Брадли Купър е най-сексапилният жив мъж

36-годишният актьор получи признанието от сп. "Пийпъл"
Обновена: 17 ное 2011 07:12 | 17 ное 2011 07:12,
62
Брадли Купър е най-сексапилният жив мъж
Снимка: Reuters

Брадли Купър вече официално е секссимвол, след като бе обявен за най-сексапилния жив мъж на планетата от сп. "Пийпъл", съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес.

Звездата от филма "Последният ергенски запой" заяви пред "Пийпъл", че е радостен заради това признание и че всъщност е с приличен външен вид.

36-годишният актьор се срещаше две години с Рене Зелуегър, а наскоро се появиха слухове, че се сближил с Дженифър Лопес.

Сред другите актьори, получавали титлата най-сексапилен мъж от "Пийпъл", са Джордж Клуни, Брад Пит, Джони Деп, Хю Джакман и Райън Рейнолдс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бива...като за блондин. Мел Гибсън е секссимволът на всички времена.Поостаря женката, но е все така атрактивен, оригинален...и потентен.
61
0
 
17
 
! Отговори
anonymous преди 12 години
Не знам каква е тази мания за тези двамата - Раян Гослинг и Рейнолдс, като всъщност са супер антипатичните ***, особено Рейнолдс... Иначе браво за Брадли ! :)
60
0
 
17
 
! Отговори
Стоимен преди 12 години
Е,няма по-тъпо заглавие.Ми не,умрял ще е човека...Боже,и кой казва кой е готин/а и кой/я не?Тя простотията не ходи по животните я... :)))
59
0
 
17
 
! Отговори
1 преди 12 години
Абе стига с тези етикети! Всеки си има вкус, защо някой си ще ми налага нек'ви най-най?
58
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Джеймс Франко все го пренебрегват в тия класации.А това типче е много забавно в Последния ергенски запой.
57
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не им ли писна вече тоя Брад Пит, бе! Добре, че не е на първо място тая година. Брадли Купър ми е много симпатичен, ама не може да се каже, че ме привлича... на първо място бих сложила Джони Деп, а след него Райън Гослинг и Райън Рейнолдс, нещо такова
56
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
оооо бицепси...умения по борба ьхахьахь страхотно.....като го видя до мене в чуждестранния легион тогава ще си говориме....и въпреки че не живея в бг пак си ползвам кирилицата....щот не съм някоя си проста борческа невеста дето даже на латиница като пише не може едно име да напише правилно (на латиница). That's all folks....
55
1
 
21
 
! Отговори
BG преди 12 години
Budi sigurna 53,4e sum 100jena!.A ti 52 :)-za tvoe svedenie mujut mi e visok 188cm i teji 84 kg,a da,tebe moje i da te otvee samo s pogled,nqma za6to da si vklyu4va bicepsite i umeniqta po borba v deistvie:),a men ne me misli-jiveq si kato kralica,razbira se ne v BG,za tova i si polzvam latinicata,a ti moje6 da si prooooooooooduljava6 da si zlobee6 i da si bara6.....u6ite:)!!!!!.
54
4
 
20
 
! Отговори
@53 преди 12 години
Не съм сигурна че си жена и че знаеш за какво е тази статия :). По скоро си някой мазен дебел *** който се опитва да си повдигне егото.....и понеже по друг начин няма как то става в форумите където никой не може да ти види грозната физиономия
53
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя не знам колко е секси, но има женски тип на окосмяване по челото и рядка брада! Не съм сигурна, че му става и може да върши работа!
52
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако мъжо ти е 150 кила и муа кифтета сека вечер преди да ти тегли боя (така профилактично да знаеш кой е шефа) може да му гълта прахта. Добре ще е и да те прати на курс по английски да се научиш как се пишат имената най - малкото на английски или пък на бърз курс за писане на кирилица
51
1
 
24
 
! Отговори
Маца преди 12 години
Кое му е пък сексапилното на тоя
50
5
 
21
 
! Отговори
BG преди 12 години
Bradlye Kuper da me pro6tava,no moje samo da gulta prahta na moq muj,s tazi napudrena i izkustvena fizionomiq i tova teloslojenie na skakalec!.
49
1
 
19
 
! Отговори
до всички неразбрали преди 12 години
Класацията е ежегодна и е на сп.Пийпъл (сексиест мен алайв казано на инглиш);изготвя се от списанието, като предварително на сайта им е имало гласуване за известно време. Гласували са предимно американки."Най-секси ЖИВ мъж", защото в класацията не се включват вече починали мъже(има напраимер доста вече покойни актьори които са къде къде по-хубави от Б.Купър).Надявам се, че тази информация ще задоволи онези от вас, които се чудят кой,как и защо го избрал точно него за най-секси мъж :)
48
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мн ми е интересно кфо толко критикувате като не се е бутал той да бъде избран а пък си има излъчване. Аз съм мъж и Брадли Купър ме кефи супер мн в ролите си и изглежда супер забавен и супер весел. И мене мн момичета ме харесват ама не съм *** комплексар като повечето "форумци" да се комплексирам от някфа *** класация на някфо списание, щото и по наште списания ги гледаме големците от хай-лайфа които са 80 процента фолк звезди. Да му е честито на Брадлито а на завистливците да погрознеят още. :)
47
1
 
25
 
! Отговори
мен преди 12 години
Много смешна класация! Първо, тя няма как да се отнася за целия свят, защото има къде-къде по- хубави мъже с истинско мъжко излъчване. Второ, спечелилите я досега са все американци, като че ли светът е само САЩ. Най- големият мъжкар като визия за мен е Шон Конъри. Знаете ли още колко незнайни хубави мъже има по света с тази разлика, че не са полулярни. Затова хяйде да не се лъжем!
46
2
 
28
 
! Отговори
Димитрова преди 12 години
За мен ненадминато сексапилен си остава Шон Конъри... Признах си! :-)
45
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз не съм чула някой да е умрял и да изглежда сексапилно, но щом класацията е за ЖИВ МЪЖ - ок, какво ли разбирам аз, ще чакам да прочета кой ще е най-сексапилния мъртъв мъж
44
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз съм по-сексапилен хем имам шкембенце
43
1
 
18
 
! Отговори
до 36 преди 12 години
Батето