Кейт Уинслет, изглежда, пак ще застава пред олтара

Приятелят й Нед финализира развод след 20-месечен брак
17 окт 2011 07:33,
13
Кейт Уинслет, изглежда, пак ще застава пред олтара
Снимка: Reuters

Дни след като говори за мъчителния си развод с режисьора Сам Мендес, носителката на "Оскар" Кейт Уинслет може да започне "нов разказ", съобщи в. "Дейли телеграф".

Приятелят на актрисата Нед Рокенрол много скоро ще финализира развода със съпругата си Елиза Пиърсън, най-голямата дъщеря на виконт Каудрей.

Окончателното постановление за развода трябва да е готово много скоро, може би още до края на този месец, каза Пиърсън в първото си публично интервю, откакто мъжът й има връзка с Уинслет.

Нед Рокенрол е племенник на милиардера сър Ричард Брансън и работи в компанията му "Върджин галактик". Той се разделя със съпругата си след 20-месечен брак.

Приятели на Уинслет твърдят, че актрисата е започнала да излиза с Нед след решението за развода му от 10 август тази година.

Новината за развода на Нед Рокенрол, променил името си от Абел Смит преди брака си през 2009 г., накара мнозина да заговорят за евентуален нов брак на Уинслет.

Твърди се, че актрисата и племенникът на милиардера са се запознали през август в имението на Брансън на остров Некър, което се запали от светкавици и изгоря.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
от 4 до 12 преди 12 години
То желанието не зависи от това колко е хубав човек , но шансовете за успех и реализация на желанията зависят от това колко си хубав ! Ти можеш да имаш желание да изневериш с много красив мъж ,но самата ти ако си грозноватичка няма как да накараш този красавец да ти го сложи ,освен да се примириш с нещо от твоята черга !Явно мислиш със *** си !
12
0
 
1
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
Желанието на жената не зависи от това колко е хубава бе, льольо!
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
FUSK THE ()
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днеска сайта го е ударила жътата треска...само преместващо-подканящи "новини"
9
1
 
12
 
! Отговори
Жо преди 12 години
Открива се кинофестивал с прожекция на премиерен филм. По средата филмът спира! Бойко срязал лентата!
8
7
 
0
 
! Отговори
! преди 12 години
Тая поне да беше по-хубава.
7
3
 
0
 
! Отговори
хм преди 12 години
В годината, в която се жени за Сам Мендес, човекът е имал за гърба си само 2 филма. 2, но какви - Американски прелести и Road to Perdition. Двата заедно имат 14 номинации за Оскар, 6 спечелени Оскара, 3 Златни глобуса и 8 Бафта награди. Той маааалко по-дъртичък от нея, ама както се казва: слага възглавницата на лицето и е*е. После нали ще има парички
6
1
 
0
 
! Отговори
white trash преди 12 години
някой, който си е сменил името на "Нед Рокенрол" дали е добра партия, а? Дали е кисело, суперразглезено богаташче-наркоманче? НееееееТози и брак обещава страшна устойчивост, няма що. Но, момичето си знае цената - преди се е оженило за водещ режисьор, за да уреди ролите, сега като се разпаднаха нещата, просто урежда живота. Тоя така или иначе ще и изневери, ама ще му вземе половината парички. Лесна работа.
5
1
 
1
 
! Отговори
мим преди 12 години
и какво от това?
4
5
 
5
 
! Отговори
до мъжете преди 12 години
Ако имате такава красива жена като на снимката , трябва да сте ненормални да си въобразявате ,че няма да и се иска след някоя година да опита с друг мъж ,те гозничките искат ,пък кво остава за красивите!Просто тази жена за да остане години наред само с един х.... , трябва да е наказана от Бог! Затова не си заравяйте главите в пясъка ,така няма да избегнете проблема !Направете си живота рай ,поговорете съвсем спокойно с жена си ,намерете си подобно семейство /подобни семейства/ и се забавлявайте!
3
0
 
4
 
! Отговори
звездите също преди 12 години
живеят с предразсъдъци втълпени им от"умните и имащите морал хора"!Мисля,че до развод са стигнали не ,че не се разбират и не се обичат вече , а поради простата нужда от разнообразие!Ако пък продължаваха да си изневеряват,не е хубаво за излъганият партньор , ако бяха избрали по-разумният вариант да станат приятелски семейства и да се забавляват заедно без да се лъжат ,тогава пък идва проблемът,/ами ако разберат хората?!/,или пък високомерието и егоизма /не можеш да правиш с друг пред очите ми/ !
2
1
 
5
 
! Отговори
Инна преди 12 години
Ми нека се жени...и кво от това?Ни най-малко не ме вълнува.
1
4
 
5
 
! Отговори
ооооооо преди 12 години
Веднага си го премести.