Джесика Бийл – мъжкото момиче, което млати жени

Като дете актрисата слагала главите на Барбитата си за коледна украса
14 мар 2012 10:00,
30
Джесика Бийл – мъжкото момиче, което млати жени
Снимка: W Magazine

Джесика Бийл скоро ще бъде г-жа Тимбърлейк. Актрисата наскоро показа годежния си пръстен и даде ясно да се разбере, че кипи от щастие с любимия си Джъстин. Не само личният живот на Бийл обаче заслужава внимание.

Талантливата актриса наскоро участва в нов екшън с името "Total Recall", който е по-нова версия на познатата лента от 1990 г. с участието на Арнолд Шварценегер. В нея тя си партнира с друга красавица – Кейт Бекинсейл и двете дори успяват да се хванат за косите.

В априлския брой на сп. "W" Джесика позира в секси фотосесия с баснки на "Louis Vuitton" и разказва повече за детството и последната си роля.

Кой е първият филм, който си гледала?

"The Goonies". Не, че се идентифицирах с участниците, те бяха само момчета. Харесваше ми просто идеята да си с екипаж и да участваш в приключения... интересно ми беше какво е да попаднеш на място със змии.

Като мъжко момиче ли си била отгледана?

Живеехме в Колорадо и родителите ми бяха планинари. Татко винаги казваше: "Излизай и не се връщай, докато нямаш какво да ми покажеш". Като имаше предвид някое ожулено коляно или друго леко нараняване. Когато отивах да си играя, имах усещането, че трябва да се нараня по някакъв начин".

Имала ли си Барбита?

Да, но винаги беше нещо от сорта на: Хайде, да си играем на секс с барбитата. Моите кули обикновено бяха голи. Веднъж дори им махнах главите, обръснах ги и им нарисувах коса с маркери. После сложих главите, вместо коледна украса. Всяка година окачахме по три такива глави, беше някак демонично. Родителите ми бяха наистина страхотни, приемаха го като израз на моята индивидуалност.

В лентата "Total Recall" се биеш с с друга сексапилна жена – Кейт Бекинсейл. Какво беше усещането?

Беше забавно, много забавно. Нашите бойни сцени не кипяха от сексапил, по-скоро двама обучени бойци се ритаха до припадък. Можеше да са двама мъже, но просто се случи, че имам дълги коси, гърди и... други неща.

Това първата ти бойна сцена с друга жена ли е?

Да, с Кейт обикновено бием мъже във филмите си. И ако и в този случай беше така, нямаше да има проблеми. На всеки две секунди спирахме и се питахме: Извинявай, добре ли си? И двете бяхме изнервени, че трябва да удряме друга жена. Което е странно, защото в действителност нямам проблем да се бия с мъже, наистина. Обичам да правя всичко, което може да ме изпоти.

Вижте цялата фотосесия на "побойничката" Джесика в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да да даааа
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
mmm ... az sam i fen :)