Елтън Джон притеснен – ще се подиграват на сина му

Заради хомосексуалните си родители Закари може да страда
13 фев 2012 07:47, Елка Василева
77
Елтън Джон притеснен – ще се подиграват на сина му
Елтън Джон слуша въпрос, а неговият партньор Фърниш държи бебе на пресконференция, 2009 г. Снимка: архив, Reuters

Елтън Джон и партньорът му Дейвид Фърниш, които от 13 месеца са щастливи родители на малкия Закари, се притесняват, че като порасне, синът им ще бъде обект на подигравки, критики и на изолация заради произхода си и заради хомосексуалните си родители, това призна двойката пред сп. "Атитюд", едно от най-популярните европейски издания по въпросите на хомосексуалистите.

Закари, чието пълно име е Закари Джаксън Левън Фърниш-Джон, беше роден от сурогатна майка в САЩ на Коледа през 2010 г. Преди това двойката се опита да осинови заразено със СПИН сираче от Украйна, но бюрократични и нормативни спънки им попречиха.

Сега Елтън Джон и Дейвид Фърниш признават, че детето е дало нов смисъл в живота им и го е направило по-пълноценен. Заради малчугана Елтън Джон например искал да изживее много повече неща, отколкото преди.

Двойката се е допитала обаче до психолог как да помогне на детето да се изправи след време срещу критиките заради произхода му.

Елтън и Дейвид дори са направили по препоръка на специалиста лексикон с подробности от раждането на Закари, който ще му дадат като порасне и така той ще е наясно как се е появил на бял свят.

Певецът и неговият партньор признават, че искат Закари  да се гордее с тях, като стане голям, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: Елтън Джон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е ли малко късно да мислят за това? Не съм против гейовете, защото не е въпрос на избор, а и да е - не ме засяга кой с кого си ляга. Но това да осиновяват деца е малко егоистично. Гейовете също имат право да са родители и те са хора като всички, но не е хубаво спрямо детето. Щом Бог ги е създал такива, може би не иска да имат деца. А и всяко дете би искало да има мама и тате, а не двама татковци и нито една майка. Занимавам се с психология - двайката мама-татко е в основата на секс. развитие.
13
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако сте виждали винт и гайка, нещата са ви ясни. Но с два винта, без нито една гайка наоколо, технологията се усложнява
12
5
 
31
 
! Отговори
До 7 преди 12 години
Лошото е това, че обществото като цяло не е и дълго няма да бъде толерантно към хомосексуалистите. Това хубаво детенце ще бъде подложено на такъв стрес, че животът му ще е много тежък. Колкото и да са богати, колкото и добре да се грижат за него двамата приятели, няма начин Закари да не влезе един ден в контакт с деца от нормални семейства. А малките деца, както знаем, могат да бъдат жестоки. Да, двамата възрастни са щастливи, но това щастие е егоистично, защото детето ще е жертвата.
11
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дори и да се абстрахираме от факта, че е хомосексуален (в което няма нищо лошо), но за мен е супер егоистично дърти пръчове, за да си начешат мерака да имат деца, на стари години да стават родители. Имах съученичка, която по стечение на обстоятелствата, случайно майка и я беше родила малко на 40 няма да забравя как веднъж, много я заболя, като след някаква родителска среща бяха помислили майка и, че и е баба! Не стига, че родители те ти ***, ами и дърти пръчове.
10
28
 
30
 
! Отговори
Жена преди 12 години
Нищо не пречи това дете да е щастливо. Колко деца имат "нормални" семейства, където ги пребиват и не могат да им осигурят елементарни неща. Нека първо погледнем в собствената си "градинка" пък тогава да съдим другите!
9
15
 
41
 
! Отговори
курбалаев преди 12 години
Ще дойде ден и това детенце ще попита тате коя от вас е мама.... :)))Смотана гейска история пфу...На стадиона и ..другаря калашников..
8
11
 
32
 
! Отговори
мен преди 12 години
без да съм хомофоб, това че ще бъде гърчен е 100 процента сигурно. по добре се притеснявай да не стане *** като тебе елтъне. как може двама *** да отглеждат дете? на какво ще го научат? децата се учат чрез гледане и подражаване? какво ли ще научат от елтън и неговата приятелка? като искат да си взимат и да си се обичат, да си завират разни неща където не трябва, само че паради, осиновяване, работа в детски градини и училища - НЕ
7
5
 
33
 
! Отговори
ssancho преди 12 години
N 7Точно в тази статия ти обясняват какъв е проблема.Добре де, няма ли организации за защита на детето? Или щом някой има пари, всичко може....технологично вървим напред, но морално - назад.
6
18
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Горкото дете.... какъв ли живот го чака. Да живееш при не ЕДНО, ами ДВЕ престъпления срещу природата. Аз бих се самоубил, вместо тези *** да са ми роднини.
5
10
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами аз харесвам музиката на Елтън Джон, ама беше ясно, че не е нормално едно дете да живее в такова "семейство". Какво им пречеше да подпомагат най-различни деца (особено сираци или такива със здравословни проблеми). Предполагам, че имат нужда да се чувстват родители, но е безотговорно, да му увреждат психиката.
4
9
 
46
 
! Отговори
бай Михо преди 12 години
баси....хората съвсем се сбъркаха! Това дете е тотално "деформирано" и белязано още с раждането си....жал ми е за него, то не знае какво го чака! *** нещастни!
3
10
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега ли се сетиха?
2
14
 
54
 
! Отговори
Е - Ник преди 12 години
Да са мислили навреме! *** смотани!
1
11
 
53
 
! Отговори
Хехе преди 12 години
Сетиха се ама късно! Как да се гордее детето с двама *** на главата си? Каквото и да правят обществото не приема отклонения !