Сбогуваме се с Уитни

Погребението на поп иконата ще се състои днес
18 фев 2012 09:02, Елка Василева
33
Сбогуваме се с Уитни
Снимка: Reuters

Поп иконата Уитни Хюстън ще бъде погребана днес. Тленните й останки ще бъдат положени до баща й Джон Ръсел Хюстън. Това желание многократно е изразявала самата Уитни след кончината му на 2 февруари 2003 г.

На погребението на Уитни Хюстън ще присъстват актьорът Кевин Костнър, с когото тя игра във филма "Бодигард", кръстницата й, кралицата на соул музиката Арета Франклин, певецът Стиви Уондър, телевизионната звезда Опра Уинфри.

Опелото ще е в баптистката църква "Нова надежда", където бъдещата звезда пее в хора още като дете. В храма вече е монтирана апаратура за изпълненията на Арета Франклин и Стиви Уондър. В църквата, която според някои данни събира 1500 души, ще се допускат само хора със специални покани. Сред тях все пак ще бъде бившият съпруг на Уитни Хюстън - Боби Браун. Първоначално семейството бе против появата му на погребението.

Още по темата

Хиляди фенове на Уитни Хюстън планираха да се съберат по време на погребението около сградата на църквата "Нова надежда". От няколко дни те носят там цветя и запалени свещи, оставят картички със съболезнования.

Директорът на полицията в Нюарк Самюъл Димайо обаче съобщи за Асошиейтед прес, че препоръчва на всички без специални покани да си останат вкъщи и да гледат погребението по телевизията или интернет. До църквата на разстояние два квартала няма да бъдат допускани каквито и да било странични лица. Полицията вече е започнала да издига металните ограждения .

Освен това заради големия периметър на зоната за сигурност е отпаднала идеята да бъде монтиран голям екран недалеч от храма, на който да се излъчва погребалната церемония. Това предизвика недоволството на феновете.

Представители на пресата не са поканени на погребението. Разрешение за видеоснимки е получила само агенция Асошиейтед прес. Тя ще извършва видеотранслацията на погребалната церемония, съобщи БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Алина преди 12 години
как може толкова глупости да ръсите...Толкова е красива и чаровна, с такова излъчване,/беше/ и пееше божествено!А колкото до дрогата, не е лесно да си в настроение всеки ден на сцена и всеки си има поблеми, и наркомани не са само известните...
26
0
 
3
 
! Отговори
Bianka преди 12 години
Mir na praha i.Glas kato neiniat niama.
25
0
 
7
 
! Отговори
Виброцил преди 12 години
Жалко е че всичко на тоя свят е преходно и тленно. Жалко е че рано или късно ще се мре. Ама това е положението. Животът е единствената игра със 100% летален изход. Така че нека сведем глава пред смъртта на един все пак достойно изживян човешки живот.
24
0
 
3
 
! Отговори
аз преди 12 години
До 18 Той е българин!Левски е обесен на 18.02.!Чети повече!
23
13
 
6
 
! Отговори
Нафтата поскъпна преди 12 години
Стига с тази Уитни .. пишете за Тина Търнър .. или и тя трябва да се гътне, за да напишете два реда за нея. Нещастници!
22
2
 
10
 
! Отговори
До 24 преди 12 години
Най-добре е да заровят тебе, че ни осмърдя със зловонието си и ниския си интелект!
21
3
 
6
 
! Отговори
do 16 преди 12 години
Защо да пишат за Левски. Нали си имаме Уитни. Пък и тя е умряла сега, а Левски преди има нема 139 години. Няма всяка година да ни надуват главата с него. Умрел -- умрел .. сега смъртта Уитнито е актуална и е ТОП новина .. ; )
20
0
 
16
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 12 години
Човек се оценява по това, което оставя на другите след себе си.Всички си имаме пороци,творците и талантите не правят изключение.А животът...той е просто възходи и падения.За певица ,като Уитни Хюстън е по-добре да не казваме нищо,гласът и говори по-добре за нея.
19
5
 
3
 
! Отговори
артемида преди 12 години
Жалко е, че един млад живот си отиде, но каквото търсила-намерила. Кому е нужно да взима наркотици, защо започва изобщо, след като знае какви са последствията? Не мога да съжалявам хора, които съзнателно се убиват, само и само за да получат удоволствие.т.е. не се самоубиват от мъка, тежък живот или преживяна трагедия, а за да изпитат удоволствие?!?
18
19
 
6
 
! Отговори
Ристу преди 12 години
Айде заравяйте я, че се вмириса, ве!
17
10
 
3
 
! Отговори
Манго преди 12 години
Какво става, когато пуснете гладен *** в сладкарница - яде, нахапва, преяжда и накрая пуква. Това се случи и с тая - от 10 години няма една песен, само пиеше и светът и беше крив. Сравнете я със Селин Дион например.
16
1
 
4
 
! Отговори
stoiko преди 12 години
ne se izlagai we palqcho!!!, q kaji pak koga e obesen vasil levski
15
1
 
12
 
! Отговори
ДО 16 преди 12 години
ТОЛКОВА СИ И БЪЛГАРИН ДА НЕ ЗНАЕШ, ЧЕ ЛЕВСКИ Е ОБЕСЕН НА 19 -ТИ. ФЕВРУАРИ!
14
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Таа ако не беше певица,щеше да е най-обикновена наркоманка,пиянде,с други думи-***.Не мога да съжалявам и прощавам на всеки такъв,само щото бил'талантлив'.
13
11
 
15
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Между другото Васил Левски е обесен на днешната дата. Ама статия, гледам, няма за това. Важното е да се правят метани на няква предрусала
12
7
 
11
 
! Отговори
вервайте ми преди 12 години
Рано или късно всеки наркоман свършва така.
11
6
 
13
 
! Отговори
YPP до JALKO !!! преди 12 години
Що не вземеш сам да си направиш всичко това,което описа СМАЧКАНАКО НЕЩАСТЕН ?? И като го направиш се успокой, ТА БАРЕМ ДА РАЗБЕРЕШ КОЛКО *** И *** СИ В ДЕЙСТИТЕЛНОСТ !! Заради такива като тебе страдат добрите,опитващи се да направят нещо хора !!!
10
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Aйде на житцето :)
9
4
 
5
 
! Отговори
икона ????? преди 12 години
- просто човек с господари ............................... !!!! лека и пръст !
8
33
 
5
 
! Отговори
JALKO преди 12 години
БОЖЕ КАК МИ СЕ ИСКАШЕ ДА И ИЗЧОПЛЯ ВЪЛНАТА ОТДОЛУ. МЕЧТАЕХ СИ ДА СИ ПРОВРА НОСЛЕТО МЕЖДУ ДВЕТЕ И ЧЕРНИ КЪЛКИ И ДА ДИШАМ ДЪЛБОКО ОХ БОЖЕ ТОЛКОВА ЛИ МНОГО ИСКАХ?