Лейди Гага се отказа от биографичен филм за нея

Снимки на 19-годишната певица плъзнаха из нета
Обновена: 9 мар 2012 18:00 | 9 мар 2012 17:10,
4
Лейди Гага се отказа от биографичен филм за нея
Снимка: Malgorzata Saniewska

Лейди Гага е кралицата на социалните мрежи и на музикалната сцена. Наскоро певицата постави абсолютен рекорд в Туитър, като се сдоби с 20 милиона последователи и веднага с превърна в „най-следената" певица.

Възходът й започна през 2010 г. и днес тя може да се мери с колежките си Риана, Бионсе, Бритни Спиърс, а защо не и Мадона (която опреледено я счита за конкуренция) по слава. Фенименът Гага веднага попадна в полезрението на кино индустрията и започнаха планове за снимането на биографичен филм, които да разказва живота й, с името „ Fame Monster: The Lady Gaga Story".

Мис Екстраваганца обаче никак не харесва идеята и според нейни близки ще се бори с всички сили, да не разкрият живота й пред целия свят, пише сайтът TMZ.

"Тя е бясна. Ужасява се от мисълта, че целият й живот ще стане обществено удостояние. Гага не иска филмът да излиза. Тя иска да остане в умовете на хората като силна и независима жена", разкри неин близък пред сп. „ Life & Style".

Какво толкова има да крие Гага?

За живота й преди да се превърне в мега звезда се знае малко. А зад целия грим и сценични костюми, хора почти не виждат истинския човек зад театралната маска.

Тези дни в интернет излязоха снимки на 19-годишната певица, когато е работела като сервитьорка в Уест Вилидж. Те са правени през 2005 г. от Малгорцата Саниевска и на тях певицата няма нищо общо с настоящата си визия. Семпла рокля, черни дълги коси, почти никакъв грим , я превръщат в съвсем обикновена тийнейджърка. От това ли бяга Лейди Гага?

Разгледайте снимките в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бреее, тя била хубава, е поне симпатична, може да се каже.
2
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чакам новината и за Кардашян.
1
16
 
6
 
! Отговори
Fizik преди 12 години
Vzeh da go haresvam tui nedonos4e!Sigurno ostarqvam!!