Дженифър Анистън със звезда на Алеята на славата

Придружаваха я баща й Джон Анистън и приятелят й Джъстин Теру
23 фев 2012 15:52, Елка Василева
72

Дженифър Анистън докосва своята звезда на Алеята на славата в Холивуд. Снимка: Reuters

 Актрисата Дженифър Анистън бе удостоена със звезда на холивудската Алея на славата.

Актрисата призна, че това е била една от най-съкровените й мечти. Тя изрази изключителната си благодарност, че едно момиче от Калифорния е получило свое място на Алеята на славата в Холивуд. На церемонията Анистън беше придружена от баща си Джон Анистън и от приятеля си Джъстин Теру. Присъства и актьорът Адам Сандлър.

Дженифър Анистън получава широка известност през 90-те години на миналия век благодарение на участието си в телевизионния сериал "Приятели". Снима се във всичките 10 сезона на култовата поредица. За работата си в сериала е удостоена с редица награди, сред които "Еми" (2001 г.) и "Златен глобус" (2003 г).

Играла е в редица филми, сред които "Марли и аз", "Всемогъщият Брус", "Обект на желание", "Жена назаем", "Шефове гадняри" и др. Последният филм с нейно участие ще се появи по кината в края на февруари тази година. Актрисата е бивша съпруга на Брад Пит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
6
 
! Отговори
До 66 преди 12 години
"...тя не е виновна,че Брат Пит я е обичал и се оженил за нея,а не за теб" Първо - благодаря ти,че добре ме разсмя.Как можа въобще да ти хрумне подобна асоциация.Второ - добра илюстрация си за менталното равнище на тези,които я харесват.Да искаше да го каже някой по-добре,нямаше да може да го измисли.То тъпизъм не се измисля лесно.
57
1
 
6
 
! Отговори
до 66,67 преди 12 години
Не разбирам защо я сравнявате изобщо с нашите фолк диви, няма база. Тя е актриса и като такава не блести с нищо. Относно външния вид всичко е въпрос на вкус, за мен е адски безлична, за друг може да е най-красивата, външния вид за актриса не е задължителен все пак, тя и Джоди Фостър е грозновата, но е перфектна актриса.
56
1
 
6
 
! Отговори
до 67 преди 12 години
Брад Пит знае коя е по-красива :)))))))))))
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обичам "Приятели" и се раздвам за хубавите неща,които се случват в живота на актьорите.А самите актьори са толкова добри,че човек трудно би ги възприел в друга роля.Мат ле Бланк дори се оплаква,че му говорели бавно,защото го смятали за леко тъпичък,досущ като героя си Джоуи.За да играе Дженифър Анистън в стойностен филм,трябва да я поканят.Самоч е,режисьорът би рискувал много,защото за милиони по света тя е Рейчъл Грийн.Това е проклятието да се снимаш 10 години в най-успешния сериал.
54
6
 
5
 
! Отговори
go 61 i t.n. преди 12 години
"Може да не си най-красивата..." !??? Айде кажи ми, коя е по-красива от нея? Едно, че е много красива, второ че има стил! Коя чалгарка у нас или друга актриса, може да се похвали с това?Дори и да не е първа младост, Дженифър е невероятна жена! Ах само да ми падне...
53
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо въобще четете за успехите на хора,които не харесвате?Аз как не чета за Андреи,Преслави,Коко Диневци и цялата подобна ***.За някаква Кардашиан ли,каква беше,Джъстин Бибър ли е,Бийбър ли е...все тая.Какво ви дразни Дженифър?Че няма простотия и силиконови цици или джуки като на ***?И номер 64,тя не е виновна,че Брат Пит я е обичал и се оженил за нея,а не за теб.И само да припомня,че се разведоха цивилизовано,а не като разни Вихри и Алисии,които много държат да ни покажат селяндурщината си
52
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
олеее *** ръцете са й като на краварката Дуся. И дано тоя дето се целува с него да я вземе, че това й е последният шанс.
51
11
 
9
 
! Отговори
!!! преди 12 години
Типична гъркиня - успя да осребри максимално факта, че Брад Пит беше женен за малко за нея. Други качества и достойнства няма. Не блестеше с нищо повече от другите в "Приятели", напротив, имаше доста по-добреи от нея. Но те не направиха "кариера" просто защото не бяха женени за Брад.
50
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те тези звезди за нищо ги нямат, щом една толкова посредствена актриса като нея, която 1 свестен филм няма, има звезда, а такива Величия като Пачино и Де Ниро май нямат... Холивуд май иска да се конкурира с наш гоце и неговите ордени '' Стара Планина''
49
2
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
До 55Ал Пачино НЯМА звезда в алеята на славата....Робърт Де Ниро НЯМА звезда в алеята на славата....
48
12
 
11
 
! Отговори
фен преди 12 години
Браво,Джен!!! Обичаме те!!!! Може да не си най-красивата, най-съвършената, но пък си толкова готина, именно затова!!!! И си по-близко до нас, обикновените хора! Не знам колко е красива великата Анджелина, но ти си по-готина от нея!!!!!
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хе, щом ким бейсингър е носителка на оскар, що тая да няма звиздъ на алеята на славата. верно, че бейсингър поне беше красавица и секси...ама най-добрите й роля е в една реклама на чорапогащи
46
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Е ДАЙ ДА Я СРАВНИМ И ЧАПЛИН ИЛИ ТЕЙЛЪР !! ЕСТЕСТВЕННО СА НЕСРАВНИМИ! ДА ГЛЕДАМЕ С ВРЕМЕТО
45
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До - 52 - това че не харесваш не значи че обиждаш. Ти изказваш мнение, но злобарите ръсят обиди и цинизми.
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както се казва, въпрос на вкус :-) няма защо да спорим. Да е жива и здрава, ние също!
43
8
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
НЕ СЪМ И АДВОКАТ, НО МИСЛЯ ЧЕ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ ЗВЕЗДА
42
7
 
11
 
! Отговори
до 54 преди 12 години
Е добре де, айде сега изкарай я Ал Пачино в женски вариант, стига смешки, няма един читав филм.
41
10
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
ТЯ НЕ СЕ СНИМА САМО В "***" КОМЕДИИ !ВИЖ И ФИЛМОГРАФИЯТА
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До - 51 - не го определям, дори не съм си го и помислял. Просто го напомням на самозабравилите се.
39
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато става дума за злобни и обидни коментари съм съгласна напълно с теб. Но да кажа, че не харесвам Анистън и да ме нападнат, че съм злобна е меко казано доста елементарно. Просто харесвам по-стойностни актриси, снимащи се във филми различни от *** комедиики.