Ориенталско парти от Славея и Виолета Сиракови

Дъщерите на Наско Сираков и Илияна Раева бяха домакини на първия си тематичен купон
Обновена: 23 дек 2011 15:28 | 23 дек 2011 12:51,
127

Славея и Виолета с родителите си. Снимка: Dnes.bg

 

Два дни преди Коледа Славея и Виолета Сиракови бяха домакини на първото си тематично парти, в което акцент са музиката и танците.

Дъщерите на Наско Сираков и Илияна Раева развиват денс център - Dance Palace Sofia, където се практикуват над 30 танцувални стила и аеробика. Сред по-нетрадиционните са попинг, модетика и бурлеска.

На дебютното парти гостите се потопиха в ориенталска атмосфера, а на всяка маса имаше наргиле. Балет от школата представи атрактивни тематични танци, а между техните изпълнения звучаха джаз парчета на живо.

Желанието на двете домакини е два пъти месечно да бъдат представяни различни видове танци, които се практикуват в техния център.

Сред тези, които уважиха коледния купон на Славея и Виолета, бяха футболистът Павел Виданов, поп певицата Лилана, футболният мениджър Лъчезар Танев, кандидатът за кмет на София на последните избори Владимир Каролев.

Естествено, на партито присъстваха и Наско Сираков и Илияна Раева, която се открои сред присъстващите с дълга рокля, решена в червено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много злоба и завист има в българина. Българинът не харесва успелите хора...Какви хора, какви успехи? Ако бяха мои дъщери, щеше да ме е срам да га ги показвам-изглеждат като дърти брантии. Да, щях да ги обичам, но и да им казвам истината. Да опитам да им помогна в живота, а не да ги обричам на гнусното блато - върхушка, елит. Покварени люде, за пара и *** си дават под наем...
122
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изглежда доста пошло,за съжаление!
121
0
 
2
 
! Отговори
някои се преди 12 години
забавляват ,други злорадстват по форумите !
120
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хубави са им щерките,особено по-малката.
119
0
 
8
 
! Отговори
артемида преди 12 години
От всички най-симпатична ми е Илияна.Славея има вече много вулгарен вид-като дърта *** е. В Илияна има нещо, което я прави приятна.Не я познавам лично, но мисля, че няма да се разочаровам ако я опозная. Иначе, за ориенталските танци-ми,не ми е по вкуса. Има и по-добри начини за забавление.
118
0
 
4
 
! Отговори
an4e преди 12 години
Iliana i golamata i dasteria se grimirat mnogo ,ama mnogo grozno,i ne se i obli4at koi znae kak!
117
2
 
7
 
! Отговори
до 118 преди 12 години
И като те показаха какво видяха хората - една комплексирана дъртоселска пръчка забравила от къде е излязла. Айде скоро на село и в забвение където ви е мястото на всички чалгясали *** с мания за известност. Провинциални пачи..
116
6
 
4
 
! Отговори
до 117 преди 12 години
ами и ти плащай и бъди в медийното пространсто бе ненормалник ! Така е , който плаща ,рекламата му се показва по медиите , и те така се идържат , бизнес ! А на който не му харесва , да избере да гледа нещо друго , много елементарно и ясно ! На мен като не ми харесва нещо ,не го гледам , избирам нещо друго ! Весела Коледа на всички селяни ,многознайковци и злобари !Ти ако си мислиш ,че телевизията се издържа от твоите мизерни данъци ,жестоко се лъжеш ! Рекламааааа , плащаш и те показват , това е
115
2
 
10
 
! Отговори
до 115 обърканата преди 12 години
како, ако искат може и да се изсерат пред камерата, важно е да не става достояние на обществото а те това правят, плащат за да са в медийното пространство. Иначе за семейството и суинга си права, правят го.
114
1
 
9
 
! Отговори
НЕНОРМАЛЕН преди 12 години
НЕ Е НОРМАЛНО С ГЛАДА НА ХОРАТА ДА СЕ ГОВОРИ ЗА МУТРИ И ТЕЗИ ОСОБИ В ОХОЛ .
113
8
 
7
 
! Отговори
човешката простотия преди 12 години
край няма! Не мога да си обясня как многознайковци определят кое е хубаво и кое е лошо за дадено семейство и партито организирано от тях?!Като не ви харесва ,не четете и не гледайте!Всеки да прави каквото му харесва без да пречи на останалите /без да пречи значи без да краде ,без да напада ,убива или изнасилва/!Сираков и жена му ако искат могат да правят секс с някое приятелско семейство и да качат клипа в някой сайт,тяхна си работа ,който се интересува ще гледа ,който не харесва няма да гледа!
112
9
 
12
 
! Отговори
браво на хората преди 12 години
Живеят си живота както им харесва без да пречат на никой и без да се съобразяват със *** и пульо ! Дали са ориенталски или порно изпълнения е без значение ,важното е ,че правят това което им харесва ! А вие ако смятате ,че това на вас не ви харесва и ви пречи , ами просто не четете подобни статии и животът ви ще е рай ! Весела Коледа !
111
3
 
10
 
! Отговори
Райко коьота преди 12 години
Първата дъщеря май не е правена от Наско,нали така Илиянче?
110
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не рядко човешките същества трансформират и изразяват придобивките от битието си по доста комичен начин. Не казвам, че би било масово при подобна възможност за участниците във форума, но явно не е изключение при много от хората подобна себеизява. Вероятно прекалено многото средства, карат някои хора да привличат вниманието към себе си по този начин.
109
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
mama takiva partita mi praveshe oste ot detskata gradina.
108
4
 
17
 
! Отговори
за 109 преди 12 години
лелее... абе ти живееш в няква паралелна вселена! Човече,не си в ред! Никой не ти говори за УСПЕХИТЕ им тяхата си сфера,а за това че се ИЗЛАГАТ зверски с такива тъпотии!!! И за това че се опитват да врат децата си,КОИТО НЕ СА ПОСТИГНАЛИ нищо,а лежат на техните лаври.ДА ти имам смотаните представи за "българско" И просто не ми говори "не са чиновници,не са крали от държавата" защото мн ти знае на тебе гагата кой какви ги е вършил.Аман!
107
21
 
10
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Много злоба и завист има в българина. Българинът не харесва успелите хора. Илиана и Наско, всеки от тях е постигнал много в своята професия, запазили са семейството си, създали са и отгледали децата си, не са чиновници, не са краднали от държавата, хора с доходи, доказали се и намерили място и реализация в живота.
106
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Във втората от лява се е преродил Майкъл Джексън.....................уууууууужас за момиче, гримирано като египетски хараон....
105
3
 
19
 
! Отговори
отчаян преди 12 години
Абе, измисления БГ Х*й лайф май се е пообъркал. Това да не е съвременното семейство АДАМС? Егати зомбитата дето са нароила тези двамата!
104
0
 
7
 
! Отговори
от дедо Т. до 105 преди 12 години
Ей дяте,ти *** накара пак да са обадя оти и на мен туй ми се искаше да кажа за туй решение за роклята де...оти викат че била решена в червено...яз кат я гледям си е вапцана чисто кармазъ,та оти математици са фащали сложни задачи да решеват как да я вапцат кармазъ бе?