Вода открита в белия дроб на Уитни Хюстън

Съдебните медици няма да разпространяват данни от аутопсията
13 фев 2012 07:54,
41
Вода открита в белия дроб на Уитни Хюстън
Снимка: БТА

Вода е била открита в белия дроб на Уитни Хюстън при аутопсията на американската певица, съобщи сайтът за светски новини TMZ се позовава на източници в полицията в Бевърли хилс.

Още по темата
12 фев 2012 08:26
529
Откриването на вода в белия дроб на Уитни Хюстън идва в подкрепа на хипотезата, че певицата се е удавила във ваната в хотелската си стая, в която бе открита мъртва в събота следобед, отбелязва ИТАР-ТАСС. 

Ако човек бъде потопен във вода след смъртта си, в белия му дроб няма да влезе вода.

Съдебните медици обявиха, че няма да разпространяват никакви резултати от аутопсията на Уитни Хюстън по искане на полицейските детективи, които разследват случая, предаде по-рано Асошиейтед прес.

Засега от полицията се въздържат да правят окончателни заключения за смъртта на попдивата.

Междувременно дъщерята на Уитни Хюстън бе изписана от болница в Лос Анджелис, където бе докарана с линейка в неделя сутринта, след като майка й почина в събота, предаде Асошиейтед прес.

18-годишната Боби Кристина Браун претърпяла нервен срив и изпаднала в стрес при жестоката новина. Тя бе откарана с линейка от хотел "Бевърли Хилтън" в Бевърли Хилс, Лос Анджелис, където Уитни Хюстън бе намерена мъртва в събота следобед.

Боби Кристина Браун е дете на Уитни Хюстън от брака й с певеца Боби Браун. През последните дни тя придружи майка си на няколко събития преди връчването на наградите "Грами".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Уитни Хюстън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей *** голяма трагедия направихте.А че филма и песента с която стана известна са кавъри на по-стари такива и за неин късмет се оказаха по-добри от оригиналите. Иначе щеше да си пее в някой госпъл състав към някоя църква и пак щеше да се друса само че с евтини ***.Аи сиктир вече
30
1
 
3
 
! Отговори
до днес бг преди 12 години
Новината да не е преведена с гугъл преводача ? То и сами така можем... осмисляйте ги малко,проявете творчество.
29
1
 
0
 
! Отговори
от мен преди 12 години
Също като Джим Морисън . ООХХХХ
28
18
 
2
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Какъв край за човек профукал 100 милиона лири за кокаин!Обикновеннна наркоманка!Нищо ново под слънцето!
27
2
 
3
 
! Отговори
do 24 преди 12 години
И не мога да разбера в какъв контекст цитираш библията. Ще ти дам специално цитат за теб..заради такива като вас се хули Божието име...
26
4
 
31
 
! Отговори
РАДО ГОТИНОТО преди 12 години
В СЪРЦАТА НИ ГОЛЯМА ЩЕ ОСТАНЕШ!!! ВЕЧЕ СИ В АНГЕЛСКИЯТ ХОР НО И ТУК ГЛАСЪТ ТИ БЕШЕАНГЕЛСКИ!!! РАДОСТА КОЯТО ДАРЯВАШЕ ВЕЧЕ ОТИДЕ НА НЕБЕТО!!! ПОКЛОН ПРЕД ТЕБ!!!
25
2
 
19
 
! Отговори
до 6666 и др.червеи преди 12 години
Колко ли трябва да си бездарен, да нямаш капка радост и удовлетворение в жалкия си живот, та винаги да развяваш цвета на кожата си, или друг белег като преимущество пред другите.. Колкото и да бълваш омраза срещу тях, ясно личи колко мразиш самия себе си, жалък нещастнико!
24
15
 
7
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
24-ти... знаеш ли, че си за лудницата? За какво цитираш библията? Какво общо има тя, тук? Нека те успокоя - Бог всъщност няма. Хората се размножават, без божията помощ, и съвсем природному, при това. Писнало ми е от псевдо-религиозни кукумицини! Какво си се изтъпанил във форума и празнословиш, като някой владика, или пастор, бе!?
23
4
 
4
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Т.е. починалата Уитни Хюстън се е удавила, и то без чужда помош, във ваната в хотелската си стая! Тъжно... Самоубийство, и нищо друго! За това и няма да разпространяват данни от аутопсията. По-красноречиво и да искаха не можеха да го кажат!
22
2
 
10
 
! Отговори
NASA преди 12 години
Вода е открита в белия и дроб.
21
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
[20:2] Аз съм Господ, Бог твой, Който те изведох от египетската земя, от дома на робството;[20:3] да нямаш други богове, освен Мене.[20:4] Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята;[20:5] не им се кланяй и не им служи, защото Аз съм Господ, Бог твой, Бог ревнител, Който за греха на бащи наказвам до трета и четвърта рода децата, които Ме мразят,
20
5
 
16
 
! Отговори
Мила преди 12 години
Дано Боби успее да се стабилизира. Абсолютен ужас за дете, останало само. Защото оня *** баща и, просто ще забрави, че съществува. Грешката на Уитни беше, че търпя бившият си мъж, толкова дълго. Затова любовта е сляпа и обикновено жертва става влюбеният. Дано детето имa късмет
19
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не искам да коментирам но ... Това за мен не е най -важното, а това, че нямам работа, нямам пари, нямам приятели и още много други неща произлизащи от това ! Държавата ни е смотана, че не осигурява на младите бъдеще, а само минало и мизерия. Богаташите пилеят народното богатство и ни казват вервете другаде да си търсите късмета! Тогава защо да съществува такава държава ? По - добре да я няма!
18
6
 
24
 
! Отговори
ВЕСО преди 12 години
Няма значение от какво е починала,жалко за човека с такъв голям талант.Лека и пръс.
17
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Удави ли са я,за да се продава.И Майкъл Джексън нарочно го очистиха,за да взимат пари после.
16
5
 
2
 
! Отговори
az преди 12 години
ej hora 4oveshkata zloba kraj nqma.zalko e v takuv moment a ima komentari na pod nishe nivo.
15
14
 
8
 
! Отговори
избирател от ДПС преди 12 години
ГГЗ - *** ,глас затрива
14
9
 
46
 
! Отговори
към 15 преди 12 години
Защо?....Защото е нямала истински хора до себе си, които да й помогнат и да я "извадят" от порочния кръг на наркотици, пиене и т.н?Никой не е застархован от това.Лека й пръст.
13
2
 
44
 
! Отговори
Доктор Ох-боли преди 12 години
В кръвта ще открият медикаменти (антидепресанти, успокоителни и приспивателни), във дроба - вода. Извод - глътнала е две-три-четири хапчета, влязла е да вземе една вана, заспала е, свляква се е във водата и се е удавила. Като по учебник.
12
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всичките ми симпатии към Уитни Хюстън се изпариха