Дженифър Анистън със звезда на Алеята на славата

Придружаваха я баща й Джон Анистън и приятелят й Джъстин Теру
23 фев 2012 15:52, Елка Василева
72

Дженифър Анистън докосва своята звезда на Алеята на славата в Холивуд. Снимка: Reuters

 Актрисата Дженифър Анистън бе удостоена със звезда на холивудската Алея на славата.

Актрисата призна, че това е била една от най-съкровените й мечти. Тя изрази изключителната си благодарност, че едно момиче от Калифорния е получило свое място на Алеята на славата в Холивуд. На церемонията Анистън беше придружена от баща си Джон Анистън и от приятеля си Джъстин Теру. Присъства и актьорът Адам Сандлър.

Дженифър Анистън получава широка известност през 90-те години на миналия век благодарение на участието си в телевизионния сериал "Приятели". Снима се във всичките 10 сезона на култовата поредица. За работата си в сериала е удостоена с редица награди, сред които "Еми" (2001 г.) и "Златен глобус" (2003 г).

Играла е в редица филми, сред които "Марли и аз", "Всемогъщият Брус", "Обект на желание", "Жена назаем", "Шефове гадняри" и др. Последният филм с нейно участие ще се появи по кината в края на февруари тази година. Актрисата е бивша съпруга на Брад Пит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
12
 
! Отговори
до 26 преди 12 години
Абе и е така, ама и не е баш така...факт е, че е пълно с комплексари , злобари и всякакви темерути, но не винаги да не харесваш нещо означава, че е свързано със злоба и комплекси. Да кажеш, че Мерил Стрийп е слаба актриса си е чиста проба злоба, но относно Анистън това си е самата истина.
17
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много си смешен г-н Българино! Ей за това и държавицата ни е на това дереже, заради ***,злобари,комплексари и завистливи простаци ,които само ... "***".
16
1
 
11
 
! Отговори
26 см преди 12 години
Голяма работа са американците - от соя правят месо и от такива като тази звезди
15
6
 
11
 
! Отговори
пфффффффф преди 12 години
"Приятели" беше интересен сериал предимно заради Джоуи, Чандлър и Фиби. На Анистън ролята и Джъстин Бийбър може да я изиграе. Напълно незаслужила "актриса".
14
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голяма творчество! Само бози, в които се ***. поне една сериозна роля? Едничка?
13
6
 
5
 
! Отговори
ц преди 12 години
Все едно да кажеш за някой Екшън герой с какво се е запомнил като изключим екшъните в които се е снимал ?!?!Смешни сте... всеки актьор си има жанр в, който си е добър и си се снима в него...
12
4
 
14
 
! Отговори
една преди 12 години
Да ви кажа честно не съм злорада, ценя женската красота, но нека не се лъжем Анистън нито е актриса, нито е красавица, прехвалена до мозъка на костите си.
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За някой може и да е красива, за други не чак толкова, но аз не мога да разбера с какво е допринесла чак толкова за да има звезда на алеята на славата.
10
10
 
8
 
! Отговори
Discovery преди 12 години
До 13:Къде го видя, тоя голям нос..., къде я видя тая ръбеста физиономия... направо ми е писнало ей... "Изключвам "Приятели" и романтичните бози", ми ти цялото й творчество изключи та да се окажеш прав бе!!! Приятели са 10 години от творчеството й бе смотан!!! Некъв трицепса й споменава... еми вика му се спорт, изглежда момичето спортува !!! Нема толкова злобен, и мърляв народ дето й по собтвената си майка ще плюва... само и само да злобеее!!!
9
9
 
5
 
! Отговори
ГЕРБераст преди 12 години
Коя е па тая че ще има звезда ? На тази алея може да блести само нащо Слънце-Бойко Методиев Борисов ! Това е звезда.Вечна слава на вожда и учителя на ГЕРБерастите !
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не завиждам и нямам комплекси, но истината е очевадна - тая мома е далеееече от красавица. Има малки очички, голям нос и ръбеста физиономия. И чак пък звезда... Някой да я е гледал в поне една запомняща се роля? Изключвам "Приятели" и романтичните бози. Поне една роля, в която да не е играла лигла?
7
5
 
11
 
! Отговори
хаха преди 12 години
За тоя трицепс ще и завиди и Митьо Крика :)
6
2
 
5
 
! Отговори
:) преди 12 години
napulno zaslujeno!strahotna e!nqma znachenie kakva e gurkinq ili ne vsichki s kef sa gledali Friends i po dobre ot angelinka koqto usmivka ne znae kakvo e.dano vsqka edna jena na 43 izglejda kato Jenn
5
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
комплексчета ?! дааааааааааа !!! избивате ги.... имате ги в изобилие !!!!има звезда защото си я е заслужила.. а вие и на стената на селски *** не заслужавате...
4
13
 
17
 
! Отговори
dd преди 12 години
браво на коментар 5.напълно подкрепям !!!
3
22
 
33
 
! Отговори
до 1 и 2 преди 12 години
От такива като вас да му писне на човек...я сложете снимка на вашите жени и приятелки(ако въобще имате такива)да ги видим що за вълчици са.За такива като вас само ботокс певачки влизат в определението за красива жена.Дженифър Анистън е супер красива жена!Не забравяйте,че е на 43 години и изглежда великолепно!
2
9
 
18
 
! Отговори
мария преди 12 години
мен пък ме кефи, анонимен педро!
1
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
има ръце на тетка-зеленчукопродавачка. фотошопа се е изложил, а и изобщо е безлична.