Елтън Джон притеснен – ще се подиграват на сина му

Заради хомосексуалните си родители Закари може да страда
13 фев 2012 07:47, Елка Василева
77
Елтън Джон притеснен – ще се подиграват на сина му
Елтън Джон слуша въпрос, а неговият партньор Фърниш държи бебе на пресконференция, 2009 г. Снимка: архив, Reuters

Елтън Джон и партньорът му Дейвид Фърниш, които от 13 месеца са щастливи родители на малкия Закари, се притесняват, че като порасне, синът им ще бъде обект на подигравки, критики и на изолация заради произхода си и заради хомосексуалните си родители, това призна двойката пред сп. "Атитюд", едно от най-популярните европейски издания по въпросите на хомосексуалистите.

Закари, чието пълно име е Закари Джаксън Левън Фърниш-Джон, беше роден от сурогатна майка в САЩ на Коледа през 2010 г. Преди това двойката се опита да осинови заразено със СПИН сираче от Украйна, но бюрократични и нормативни спънки им попречиха.

Сега Елтън Джон и Дейвид Фърниш признават, че детето е дало нов смисъл в живота им и го е направило по-пълноценен. Заради малчугана Елтън Джон например искал да изживее много повече неща, отколкото преди.

Двойката се е допитала обаче до психолог как да помогне на детето да се изправи след време срещу критиките заради произхода му.

Елтън и Дейвид дори са направили по препоръка на специалиста лексикон с подробности от раждането на Закари, който ще му дадат като порасне и така той ще е наясно как се е появил на бял свят.

Певецът и неговият партньор признават, че искат Закари  да се гордее с тях, като стане голям, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: Елтън Джон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
24
 
! Отговори
до !!! и някои други преди 12 години
Някой изобщо избира ли родителите си? Кажи ми, че не се сещам!Мисля, че детето на Елтън Джон ще живее в определени кръгове и това, че има гей родители няма да е проблемно. По-скоро се притесняват от реакцията на хора като някой от тук коментиращите и жълтата преса, как ще свикне на такава пумия от малко. Жалко е, че все още има хора които не виждат по-надалече от носа си и имат някакви интересни заключения и изказвания, а медицината е опрвергала тези схващания отдавна. Може би те са по-умни?!
33
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Майка ***, баща наркоман, братя и сестри просяци. Това по-добре ли е за детето? Всеки ден бащата да го пребива защото не е изкарало достатъчно за алкохол?Има къде къде по страшни неща от това да имаш двама бащи. Дали ще си с един или с двама бащи няма разлика. Липсата на майка е негатив, но липсата на майка и на баща е още по лошо. Никой не си избира родителите или условията в които да се роди. Питайте сираците от домовете какво искат - двама бащи или нито един да видим какво ще кажат.
32
3
 
20
 
! Отговори
До 44 преди 12 години
Да,Елтън Джон има право да отглежда колкото си деца иска,но СВОИ.Да си ги направи с някоя жена,да си гледа ако иска цял отбор,щом толкова много иска да има деца.Това,че има пари не му дава право да се разпорежда със съдбата на едно дете.Да,естествено,пак ще са виновни "нетолерантните" които травмират детето му.Както писа един форумец по-долу - веднага да се приеме закон и да се пращат в затвора всички,които се подиграват на децата на обратните.
31
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 45Или с "правото" да мразите по-добрите,по-успелите,по-щастливите от вас.:)Колкото до това кой е нетолерантен и ограничен си личи ясно:)За справка прочети всичко коментари под статията:)
30
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-лошото е че тия хора тук-тесногръди,вулгарни,ограничени и нетолерантни възпитават децата си да са същите такива ограничени,злобни и зависливи хейтъри като тях самите.Колкото и да ви е неприятно,Сър Елтън Джон и има здраво семейство,огромен талант,богат е и може да си позволи да отгледа колкото деца си реши и това си е негово право.С какво право тук пишещите си позволяват да дават мнения и да осъждат поведението на човек хиляди пъти по талантлив и смислен от тях?!
29
6
 
26
 
! Отговори
!!! преди 12 години
Раничко се е сетил да се притеснява. Не можа ли да помисли за последствията преди да осинови детето. Нищо,де. Ще порасне това дете,ще започне да му задава въпроси,тогава ще разбере на какво се е насадил. Като си гей,бъди си гей,живей си както разбираш живота.Кой ти дава право да замесваш съдбата на още един човек,на дете,което не може да направи избор - иска или не иска да има гей "родители".
28
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господи, господи какво падение на човешкия разум... това е извратено да нямаш Майка и Баща, а двама бащи, защото някой си е болен. Хомосексуализмът е болест - проблеми с хормоните или мозъка. Нито природата, нито света са остроени така. Защо се позволява на болни хора да си играят със съдбата на едно малко детенце. Господ гледа и един ден ще има възмездие.....
27
5
 
25
 
! Отговори
pantudi преди 12 години
на неговата възраст трябва повече да се притеснява да на почне да се изпуска, че с тая редовна проверка на тръбата може да има течове :)
26
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Toя Елтън чак сега ли се светна кво ше става?Не е лесно да си обратен,но *** обратен е още по-трудно.
25
9
 
21
 
! Отговори
Todd преди 12 години
Какво е това педалско име "Закари". Поне да му измислят по мъжкарско име на момчето!
24
3
 
33
 
! Отговори
гинеколог преди 12 години
Как се е родил? - като всички други.....начинът да се родиш е един и същ, а другото - ще се справят - детето е прекрасно, както го гледам на снимката....другото е "обществено мнение", а това значи ограниченост...робуване....
23
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...хорица в нашата мила родина!!!
22
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво!Това е нещо хубаво!Хубаво е да си имаше детенце,да можеш да ми осигуриш хубав дом и обичащи го родители без значение какви са те.Аз бих се гордяла гениалния сър Елтън Джон да ми бъде татко!По-добре да си живее добре при интелигентни и обичащи го хора с възможности,били те гейове от колкото при някое "нормално" българско семейство с баща селски "мачо",дето се напива по кръчмите и майка на която идеята в живота е да изглежда като чалга певица и да друса кючеци.Аман от тесногръди и ограничени
21
10
 
22
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
Абе с две думи *** си и си за Белене
20
3
 
21
 
! Отговори
До 19 преди 12 години
Споделям мнението ти! Исках да напиша същото, но няма нужда да те повтарям. Имам предвид относно Елтън Джон.
19
21
 
32
 
! Отговори
Клара преди 12 години
Разбира се , че ще се гордее малкия Закари с родителите си. Това да не Чалгария , пълна прости същества.
18
4
 
29
 
! Отговори
Неосиновен преди 12 години
И сега какво? Дай да гние в дом за сираци, вместо да има повече възможности в живота си?Похвална постъпка. Единствената ми забележка е, че са се сетили късно.
17
8
 
25
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
Гадните ***, мноо ясно че ще му се подиграват. Мен би ме било срам!
16
5
 
31
 
! Отговори
Зиг преди 12 години
Спокойно, Елтъне, все по-модерно става да си обратен. А и май във вашите среди е изключение да не си. Както и да е, все пак детето (което, разбира се, няма никаква вина за положението, в което е поставено) ще е с повече привилегии, отколкото, ако беше осиновено от двама обикновени и никому незнайни ***.
15
7
 
55
 
! Отговори
гей преди 12 години
Аз също съм гей, но деца се правят от мъж и жена. Мен така са ме създали. И колкото идеалистично да звучи, мисля че дете се прави с любов. Детето би трябвало да е резултат от любовта между двама души, а не задоволяване на някакви потребности. Аз не съм избирал да съм гей, то е по- силно от мен, но съм избрал след като не мога да създам здраво семейство с жена, предпочитам да нямам деца, отколкото да бъда лош родител и детето ми да страда от това. Съжалявам, но не подкрепям Елтън Джон.