Синди Крауфорд мъничко завижда на щерка си

46-годишният модел си иска обратно младостта
12 мар 2012 19:11,
97
Синди Крауфорд мъничко завижда на щерка си
Синди Крауфорд. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Топмоделът от 90-те години Синди Крауфорд чистосърдечно си призна, че малко завижда на 10-годишната си дъщеря за младостта.

Малката Кая Гербер наскоро направи дебюта си като модел за кампанията на детските облекла на "Версаче".

Майка й Синди безспорно се гордее с щерка си, но пък и разкри, че мъничко завижда. Според Синди никоя нормална жена не иска да остарява.

"Гледам дъщеря си и си казвам: Тя има моята кожа от преди, искам си я обратно. Тя има моите крака от преди, искам си ги обратно. Има косата ми, искам си я обратно", разкрива супермоделът от 90-те години.

В същото време тя отбелязва, че с остаряването идват и хубави неща, а ако си щастлив в живота, го приемаш много по-лесно.

С фотосесията си за "Версаче" Кая предизвика смут, а майка й защити решението си да й позволи да се снима.

Още по темата

"Смятам, че беше прилична и красива фотосесия, дъщеря ми нямаше грим. За нея беше полезно, защото й харесва да се снима, а също така видя какво се казва работа", каза тогава Синди.

Самата тя беше едва на 16 години, когато беше открита като талант.

След това стана един от супермоделите, които доминираха по модния подиум през 80-те и 90-те години, припомня "Daily Mail".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: дъщерясинди крауфорд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Красотата на една жена не е в половите и отделителните и органи,то си е комплексно излъчване ,чувство за хумор доброта ,непринуденост." Да ,това остава, когато нямат с какво вече друго да се похвалят. Чувство за хумор, доброта и непринуденост мога да получа в компания с добри приятели, не ми трябва в къщи някой глиган от женски пол в напреднала възраст.
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ooo има много красиви жени на не само на 16.Кефите се на стегнат 16-18 годишен *** нали?Е фенове аз отдавна осъзнах че само с единя *** не се живее и изобщо не е тва дето трябва да е.Ако е за един път има доста готини и скъпи ***- кеф ви крака,кеф ви дупе кеф ви цици.Красотата на една жена не е в половите и отделителните и органи,то си е комплексно излъчване ,чувство за хумор доброта ,непринуденост.Абе,добре че са жените да живнем и ние мъжете :)))
22
3
 
6
 
! Отговори
Аню преди 12 години
Аз пък искам да ми падне госпожа Ким Бейсинджър ....
21
7
 
1
 
! Отговори
До 20 преди 12 години
Изобщо дали съм на 16 няма знач. Естетиката си е естетика. А годините загрубяват всяка жена.
20
3
 
4
 
! Отговори
До 17 преди 12 години
По подиумите се търси естетика, явно твоята е изкривена- харесваш възрастни жени с наднормено тегло.Това не е естетично.Една жена е красива и слаба,а не пълна и ниска. Струва ми се,че имаш сбъркана естетика. Погледни включително Синди, и тя беше слаба и хубава.Няма как на модния подиум да изтипосат възрастна жена с едри ръце,няма естетика.
19
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А Кардашян ?
18
2
 
4
 
! Отговори
до 18 преди 12 години
ако си на 16 ти е простено
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
толкова ми харесва тази жена...вече няма такива модели всички са едни и същи..
16
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хубави са, но това са изключения.Говорим за правилото.
15
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз жена на 27 или 30 не я смятам за лелка, ти ако ги намираш за такива явно си още тийн. А за сравнение в секса и дума не може да става. Модните подиуми точно не бъкат от красиви женици. Там са едни скелети закачалки със стърчащи колене. Но всеки с вкусът си
14
1
 
10
 
! Отговори
до 15 преди 12 години
***, Адриана Лима и Алесандра Амброзио ще им откажеш ли, а ? И знаеш ли те на колко са?
13
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако бяха хубави 30 годишните щяха да са по модните подиуми,а там все искат млади.Младото си е младо. А за лелките все някой трябва да се разправя с тях, добре ,че има такива като теб. Но като говорим за красива жена,погледни модните подиуми и моделките. Там лелки няма, а са все под 25 годишни. Нека не казваме на черното бяло.
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***
11
4
 
19
 
! Отговори
спец преди 12 години
Абе че има 16 годишни хубавички, има, ама не знам кой си пада по тея инфантилки, трябва или да си им набор, или застарял чичко в кризата на средната възраст. Аз съм на 30 и харесвам жени над 25. Не ща да и нося раницата до училище и да ми разправя за новата прическа на Преслава
10
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не,не, до възраст си е. Времето съсипва кожата, увисват цици,***, ужас! Не ми се помисля за възрастни жени. Никой не иска да кара стара кола, така и със старата жена. Природата си е природа. А че има 16 годишни трътли е вярно. Но има и 16 годишни стегнати хубавици,а 30 годишните 80% са по-зле. Да не говорим за 40-50 годишни лелки и бабки.
9
5
 
5
 
! Отговори
до Али преди 12 години
Направи си избелване на вагината и аналопластика, че се беше отпуснал и много зееше. До дни ще пуснат фотосесия на новата и трътка, имай още малко търпение
8
2
 
19
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
Като гледам някои 16 годишни какви меса тресат, нека съм си на 30 и пак се чувствам много по-секси от тях, не е до възраст, а до ген и поддръжка.
7
4
 
9
 
! Отговори
Али преди 12 години
Абре а тази бе Ками Кардарашиян ,тя какво прави направи ли си вагинопластика и избелване на ануса или еше за другата седмица ?
6
0
 
23
 
! Отговори
до #5 преди 12 години
Ти остави как го изкарват медиите, това не е завист тип "съжалявам, че съм те родила".Това е "благородна завист", която е по-скоро спомен, изпълнен с носталгия. Изобщо терминът "завист" е неуместен.
5
11
 
5
 
! Отговори
Естет преди 12 години
А добрутро. Къде са тетките,които твърдяха,че узрелите жени били много красиви.Кое им е красивото-ако имат възможност, всички ще станат млади отново.Синди го е обяснила много добре.Достойна жена и реалист.