Джей Ло иска сватба с младото си гадже

24-годишният танцьор Каспър Смарт й пасвал чудесно
Обновена: 4 яну 2012 12:29 | 4 яну 2012 11:45,
58
Джей Ло иска сватба с младото си гадже
Снимка: Reuters

Миналото лято Дженифър Лопес шокира Холивуд с новината, че иска развод от съпруга си Марк Антъни, с когото има близнаци.

Преди малко повече от месец пък излезе на показ последното й гадже – 24-годишният танцьор Каспър Смарт, за когото твърдеше, че е просто авантюра. Дали?

Лопес заведе младока в Маями, където прекараха романтични новогодишни празници в присъствието на децата й. Списание "Star" издава, че връзката им стремглаво върви нагоре и латината мисли за сватба с 14 години по-младия жребец.

"Тя иска бързо да се разведе, за да продължи живота си с Каспър. Дженифър иска да се омъжи за него. Твърди, че той е първият мъж, който така идеално й пасва, освен това се разбира чудесно и с децата й", разказа източник пред медията.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
4
 
! Отговори
до хаха преди 12 години
Много си самоверен, недей така, че някой ден да не те изненада
19
7
 
5
 
! Отговори
хаха преди 12 години
бе много е трудно, сега пък си представям на тези татковци който жените им коментират тука по най - ку**венски начин кво ли си патят.Ако жена ми коментира по подобен начин като тези *** тука, нито мен ще види нито дето пък ако иска 300 пъти да ме съди и две банки да притежава.Ама то се подразбира че с подобна жена няма как да живея още повече да имам дете от нея.Не че моята е девица ама си е взела своето на млади години и аз също.Сега дете имаме да гледаме не по К** и П**** да ходим!
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къде и пасвал?
17
3
 
7
 
! Отговори
... преди 12 години
Ба си маата. В наше време да имаш дъщеря си е голямо изпитание! Имам познати които се водят за сериозни и те разправят, че да смениш двама трима мъже за една година било нещо нормално! Не знам ако имам дъщеря как да и обясня, че то не, че не може и с оная си работа да изважда пари, ама другия начин е по-правилния! То вярно, че е както си го научиш детето ама като гледам как е и тук в БГ и по света(слагаш силикона и ...), явно това да си баща на дъщеря си е голямо изпитания за характера!
16
10
 
5
 
! Отговори
хаха преди 12 години
нито имате пари на Лопес, нито положението и в обществото.като си плаща ще има 24г. вие с тия скъсани джобове и други неща най - много да се излагате и да си правят гаргара с вас.В крайна сметка ви писах по - долу какво получавате от живота всеки път когато си мислите че е нещо различно.Винаги е К**
15
4
 
11
 
! Отговори
xaxa преди 12 години
Ти нямаш против приятел ама аз имам дъщеря и не знам като навлезни в пубертета как да и обесня че тва са едни парцали, а голяма част от анонимно коментиращите жени пълни повлекани който крякат като недо**бани при всяка к**венска история на световните изкувели лелички.Ало жените който ни обеснявате как сме трябвло да треперим и как това било правилно.Сменете си матриците, повредени са.Не работят.Че с тва мислене ще сменяте К**ве не качествени мъже.Качествени мъже с *** не се занимават!
14
4
 
19
 
! Отговори
xaxa преди 12 години
Стоя и си мисля, аз като мъж има ли от какво да се оплаквам и да бъда недоволен от живота, след като жените още от като започнат сексуален живот света им поднася цялата тази несправедливост.Като теен индивида от женски пол мечтае за любов получава К**, вече като подрастваща мечтае за малко любов и семейство и отново К**.Идват лудите 36г. и нагоре, криво ляво коя да коя не успяла да се качи на въртелешката и да изпълни някоя мечта и почва да иска само твърд К**.Ей света се върти на един голям К**
13
14
 
18
 
! Отговори
треперете МЪЖЕ преди 12 години
мммм...да...май идва време мъжете да разберат какво е страх да те сменят с по-млад /както често се случва на жените/. ..Справедливо е, а и наистина между по-млад мъж и по-възрастна жена може да се получи много здрава, истинска и красива връзка, също и семейство. Важното е да си допадат двамата- интелектуално, физически и емоционално, да имат близки ценностни системи- тогава възраста не е от значение.
12
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ту леит, *** латиноска!
11
0
 
9
 
! Отговори
Сватбар преди 12 години
Тия па със станалите банални "звездни" сватби... Ами като иска млад '*** - да си го *** и без сватба!Ама пуста реклама...промоция на поредната "целофан"-романтика и т.н.
10
1
 
22
 
! Отговори
до мъж на 36 преди 12 години
Ами....така е ...и жените могат да бъдат с по-млади от тях, защо го наричаш перверзия, а стар мъж с млада жена не е ли?! Или защото вървиш и ти към 50-те....и си започнал да се страхуваш :)
9
8
 
16
 
! Отговори
:) преди 12 години
тая па не си начеса......чесалото ;)
8
1
 
10
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
Ооооо, Марио къде се изгуби бе ,пич?! Ххаахх отново цепиш косъма в твой стил.
7
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И на 40, и на 45, и на 50 и на 55 ще си я чукам стига да изглежда все така ;) . В интерес на истината сега изглежда по-добре от колкото преди 15 години.
6
4
 
14
 
! Отговори
DT преди 12 години
Твърди, че той е първият мъж, който така идеално й пасва, освен това се разбира чудесно и с децата й", разказа източник пред медията.----------------------------------------------------------------------------------Sled 1 godina pod edin pokriv tvardeniata na Lo shte omeknat.
5
23
 
8
 
! Отговори
Vlado преди 12 години
Абе, кой ще *** 40 годишните бре ;-)
4
2
 
22
 
! Отговори
хахахахахаха преди 12 години
тия двамата ме разбиха...................абе ,накрая ще се вземете..........
3
8
 
19
 
! Отговори
Анал Любви преди 12 години
До: 2Ти пък си докарай мазната трътка в моят хамам.
2
21
 
20
 
! Отговори
Discovery преди 12 години
До 1:А ти си разкарай мазната трътка от нашето ежедневие... хейтърче гадно!!!
1
18
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Джей Ло да си разкара мазната трътка от ежедневието ми!