Елтън Джон притеснен – ще се подиграват на сина му

Заради хомосексуалните си родители Закари може да страда
13 фев 2012 07:47, Елка Василева
77
Елтън Джон притеснен – ще се подиграват на сина му
Елтън Джон слуша въпрос, а неговият партньор Фърниш държи бебе на пресконференция, 2009 г. Снимка: архив, Reuters

Елтън Джон и партньорът му Дейвид Фърниш, които от 13 месеца са щастливи родители на малкия Закари, се притесняват, че като порасне, синът им ще бъде обект на подигравки, критики и на изолация заради произхода си и заради хомосексуалните си родители, това призна двойката пред сп. "Атитюд", едно от най-популярните европейски издания по въпросите на хомосексуалистите.

Закари, чието пълно име е Закари Джаксън Левън Фърниш-Джон, беше роден от сурогатна майка в САЩ на Коледа през 2010 г. Преди това двойката се опита да осинови заразено със СПИН сираче от Украйна, но бюрократични и нормативни спънки им попречиха.

Сега Елтън Джон и Дейвид Фърниш признават, че детето е дало нов смисъл в живота им и го е направило по-пълноценен. Заради малчугана Елтън Джон например искал да изживее много повече неща, отколкото преди.

Двойката се е допитала обаче до психолог как да помогне на детето да се изправи след време срещу критиките заради произхода му.

Елтън и Дейвид дори са направили по препоръка на специалиста лексикон с подробности от раждането на Закари, който ще му дадат като порасне и така той ще е наясно как се е появил на бял свят.

Певецът и неговият партньор признават, че искат Закари  да се гордее с тях, като стане голям, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: Елтън Джон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
значи, дъртите гейове могат да се възпроизвеждат инвитро, а за дъртите жени въведоха закон, забраняващ това...
53
0
 
20
 
! Отговори
starec преди 12 години
Nikakwi moralisti nqma da mogat da ti se byrkat w viwota. Smetkata shte ti widi neshtastnoto izchadie, koeto shte syzdadesh!Togawa shte razberesh, che ne movesh da prawish, kakwoto si iskash!Syzdawaneto na deca e rabota za semejstwata!
52
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 48И ако аз примерно реша да си направя бебе/инвитро/,и си го гледам сама или с мой/моя партньорка не виждам къде това ще е работа на някой български "моралист".
51
2
 
21
 
! Отговори
От 44 преди 12 години
До 48То това дете е НЕГОВО/на Елтън,родено от сурогатна майка/.Дете създадено с неговата генетична информация,негово биологически/не осиновено чуждо дете/.Така че не виждам защо твоя биологически родител да няма право да се разпорежда с теб.Или всички хора ,които си отглеждат децата/в следствие на развод примерно/ трябва да бъдат заклеймени.А това дали си го е "направил" по естествен начин или чрез изкуствено оплождане си е лично негова работа.
50
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има ли на Земята човек, който би заменил майка си с дърт ***?
49
1
 
22
 
! Отговори
NOC-a преди 12 години
Браво момчета! Само така, п3дализмът води към упадък, всеки коментар против г3йчетата е Пирон забит в ковчега на п3д3растията! Хахах :D
48
1
 
22
 
! Отговори
sir Jack преди 12 години
А ?! И к'ва стана тя !? Сетила се Мара да се побара !! Досега къде ви бяха главите - в г*за ли ?
47
4
 
23
 
! Отговори
Деди Йоцо преди 12 години
Юроди проклети, да фащат СПИН и да отърват горкото и невинно дете от гнусните си лапи! Светът отива към свършек, туй е явно, и на оня остров свършека се вижда много добре вече...Не стига, че самите двама дуплекси са гнусни с публичното си противоестествено поведение, ами развращават и нормлано дете, родено от майка и баща! Гнусна *** ***, предтеча на антихриста...
46
2
 
28
 
! Отговори
Курдов преди 12 години
Тия дърти пръчове да не вземат да го опъват след време това детенце? Кой ще гарантира, че няма единият,например обиден на другия, да му "изневери"! Похотливците трябва да се изолират от обществото-те нанасят голяма вреда...самите те не възпроизвеждат човешкия род, а само използват и то незаслужено постиженията на цивилизацията..Да, но ако всички преди век бяха станали *** -нямаше да има човеци, че и первезници даже!Циреите и плевелите на човешкия род трябва да се прочистват с твърда ръка!
45
3
 
31
 
! Отговори
Хомо Еректус преди 12 години
Това си е една голяма перверзия! Сами те извратени и детето ще стане извратеняк!В 16 век хомосексуалните са ги горили на клада/справка Холандия-150/160 души за една гадина/.Сега няма толкова дърва за всеки ***, но има и по-съвременни средства за прочистване на човешкия род от забоклучване.И поддръжниците им също да подлежат на обществено физическо порицание...Гнусни содомисти!
44
9
 
31
 
! Отговори
ева преди 12 години
На мен ми се струва, че това дете ще бъде сто пъти по-добре отгледано от децата в Люлин с хетеро бащи
43
0
 
22
 
! Отговори
приликата е .. преди 12 години
Малкият Zachary е изцяло Елтън....
42
8
 
24
 
! Отговори
Клара преди 12 години
Казано е и пак ще кажа. *** народ - слаба държава.А българинът става все по-*** и по-***.Който не вярва, да чете коментарите по-долу.
41
4
 
28
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
Мъчно ми е за невинното детенце, обречено да живее без майка. :((( За подигравките не знам. В егоизма си го лишават от най-важното за него - майчина ласка. Още не разбира нищо, но все си мисля (а и всеки психолог ще потвърди), че това ще повлияе силно отрицателно на психиката му за в бъдеще. Дано да греша.
40
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще ме простите за невежеството, амъ да попитам: кой/коя е майката?? Нали плодът се зачева от сперматозоид и яйцеклетка, а сурогатната майка само износва плода?Ако предположим, че Елтън е бащата, то не се връзва другия мъжага да е майка, щото нема яйцеклетки!
39
10
 
29
 
! Отговори
Кр преди 12 години
Това са пълни глупости... Евала на хората, че са решили да отгледат, възпитат, да се грижат и да обичат дете! Винаги съществува риск от подигравки, без значение дали защото майката е грозна истеричка, а бащата инвалид, пияница или нещо подобно. Важното е детето да има добре изградени ценностна система и себеоценка и да усеща, че е обичано. Останалото е въпрос на избор на среда и разговори, разговори...
38
3
 
23
 
! Отговори
м преди 12 години
сети се мар да се побара
37
3
 
21
 
! Отговори
веска преди 12 години
Първо да питам 7 за какви организации за защита на децата се изказва. Тука ли има такива? От какво да защитят детето на Елтън. Тази седмица има ли представа какви грижи се полагат, какви гувернантки се занимават с "нещастното" дете и толкова ли е навътре в живота на милионерите, че се изказва неподготвен и се излага с коментара си.Второ да питам 10 какво е искал да каже??? Той е за специализирана психиатрична помощ, горкият. Чул, видял че хората пишат и той решил, но пише безмислици.
36
1
 
24
 
! Отговори
избирател от ДПС преди 12 години
Ти маани другото ,ами ако решат да го напсуват!!??Д...ба баща ти ли беше,*** ли??*** си ситуацията!
35
3
 
21
 
! Отговори
До 47 от !!! преди 12 години
Да,естествено,че има и нехомосексуални родители,които е по-добре да не са ставали никога родители.Само,че когато си роден от определени хора,съдбата е решила по някаква прична те да ти бъдат родители и да изживееш всичко това,което тяхното семейство ще ти "осигури".А когато осиновяваш дете,без значение дали си хомо или хетеро,отговорността пада върху теб.Не може да вземеш едно дете и да го гледаш как да е с оправданието,че дори и зле да го гледаш,пак ще е по-добре отколкото в дом.В случая,те ще гледат материално добре това дете,ще го обичат по техен си начина,защото майката НИКОЙ не можеда замени,но отговорността за травмите които детето ще понесе при сблъсъка с реалността ще си е изцяло тяхна и няма защо да реват.Както една майка-***,примерно.Тя може много да си обича детето и да му осигурява добър в материално отношение живот,но това,че го излага на присмеха на "нетолерантните" си е нейна отговорност.И все пак,ако го е родила е едно,а ако на всичко отгоре го е и осиновила,нещата са съвсем различни.