Челси Тайлър – още една бунтарка в семейството на Стивън Тaйлър

22-годишната щерка на рокаджията е провокативна като него
16 мар 2012 16:43,
32
Челси Тайлър – още една бунтарка в семейството на Стивън Тaйлър
Снимка: Page Six

Рокаджията Стивън Тайлър може да се похвали с две красиви дъщери. 34-годишната Лив вече се утвърди на големия екран, а също така и в света на модата. Актрисата от „Властелинът на пръстените" дори се превърна в любимка на козметичния гигант Givenchy и в негово рекламно лице.

С толкова известни роднини, е повече от ясно, че по-малката Челси също няма да остане незабелязана. 22-годишната хубавица гради кариера в модния свят. Тя е полу-сестра на Лив, тъй като е от брака на баща й с модната дизайнерка Тереса Барик. Хубавицата, също като кака си, има дълги, тъмни коси, дълбоки очи и плътни устни.

Това се вижда особено ясно на страниците на последния брой на американското списание Page Six , където Челси позира доста предизвикателно. На кадрите тя е с екстравагантни тоалети и очевидно е „забравила" сутиена си. Пиърсингът и татуировката й са акцент на определени фотоси, както и алените й полуотворени устни.

Като всяко дете на известен родител, Челси също е пробвала да излезе от сянката на татко си. Но в последствие е разбрала, че това не е нужно, защото фамилията й не отнема идентичността й, а я подчертава.

„Дълго време го избягвах (асоциирането със звездния й баща), исках да се развивам без това. Но сега го оценявам. Това е нещо, което ми е дадено по рождение. Разбрах, че името ми е благословия, а не проклятие", коментира Челси за развитието на кариерата си, благодарение и на популярната й фамилия.

Вижте цялата фотосесия в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Грозотия!? Я, всички дружно идете да се прегледате! Какво му е на момичето, бе? Страхотна е! Стив Тайлър определено може да се похвали с много красиви щерки! Просто, тя прилича малко повече на баща си, ама да е грозотия, хахахахахаха!!!
26
0
 
3
 
! Отговори
мадафака преди 12 години
За Лив мога да кажа само хубави работи, ама тази тук е абсолютна ***.
25
0
 
1
 
! Отговори
ha ha преди 12 години
а нещо за Багата????????
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За коя Ким трябва да се пише?За оная с големият ***,на който можеш да играеш белот ,че и място за писача да има!Аман от КУ..И!
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Алооооооо,къде виждате КРАСОТАТА в тая грозотия?В парите на татенцето ли?Ай сектир оттук!Ако не беше с толкова пари,коя ли щеше да му кацне на тоя грозник?
22
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
даа, наистина му е одрала кожата, чак ми идва да си пусна аеросмит като гледам снимката, а минаха 15 години... :)
21
2
 
14
 
! Отговори
qze преди 12 години
Абе тоз колко дъщери има :D Първата е една доста дебеличка, даже има модна линия за пълни жени, после е красавицата Лиз и сега това девойче, което му е одрало кожата, но по странен начин. Може би Лиз е най-красива. Няма значение, всеки човек се ражда различен, но може вместо да се гъзят по списания заради богатия татко, да направят нещо смислено и различно. А и ако са му наследили гласа ще са жестоки! Aerosmith rock!
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тя тая Челси е по-голяма топалка дори и от Ф.К. Челси Лондон!
19
4
 
9
 
! Отговори
Гошо Пернишкия преди 12 години
С тая сура само с вестник и после беж!
18
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мда, тази прилича прекалено на баща си, което не е добре за нея :))) Лив Тайлър е съвсем друго нещо. Може би гените на майката са си казала думата.
17
2
 
12
 
! Отговори
An_nA преди 12 години
От фотографска гледна точка, снимката е добре замислена, но наистина, нещо в лицето й :(
16
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази повече прилича на него.
15
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вижте какво! Не ме занимавайте с някаква си щерка на известен рокаджия! От два дни не сте публикували нищо за кимито. Искаме поне две статии за Ким Карадашиян. Петък е и ако не не ни подгреете, няма да спим до понеделник. Вземете се погрижете и не се излагайте като кимаджии, пардон, кифладжии.
14
2
 
2
 
! Отговори
kim преди 12 години
GroznY
13
1
 
1
 
! Отговори
do Kaloqn преди 12 години
Mi pusni go da se razhodi be brat4ed,( kolko si lo6 ) a pak ti 4akai da ti pusnat za Kim ;-))))))))))))))
12
1
 
30
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
Не знам дали е изтъркан пиниза с Ким, но днесбегето първи започнаха и сега ще си носят последствията. Ще кардашираме докато на днесбегето започне да им се гади от Ким, с други думи - до пълна победа. Да си помислят дали пак ще се гъбаркат с читателите си. ИС-КАМЕ КИМ! ИС-КАМЕ КИМ!
11
3
 
20
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
Да не си посмял да обиждаш Ким!
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е за тва такива *** като арменката Кардашиян/което звучи малко като *** фамилия, но както и да е/ са известни - щот един базик вече става супер *** изтъркан и хората си искат само и само да напишат 'местиим'. Супер ориджинал, нема що.
9
1
 
33
 
! Отговори
1 преди 12 години
Кака й е хубава, но тя...си е грозновата
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма две мнения- добра му е семката на Стив !!! Трябва да стане донор на *** докат може още и да направят още няколко стотин подобни красавици :P !