Добрата срещу лошата Кейт

Рога или венец от тръни й подхожда повече?
Обновена: 24 фев 2012 11:08 | 24 фев 2012 11:08,
35
Добрата срещу лошата Кейт
Снимка: сп. Vogue

Преди по-малко от две седмици, мартенският Vogue шокира читателите си с двойната корица на Кейт Мос, която е подчинена на темата „Добрата Кейт срещу Лошата Кейт". Моделът бе представен в ролята на демон и ангел, облечен от Vera Wang и Gucci, видян по специфичен начин от фотографа Стивън Клайн.

Пълната версия на фотосесията вече е достъпна и в нея Мос дава по-дълбок поглед на двойнствената си душевност, типична за всяко човешко същество. Без грим, но с много натрапчиви символи-аксесоари като рога, корона от кости, венец от тръни, Кейт е мъченица от класа и дяволица с кожа и дантели. Разголените й бедра са далеч от визията за демоничното, по-скоро крият в себе си нотка еротика.

Тоалетите са на марките Balenciaga, Jil Sander, The Row и Louis Vuitton. Модните критици са категорични, че с тази сесия Мос доказва, че е повече от едно красиво лице.

Разгледайте снимките в галрията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
5
 
! Отговори
+++ преди 12 години
голям ПЛЮС за този коментар--------------------------------------------------Забележете разликата: ако тази повлекана се беше изгаврила така с мюсюлмански символ, още утре сутринта изобщо нямаше да се събуди.
10
3
 
15
 
! Отговори
до 11 преди 12 години
За Мидълтън съм съгласна и за силата на медиите, но не подценявайте Кейт Мос. Факт е, че не е типична красавица, но е един от най-успешните модели някога. За да си модел се изискват други качества, има модели които са откровено грозни, има си правила в модната индустрия, които повечето хора не разбират и само плюят.
9
5
 
19
 
! Отговори
д-р Хаус преди 12 години
Кейт Мос е типичен пример за силата на медиите. Нарочиха я за красавица и вече 20 г. набиват в главите на хората лошия си вкус. Нещо подобно сега правят и с Пипа Мидълтън, която е просто едно късокрако врабче.
8
6
 
19
 
! Отговори
... преди 12 години
и фотошопа не може да я спаси, не разбирам какво й харесват-лицето е ужасно грозно...
7
2
 
13
 
! Отговори
111111 преди 12 години
снимките са интересни но са плод на болен мозък като Гоя например
6
2
 
10
 
! Отговори
ева преди 12 години
Харесва ми :) Обаче на тази снимка тук, фотошопът нещо странно е направил с крака й....не ми изглежда като да си е на точното място
5
5
 
9
 
! Отговори
13 преди 12 години
Освен 10- с червения лебед, всичко друго е ОТВРАТИТЕЛНО грозно!!!И тя не е красавица!
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поклонниците на рогатия продължават да действат.
3
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Забележете разликата: ако тази повлекана се беше изгаврила така с мюсюлмански символ, още утре сутринта изобщо нямаше да се събуди.
2
6
 
17
 
! Отговори
РОБИНЯ преди 12 години
НА ЗЛОТО И ТЯ ГОРКАТА МАРИОНЕТКА *** ........................................ !!!!
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** тя на всички снимки изглежда чудовищно . П.П: не разгледах снимките в тялото , има си гугъл за тая цел , няма да ви правя трафик.