Фърги се отдава на обувките и соловата кариера

Певицата от Black Eyed Peas живее нов живот, изцяло бизнес ориентиран
2 дек 2011 15:26,
3
Фърги се отдава на обувките и соловата кариера
Снимка: сп. Vegas

Фърги е от жените, на които цял свят се възхищава. Не само, защото е голяма купонджийка и пее прекрасно, но и защото изглежда божествено. Имайки предвид, че преди години е била подвластна на дрогата, певицата от „Black Eyed Peas” в момента се чувства прекрасно и живее по здравословен начин.

Дамата е изборът на списание „Vegas” за броя декември 2011/януари 2012. Изключително свежа и семпла, тя разказва за кариерата режима и новогодишните си планове.

"Има толкова енергия във Вегас. Хората идват тук , за да си изкарат страхотно. Знаят как да се веселят и идеята да посрещнеш нова година тук не е никак лоша", споделя певицата за столицата на хазарта.

Самата Фърги не е хазартен тип, тя предпочита да развива бизнес в различни посоки. Дамата изкара вече няколко аромата на пазара, прави обувки и ще се съсредоточи върху соловата си кариера.

"Наистина искам да се фокусирам върху соловата си кариера и другите си бизнес дейности. Успях да пусна своя трети парфюм и усещам, че ме очаква нов, страхотен сезон за линията ми обувки. Работя усилено с лейбъла „Brown”, а стилистът ми Беа Акерлунд хвърля по един поглед на всичките ми обувки. Виждаме се няколко пъти годишно, за да обменим опит и идеи", допълва звездата.

От думите й става ясно, че мозъкът й е в непрекъснато движение, а как поддържа физическата си форма? „Понякога скачам на въже, понякога бягам. Имам специален режим и ми носят храна в хотела. С всяка изминала година се храня по-здравословно. А ако на някое парти си позволя парче пица, не се самобичувам“, разказва певицата.

Още снимки на Фърги вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
леле колко е известна тая,, дори майка й не си спомня че я е родила. страшна новина. тия от бтв са пълни *** да не информират населениетло за таз крава
2
0
 
13
 
! Отговори
Мишо преди 12 години
А аз си мислех, че Фърги поне още една година ше води Юнайтед. :-D :-) Хубава пластична операция си е направил, добре изглежда на снимката, като за 70 годишен дъртак. :-D :-)
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това наркоманче е жена и три четвърти!