Добрата срещу лошата Кейт

Рога или венец от тръни й подхожда повече?
Обновена: 24 фев 2012 11:08 | 24 фев 2012 11:08,
35
Добрата срещу лошата Кейт
Снимка: сп. Vogue

Преди по-малко от две седмици, мартенският Vogue шокира читателите си с двойната корица на Кейт Мос, която е подчинена на темата „Добрата Кейт срещу Лошата Кейт". Моделът бе представен в ролята на демон и ангел, облечен от Vera Wang и Gucci, видян по специфичен начин от фотографа Стивън Клайн.

Пълната версия на фотосесията вече е достъпна и в нея Мос дава по-дълбок поглед на двойнствената си душевност, типична за всяко човешко същество. Без грим, но с много натрапчиви символи-аксесоари като рога, корона от кости, венец от тръни, Кейт е мъченица от класа и дяволица с кожа и дантели. Разголените й бедра са далеч от визията за демоничното, по-скоро крият в себе си нотка еротика.

Тоалетите са на марките Balenciaga, Jil Sander, The Row и Louis Vuitton. Модните критици са категорични, че с тази сесия Мос доказва, че е повече от едно красиво лице.

Разгледайте снимките в галрията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
поредната деградирала *** с пари и популярност
30
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Номер 28 също е отворена....:)
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Номер 29, ти си абсолютен ***!!!!!!
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само номер 20 разбира, от тук коментиращите.В този бизнес, едва ли има по голям професионалист от Кеит Мос.
27
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази наркоманизирана *** вече толкова години е налагана като образ по простата причина, че е подходяща за развращаване на младото поколение и като личен живот и като модел - друса се, слага си го, с който й падне, живее нощем, сменя си официалните гаджета като дамски превръзки. А сега вече е и откровена сатанистка.
26
5
 
5
 
! Отговори
До 20 преди 12 години
Щом всичките са модели, сравнения може да се правят-явно и ти си такъв разбирач, че нямам думи, а за това че на запад всички модни диктатори са гейве и харесват такива извратени неща-не означава, че трябва да ни го набиват и на нас. Попитай хората и ще видиш, че Мос вече я знаят само с аноркесията и кокаиновата й зависимост! Времето й на модел е минало,къде къдее по-пълно кръвни красивици има и ми дреме на шмайзера за тая дърта кака-хаххах
25
6
 
9
 
! Отговори
@ 28 преди 12 години
Тази кошница за пръв път я виждам днес и не знам колко се интересува от мен , но със сигурност мен ме отвръщава и не никак не ме интересува , ако интересуваше някой нямаше да ни я хвалят от днес.бг , справка Ким :) Че група *** с фотоапарати са решили да налагат идиотщини не означава , че тази жена е хубава или че простотиите им са изкуство.
24
7
 
6
 
! Отговори
една жена до 27 преди 12 години
Абе не знам на кой майка му е жестока и на кой не, но обикновено щастливите хора са позитивни и харесват другите, а нещастниците като теб плюят по всичко и не зачитат чуждо мнение. Може да е грозна, може да се друса, може да е всякаква, но нито й пука за вас, нито знае за жалкото ви съществуване. Цял свят й предлага договори и я боготвори, а ти *** реши, че щом ти не я харесваш - край, не става, твоето мнение над всичко, ***!
23
6
 
7
 
! Отговори
Kurski преди 12 години
***, е по-жестока, че те е родила без мозък..
22
8
 
6
 
! Отговори
rusnak преди 12 години
На тази снимка определено е "светица"... с неприкритият си сатанизъм и очевидно поруган и обърнат кръст... Но господ забавя, но не забравя, и католическата ***, ще си плати жестоко за извращенията си, рано или късно..
21
8
 
9
 
! Отговори
Ловец преди 12 години
Подайте ми пушката за грозен дивеч. И махнете снимките, че ще изплашите някое невинно детенце.
20
7
 
12
 
! Отговори
, преди 12 години
Западен поп фолк , нищо друго няма да ни покажете малки душички жалки.
19
7
 
9
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Аман от сатанизъм!!! Тия продажни к*рви да ходят да си се кланят на сатанинските си господари, без да ни го забиват в лицето!!! ГНУСНА ИСТОРИЯ!!!
18
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещастна жертва на извратеняците - сатанисти.
17
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На българина му дай акъл да дава се в сфери, от които хал хабер си няма. Къде си тръгнал да сравняваш Лима и Амброзио, те са модели на Викторя сикрет. И кво значи "вече ги оплескали моделите" като Кейт Мос е била модел още когато Лима и Амброзио са ходели прави под масата. Не става въпрос кой е красив и кой грозен, щом до скоро беше на 2ро място в топ10 на най-скъпоплатените модели в света значи има защо и това доста по-компетентни хора от вас са го решили.
16
5
 
10
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 12 години
Абе, много сте набожни тук. Молитвата преди лягане казвате ли си? (иронична усмивка)
15
7
 
7
 
! Отговори
... преди 12 години
Аз ако трябва да съм разбирач-трябва да съм гей, вече моделите толкова ги оплескаха-избират някакви криви и слаби, дето не можеш да кажеш мъж ли е жена ли е? А на тая кокаина толкова й е разбъркал всичко, че прилича на НИЩО! Сравни ми Адриана Лима с нея или Амброзио?! Това са жени! И какво като има пари?!?! ХАха, пак си остава грозновата! А празния й поглед не искам да коментирам!
14
6
 
8
 
! Отговори
Ужас !!! преди 12 години
Кокаина не прощава ! Тази изглежда по-зле и от вещица сигурно е държанка на някой големец затова я лансират толкова много !
13
10
 
5
 
! Отговори
... преди 12 години
Тази "повлекана" има пари да ви купи всичките смешници, дето само знаете да лаете.
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така и не можах да разбера вече толкова години, КАКВО по дяволите й е толкова красиво на тая? С пари и п... се пробива навсякъде и във всичко.