Дженифър Анистън в плен на "лазерното порно"

Актрисата е обсебена от всичко, свързано с кожата
9 фев 2012 10:04,
30
Дженифър Анистън в плен на "лазерното порно"
Снимка: InStyle

Напук на ежемесечните слухове, че е бременна, Дженифър Анистън направи завладяваща фотосесия за мартенския брой на списание „InStyle", който излиза с двойна корица. Актрисата позира пред фотографа Микеланджело Ди Батиста.

А ето ги и най-интересните отговори на Джен в интервюто към броя:

За нейните кулинарни умения: "Бих казала, че съм завършен готвач, но нямам някакви мои рецепти. Справям се страхотно със закуските – правя невероятни яйца. Татко ми даде една малка рецепта, всичко е в подправките. Но е гръцка тайна и няма да я издам".

За това кое от писанията за нея я дразни най-много: "Откъде да започна? Те са толкова много. Бих казала любовният триъгълник около бившия ми съпруг. Не спират да пишат за това, но очевидно продава. Но то няма нищо общо с истината".

За любимата й част от стила на Джъстин Теру: "Първо искам да кажа, че той има страхотен стил – доста е специфичен и си е негов. Дали е повлиял на моя? Не, но знам, че хората говорят: О, вие се обличате еднакво. А аз мисля, че не е така".

За това каква професия би си избрала, ако имаше възможност отново: "Бих станала дерматолог. Обсебена съм от грижата за кожата. Следя всички нови продукти и лазерни процедури, чета всичко в интернет и го наричам "лазерно порно".

За най-големият риск, който е поемала досега: "Не съм сигурна, дори излизането от вкъщи, може да се превърне в риск".

Разгледайте снимките в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази е толкова задръстена че няма накъде повече,къде е тръгнала след като я е страх да се покаже по бански,показва ми едни полуголи бедра,консервативна задръстенячка.
23
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дженито да вземе да свърши нещо полезно в живота си - да осинови най-сетне итя няков-друго сомалийче, като съперницата си. Ми, хубаво като носела наслада на някои, ама от санитарките в реанимацията хората имат повече полза отколкото от тая. Вие, дето пишете как изглеждали жените на нейната възраст, като се разболеете и отидете на лекар, това ли ще ви интересува - как изглежда?! Светът се развива и върви напред, въпреки *** *** зациклени на външността си.
22
2
 
1
 
! Отговори
Юлиан преди 12 години
Аз пък съм гледал истинско порно с нея........
21
1
 
5
 
! Отговори
до 21 от 16 преди 12 години
Поздравявам ви госпожо! От позицията на жена с такива природни дадености бихте могли да проявите снизходителност към не дотам добре изглеждащите 40 годишни дами, като Дженифър Анистън. Въпреки че не става ясно дали преди това сте коментирали негативно въпросната актриса или просто се включихте, за да отчетете факта на получения комплимент от клиентката ви от преди повече от 13 години. :)
20
1
 
9
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
Тя надали чете тук, че да "търпи критика" в буквалния смисъл. :)То си е за вас, от тази гледна точка исках да насоча вниманието ви към вашите лични качества (в случая външен вид) и недостатъци. Относно "ходенето да се излага по фотосесии" - за вас е "излагане", за други е естетична гледка, за организаторите на фотосесията е доход. Гледни точки много, просто анонимността в нета позволява на хората да прекаляват с критиките, което се съмнявам дали биха правили със "събеседници", които ги виждат
19
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дженифър Анистън е чаровна дама,останала вече в историята на киното с ролята си на Рейчъл в най-успешния комедиен сериал за всички времена -"Приятели".Нейната красота не е захаросана като на фръцлите от подиумите-актриса е ,не е модел.За разлика от разни звезди,тя съхранила себе си като нормалне очвек.Тя не е виновна,че в ДНЕС.БГ през ден пишат за нея.Като не я харесвате,плакнете очи в разни Андреи,Десислави,Теодори,Азисовци и други еталони за красота (балканска обаче)
18
11
 
7
 
! Отговори
До 16 преди 12 години
Много по-добре изглеждах от нея на 40. Веднъжа на работа дошла клиентка и попитала колежката ми за младото момиче,което е било сутринта на смяна.Колежката й казала,че младо момиче там не работи.Ние работехме само две - аз и тя.Клиентката започнала да описва как изглежда момичето на външен вид и се оказало,че търси мен.А аз бях тогава на 37 години.Е,сега вече не ме бъркат с момиче,но пък и аз съм на 50+
17
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сминдух
16
5
 
9
 
! Отговори
Рос преди 12 години
много яка ,винаги е била!!!!!! едно порно с нея ще дойде идеално в този студ
15
7
 
6
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
Няма значение ние как ще изглеждаме на 40...ние няма да ходим да се излагаме по фотосесии. Като иска да се снима , ще търпи и критики.
14
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези, които коментират ми е интересно да ги видя как ще изглеждат на 40/ или вече изглеждат. Факт е, че там има много подръжка, но това не е причина да кажеш на черното бяло.Анистън според мен не е от жените, които остаряват красиво, защото й се изострят чертите и все пак отново ще обърна внимание на въпроса си към вас - вие как (ще) изглеждате над 40?
13
15
 
3
 
! Отговори
Ха,ха преди 12 години
Какъв поглед на бито куче има на тая снимка, не е истина просто.
12
5
 
2
 
! Отговори
erik do16 преди 12 години
майтапиш се нали?
11
14
 
11
 
! Отговори
жена преди 12 години
Много странно защо американците налагат като модел за красота откровени урунгели като тази, Камерън Диаз и ултра грозотията от "Секса и града".
10
10
 
6
 
! Отговори
чорап преди 12 години
Малко ще ми е турдно да мастурбирам на тази снимка, но все пак ще го направя!
9
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая има такова лице, че сякаш Майк Тайсън я е думкал в тиквата 3 рунда !
8
1
 
28
 
! Отговори
до днес бъге преди 12 години
поздравления! пак сте успяли да вземете от текста 4-5 думи, които да привличат балъците, и в същото време не покриват и 1% от темата на статията. Шапка ви свалям, то се иска талант...
7
0
 
7
 
! Отговори
до №9 преди 12 години
Заповядай!
6
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Момиче съм, но и аз бих преместила!
5
0
 
58
 
! Отговори
Браво на ДНЕС.БГ преди 12 години
Покъртителни статии! Невероятно!Момчета , местим ли го ?