големината на Мадона, песните безспорно са й хубави и има талант момичето.Все пак си мисля, че зад нея стоят доста хора вкарали парите си да я превърнат в това посмешище, което изглежда в момена, с идеята да бъде оригинална.Мисля си, че горкото момиче едва ли има думата, нито как да изглежда нито какво да пее.Преди време Пинк в началото на кариерата си беше в подобна ситуация, но се измъкна от нея.
50
1
 
6
 
! Отговори
до 49 преди 12 години
1. "Той изяде моето сърце" - песен Monster2. "Окото на Озирис" е най-често използваният символ. Вече е известен, като "символизма на едното око" polopot.blog.bg/politika/2010/02/19/lady-gaga-e-okultno-sataninska-pevica.4963843. Това е режисьора на клипа "Paparazzi" polopot.blog.bg/photos/91305/jonas.jpg4. манифестацията на илюминатите или Born This Way" - добро продължение на темите експлоатирани в предишните клипове на Гага. В клипа има: - световна промяна, лице с рога
49
8
 
7
 
! Отговори
love GAGA преди 12 години
Гага е най-добрата певица за всички времена.Звиждайте и си пуснете азис за успокоение.
48
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тая е баси перверзно-болната *** - струва ми се, че се прави на Мерилин Менсън от женски пол. Няма да се учудя, ако реши да масту.бира с цилиндрично ренде, за да разбере на ква болка може да издържи...
47
1
 
2
 
! Отговори
xaxa преди 12 години
tiq imat mn qki problemi
46
10
 
14
 
! Отговори
Апостола преди 12 години
ДА ЖИВЕЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ! ДОЛУ ТАЗИ ПЕВИЦА, КОЯТО ПЕЕ ЗА "MONSTER"(ЧУДОВИЩЕ) И НАРИЧА СВОИТЕ ФЕНОВЕ - "LITLE MONSTER"(МАЛКИ ЧУДОВИЩА). СЕГА ЧУДОВИЩЕТО СЕ ИЗДИГА И СКОРО ЩЕ НАСТЪПИ неговия АПОГЕЙ, КОГАТО ВСИЧКИ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ НЯМА НЕЩО, КОЕТО ДА ГО ПОБЕДИ, ЩЕ ДОЙДЕ ОНОГОВО И С ОГЪН ЩЕ ГО УНИЩОЖИ!!!
45
7
 
16
 
! Отговори
ЛЕЙДИ ГАГА Е МЪЖ !!! преди 12 години
Травестит с травеститите!