Миранда Кер - секси визия с романтична душа

Хубавицата гори от любов към половинката си и малкия си син
Обновена: 27 фев 2012 10:33 | 27 фев 2012 10:32,
12
Миранда Кер - секси визия с романтична душа
Снимка: сп. Haute Muse

Миранда Кер е истинско вдъхновение за всяка жена. Не само, защото има успешна кариера в модния бранш и тялото и лицето й струват милиони, а и защото тя е традиционалист и държи най-много от всичко на семейството си.

Ангелът на "Vicotira's Secret" държи живота си далеч от скандалите, а когато дава интервюта не спира да говори с любов за любимия си Орландо Блум и малкият си син Флин.

На някои може би им е писнало да слушат романтичната изповед на Миранда, но със сигурност не им е писнало да я гледат – по бански и в по-лъскави и стилни тоалети. На второто залага сп. "Haut Muse", на чиято корица е Кер.

Сред актуалните въпроси, които не спират да се сипят към нея е този за тялото й и как успя да влезе толкова бързо във форма след раждането.

"Правех много йога и пилатес и се хранех здравословно. Положих сериозен труд", казва секси майката.

А дали все пак си позволява да се отпуска и да се глези?

"Ако има нужда от някоя глезотия, това е ок. Понякога си хапвам черен шоколад, понякога и малко пържено", признава топмоделът.

В света на шоубизнеса семействата не се задържат дълго. Особено, ако и двамата са известни и красиви. Но при Миранда всичко е съвършено за момента. Любовта й към красавеца Орландо кипи с пълна пара и е изпълнена с романтика. Кер държи да има и духовна връзка с половинката си, затова й не допуска бързо мъжете до себе си.

"Бяхме приятели поне шест месеца, което беше много добър старт. После връзката ни прерасна в романс", издава красавицата.

Разгледайте снимките й в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
до плюещите преди 12 години
По-добре Миранда КЕР, отколкото некой български чалгаджийски ДЗВЕР!
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хубава е и е естествена!
4
0
 
7
 
! Отговори
Pff преди 12 години
Какво сме седнали да убеждаваме ниско интелигентни хора, особено в България където думата проститука звучи гордо... Ами те модните агенции да нямат по 1 милион души персонал, че да наемат всяка красива жена? Още повече всяка красива жена не може ли да опита с някоя нормална професия или трябва задължително да стане тъпоглава фотошоп манекенка... То до такава степен са се обезличили от грим, хирургични корекции и фотошоп, че по добре да ползват фотороботи...
3
5
 
5
 
! Отговори
LoL преди 12 години
"Не само, защото има успешна кариера в модния бранш и тялото и лицето й струват милиони" - и като струва милиони безсмислени хартийки ние какво да направим? Всеки ден по улицата можеш да видиш по-красиви и естествени жени... Да не говорим недай си боже и с доста по-солиден умствен багаж...
2
1
 
18
 
! Отговори
Plamen преди 12 години
А нещо ново покрай Ким? Още малко и ще ми залепне, ако не го местя редовно.... И тази не е лоша, но дупарата на Ким си е дупарата на Ким....
1
1
 
41
 
! Отговори
ценител преди 12 години
А, Кардашян как е днес? Дали е пила кафе сутринта?