Първо пари, после деца иска Меган Фокс

Актрисата иска да натрупа достатъчно, преди да стане майка
Обновена: 13 сеп 2011 11:52 | 13 сеп 2011 11:47,
77
Първо пари, после деца иска Меган Фокс
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Меган Фокс не желае да има деца, докато не натрупа достатъчно пари в банковата си сметка.

"Искам деца, винаги съм искала. Но съм си намислила определена сума, която искам да имам в банката, за да мога да осигуря бъдещето им", споделя актрисата, която се омъжи за актьора Браян Остин Грийн.

Макар че беше обявена за най-сексапилната жена на света от списание FHM през 2008 г., 25-годишната звезда споделя още, че не винаги се е мислела за красива.

В училище Меган изобщо не е била най-привлекателното момиче.

"Никога не съм била красавицата на училището. Носех брекети на зъбите и си боядисвах косата в оранжево. Не бях популярна", разкрива тя пред "The Hollywood Reporter".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: Меган Фокс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
курвиии,не ми слагайте долни палчета,а се замислете за бъдещето си,да не си плюете сами на ........кой че го земе дома тоя дзвер бе,пък и с претенции още
75
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Права е момата.Като одъртее какво ще предложи?
74
7
 
3
 
! Отговори
Стефан преди 12 години
По-добре никога да няма деца! Човек, който поставя парите пред децата е извратен и никое дете не заслужава такива родители!
73
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Затвори очи и ме сънувай само ти.....
72
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аман от ***
71
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сигурно си е направила операциите след гимназията все пак. Тази е толкова изкуствена, че няма накъде повече. Който и се кефи поне да не плюе лицемерно и наще чалгарки. Тя във визуално отношение е съотносима с тях.
70
2
 
1
 
! Отговори
Групата преди 12 години
Значи ще прави деца само срещу много пари.Ние ще и ги направим и без пари!Ще и направя педложение, но което не може да откаже хаха!
69
2
 
2
 
! Отговори
valeri преди 12 години
Събери парите и се обади да направя децата.
68
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Искам деца, винаги съм искала. Но съм си намислила определена сума, която искам да имам в банката, за да мога да осигуря бъдещето им", споделя актрисатаабе тая не е ли вече милионерка,има доста касови филми,колко пари иска още да им осигури бъдещето?! а тогава ние дето работим за мизерни пари,значи въобще не трябва да правим деца...лъже тая,просто още не и се занимава с *** детски дупета и затова говори че нямала пари...
67
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тя алчността насита няма...
66
7
 
2
 
! Отговори
ЕТО... преди 12 години
Ето откъде са се учили мутрагенските к...и у нас ! Аз пък им казвам- отсега нататък само ЗМИИ ДА РАЖДАТЕ !!!
65
4
 
6
 
! Отговори
хм преди 12 години
Искам да събудя журналистите от Днес.бг и да им предложа бързо да предоставят телефон за да може да пускаме sms-и в подкрепа на Меган.Ако това беше Нова Тв или БТВ...-до сега вече да са събрани достатъчно пари и Меган спокойно да мисли за правенето на деца....
64
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Носех брекети на зъбите и си боядисвах косата в оранжево."На брекетите на български им се вика скоби. С преводачката на гугъл ли я превеждахте тая статия?
63
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам кака ви Меган иска ли деца не иска ли, ама като гледам какви индивиди се разхождат вече по улиците и все повече се убеждавам, че голяма част от българите идея си нямат какво значи да си родител и че грижите за едно дете не свършват с това да му осигуриш храна и покрив!
62
4
 
1
 
! Отговори
ЕР преди 12 години
40 И 41,ВИЙ ДОБРЕ ЛИ СТЕ? ОК,АМА ТОВА НЕ ВАЖИ ЗА ТАЯ СТАТИЯ И ЗА ТАЯ МИЛИОНЕРКА!! МОЖЕ ДА ОСИГУРИ 1 УЧИЛИЩЕ С ДЕЦА,АКО СТАВА ВЪПРОС! ЕСТЕСТВЕНО Е ЧЕ САМО С ТРОШЕНЕ НА МАНГИЗ НЕ СТАВА..АМА ТУКА ТАЯ ГОВОРИ ИМЕНО ЗА МАНГИЗА,КУХАРКАТА..КОГАТО Е МИЛИОНЕРКА ЧЕРВИВА..АЙ СИКТАРА БЕ!
61
6
 
1
 
! Отговори
ССС преди 12 години
ИНТЕРЕСНО МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ ХОРА В СВЕТА ПО-*** И ПО-ПРОСТИ ЛИ СА ЧЕ С НЯКОЯ СТОТАРКА ИЛИ ХИЛЯДАРКА/МЕС. ДА ОТКАЖАТ ДА ИМАТ ДЕЦА..ЩОТО ТРЯБВАЛО МИЛИОНИ ДА ИМАШ ПЪРВО!?ЗА КАКВО-ВОЗИЛА СИ ДИРНИКА НА ЖЕЛЯЗО ОТ 1 МИЛИОН ЛИ,СПАЛ СИ В КЪЩА ЗА 5 МИЛИОНА И Т.Н. И КАКВО?КАКВО ОБЩО ИМА ТОВА С ДЕТЕТО? ТО ЩЕ Е ЗА МИЛИОНИ? А КЪМ МОМЕНТА НА ИЗКАЗВАНЕТО СИ МИЛИОНЕР!ЗАВЪРТЯН В ОБОРОТИТЕ НА ВИНАГИ МАЛКОТО ВИ ПАРИ МИЛИОННИ-ВСЕ Е МАЛКО И ЧАКАЙ ЧЕ СЕГА МИ Е ПАДНАЛО,ПЪК ДЕЦАТА,НЕ ЗНАМ СИ КОГА?!ПУКА МИ,КУКУВЦИ!
60
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
номер 52, кви здрави семейства с 450 лева бе, толкова са ми само сметките за ток, парно, вода, телефон, такси за асансьор и чистачка за блока и един малък кредит.... как да гледам дете, а детска количка, легло, месечни разходи за памперси и храна? А пари за нас с мъжа ми, едва покриваме елементарни разходи за храна и дрехи, че и на едно мизерно море не отидохме, а аз взимам 700, той 900, ти в кой свят живееш, сори, но и да искам не мога да си позволя дете в тая скапана държава
59
13
 
12
 
! Отговори
марадона преди 12 години
Човек, който мисли така цени повече парите от живота !Пишете колкото искате минуси ,но съм прав!!!
58
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 57Само дето възпроизвеждащите се го правят масово без идея как ще възпитат и отгледат тия деца.Това за мен е престъпно.Ако не можеш да отгледаш и възпиташ съзнателни,мислещи хора не прави безполезен материал поне.Това е.Слоновете се водят от инстинкти,ние имаме разум за да преценяваме.Уви рядко го ползваме по предназначение.:)
57
9
 
4
 
! Отговори
Преместване . преди 12 години
Първо преместване от единия крачол в другия , после прочитане на статията с Меган Фокс !