Детето в Мила Кунис

Актрисата извади наяве детето в себе си за априлския брой на Harper's Bazaar
7 мар 2012 20:40,
5
Детето в Мила Кунис
Снимка: Harper's Bazaar

Всеки човек, без значение на каква възраст е, носи детето в себе си.

Мила Кунис, отдавна е жена и то доста ухажвана и харесвана от мъжете, но това не й пречи да си поиграе в лунапарка, да яде захарен памук и да прави големи балончета от дъвка и всичко това в скъпите тоалети на Alexander McQueen, Chanel,Dolce & Gabbana и Christian Dior (чието лице е самата Мила). Априлският брой на Harper's Bazaar реши да извади наяве детето в Мила, но си запази за нея по-сериозните въпроси, засягащи теми като пластичната хирургия, ексгаджетата й, любовта и кариерата.

„Не бих позволила в тялото ми да влезе игла, освен ако не съм болна. Но, ако ме попитате след десет години.. Сега бих се срамувала, но с времето вероятно ще прибегна и до тях", казва Кунис. Въпреки, че не е лежала под скалпела, Мила успя сериозно да трансформира тялото си за ролята си на балерина в „Черният лебед". „Бих се радвала, ако дупето ми е по-голямо", казва дамата, която отслабна драстично за участието си в лентата.

В броя тя говори още за:

Преместването си от Украйна в Лос Анджелис на 7-годишна възраст: Нямахме нищо и родителите ми трябваше да работят много. Единственото хубаво нещо беше, че когато нямаш нищо, няма и какво да губиш.

Създаването на приятелства: Не, не създавам лесно приятелства. В повечето случаи хората са повече любопитни, отколкото в действителност да се интересуват от теб.

8-годишната й връзка с актьора Маколи Кълкин: Страхотно е. Наистина мисля, че това да си сам, е страхотно. Да бъдеш във връзка също е хубаво, просто трябва да уцелиш момента.

Разгледайте снимките от фотосесията в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
4
 
! Отговори
:) преди 12 години
Няма да гледам галерията некъде си, за да не правя трафик. Само ще кажа. че Мила е супер п*чка!
1
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Разгледайте снимките от фотосесията в галерията на Tialoto.bg"Разгледах ги, не ми харесаха - нито снимките, нито сниманата.