Хайди Клум – провокация без грим за InStyle

Моделът не пожела да си сложи дори спирала за фотосесията
10 фев 2012 10:24,
12
Хайди Клум – провокация без грим за InStyle
Снимка: InStyle

Хайди Клум заприлича на мъченица в мартенския брой на сп. InStyle. Супермоделът позира без грим пред фотографа, който е и неин близък приятел - Ранкин, но сякаш това не е най-доброто решение за хубавицата.

Германката изживява тежък момент в личния си живот, след като обяви наскоро, че се развежда със съпруга си Сийл, от когото има три деца.

Може би по тази причина е решила да се откаже от макиажа, който променя всяка жена до неузнаваемост... а може би това е просто едно редакторско решение.

"Напълно му се доверявам и му давам творческа свобода. Такава връзка нямам с никой друг. Мога да бъда гола пред Ранкин и съм убедена, че пак ще направи елегантни кадри", разказва за работната си връзка с фотографа Клум.

А ето я причината германката да се откаже от грима и пудренето във фотосесията: "Исках да е истинско. Радвам се, че всички се навихме да бъда без грим. Не исках допълнително дори спирала. Хората си мислят, че като живееш в Лос Анджелис непрекъснато се гримираш, аз не искам това".

В кадрите Хайди е с къси рокли и топове, които разкриват прекрасните й крака. Тоалетите залагат на животинските принтове и есенните цветове – кафяво, черно, керемидено, бежово, макар че посрещат пролетта. Те са на марките Galliano и McQueen.

А за тях Хайди казва: "Не се притеснявам да нося различни форми и животински принтове. Ако погледнете в гардероба ми, там е същото - Galliano и McQueen. Харесват ми дизайнери, които мислят извън рамките".

Разгледайте фотосесията в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
христи преди 12 години
Определено има по лицето си фон дьо тен и пудра на това не му викам без грим,просто няма грим на очите си!!!!!!!!!!!!!
10
1
 
11
 
! Отговори
пр преди 12 години
Разгледах галерията. определено има фон дьо тен. Изглежда много уморена така.
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"...но сякаш това не е най-доброто решение за хубавицата"И да ми наплескате минуси, аз лично хубавица не виждам на тази снимка. Жена с най - обикновено лице и излъчване. Тялото е друг въпрос, там спор няма, но използваният израз не е "жена с невероятно тяло" (например), а е определена като "хубавица". Малко на клише ми намирисва.
8
6
 
7
 
! Отговори
Т-34 преди 12 години
Износена,като стар чорап.
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
без грим - Ок! Но без фотошоп?- едва ли .Но е сладурка за мен .
6
2
 
18
 
! Отговори
фен преди 12 години
/Почти/ без грим не изглежда по- хубава, но изглежда много по- млада. Аз лично много я харесвам - не само заради красивото лице, но и заради одухотвореното излъчване! Малко "звезди" са като нея!
5
2
 
33
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
Еййййй, хубава жена, на 38, с 4 деца и страхотно тяло и вие все търсите кусури. Погледнете се себе си първо! Що обувките й скривали глезена-ми щото такива обувки са избрали, щото ботите и обувките с каишки са на мода, стига сте търсили конспирации...
4
9
 
10
 
! Отговори
!!! преди 12 години
Номер 3,изпреварил си ме. Тълмо щях да пиша,че щом иска да е истинско трябва освен грима да махне и шопа. А защо всички обувки скриват глезена й ??? Дебеличък и грубичък като на унгарски тежковоз ли е?
3
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На мен пък и тя ми прилича на зомби. Освен това грим може да няма, ама има Фотошоп.
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
niakoi "krasavici" s grim kato se razgrimosat prili4at na zombi - tia ne.
1
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе грим,че пак грим.Една жена с грим изглежда доста по-добре,отколкото без..