Бар Рафели – красота и още нещо

Израелският модел свали клина и облече елегантните рокли за Vogue
9 яну 2012 17:53,
9
Бар Рафели – красота и още нещо
Снимка: сп. Vogue

Напоследък се навъдиха толкова хубави жени, че на всяка и отива етикета „най-красивата". Някои от тях обаче освен с красота се отличават и с чар, осанка и класа. Бар Рафели е точно такава! Израелският модел печели овации най-вече заради снимките си по бельо и бански, но хубавото си е хубаво – и облечено, и съблечено.

Наскоро хубавицата стана реклано лице на спортната марка GAP. С пилепнал клин дамата подкани хората да спортуват.

В януарския брой на руския Vogue я виждаме в съвсем различна светлина. Рафели застава пред обектива на фотографа Джошуа Джордан, за да покаже точно колко класа притежава. Бар изглежда като актриса от преди няколко десетилетия – с телесен грим и пригладени руси коси, с обем в края.

Моделът печели овации с белите (и кремави) рокли, които представя и в които така и не можа да облече за сватба с Леонардо. Нищо, той губи!

Разгледайте фотосесията в галерията на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Леонардо Ди Каприо преди 12 години
Вие не сте добре!? Хора въпреки, че това е Бар Рафаели има какво да се иска!Аз например я искам няколко пъти!Ваш Леонардо
6
1
 
5
 
! Отговори
13 преди 12 години
Ама вие наистина ли НЯМАТЕ вкус, или се правите на интересни?! Аз съм жена и ми харесва да я гледам/не съм обратна/, а вие кой знае с какви жени общувате!!! Тя има страхотно излъчване, а мерките и са перфектни, гримът е много умерен, това още повече подчертава естествената й красота! ЖЕНА МЕЧТА, по мойто скромно мнение.
5
1
 
4
 
! Отговори
ПорЦелан преди 12 години
Аз прекарвам в Израел по няколко месеца годишно и съм и свикнал, на 10 мин с кола все ще попаднеш на нейна снимка в "естествен ръст", т.е. 4-ри етажна сграда. :) Обаче на тази фотошопо сесия не можах да я позная!
4
3
 
4
 
! Отговори
от 1,2,3 и тн преди 12 години
че това грозде ли е изобщо, безалкохолна напитка с посладители е това - заместител на наистина хубава и одухотворена жена
3
5
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 12 години
"и оше нещо"-то е солидна доза фотошоп.
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
адски безлична е, както пишат лекарите - б.о.
1
5
 
5
 
! Отговори
Ее.... преди 12 години
всеки ден ли да я коментирам тази....