Джесика Симпсън няма търпение да отслабне

Зведата натрупала 18 кг по време на бременността си
Обновена: 28 мар 2012 20:29 | 28 мар 2012 20:12,
24
Джесика Симпсън няма търпение да отслабне
Джесика Симпсън в шоуто на Елън Дедженъръс Снимка: The Ellen DeGeneres Show

Бъдещата майка Джесика Симпсън няма търпение да роди, за да си върне фигурата от преди бременността.

Звездата трябва да свали 18-те килограма, които е качила.

Още по темата

Певицата и актриса очаква първото си дете от годеника си Ерик Джонсън след няколко седмици.

Звездата е доволна, че не се е налагало да прави упражнения, нито пък да внимава какво яде през последните 8 месеца.

Тя обаче признава, че е време да си върне старата фигура.

"Имам чудесна бременност. Не се притеснявах да си хапвам, дадох си почивка от упражненията, но е време това да свърши. Готова съм да си върна тялото отново", споделя Джесика пред британското списание "Hello!". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
Жена преди 12 години
Мили момичета, нормално е жените да качат поне 12 кг. по време не бременност, рядко са жените като 22 номер дето не качват. Причината за килограмите е хормон, благодарение на който имате способността да забременеете, качването на килограми е основно по ханша и бедрата. Има си научно обяснение за това. Когато някой ви казва да ядете 1 ябълка на ден, знайте че ще си навлечете белята. И аз познавам жени, които качиха 7-8 кг, но те повръщаха или спазваха диети. Така, че мислете първо! Децата ни са н
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая "звезда" на човек не мяза.
17
1
 
11
 
! Отговори
До Доктора преди 12 години
Нищо вярно няма в твърденията ти. През първата си бременност наддадох 7 кг, като ядях всичко и имах добър апетит. Родих здраво бебе, най-едрото за деня новородено в болницата - 3,650 кг. и 53 см. На 20 ден след раждането се теглих и бях 54 кг, при условие, че преди да забременея бях 63 кг. Имах чудесна бременност, без повръщане, без виене на свят, без афинитет към определени храни, без да се уморявам-вървяла съм на ден по 3-4 км разходки, не пушех, не пиех.Такава бременност пожелавам на всяка же
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нормално е да качи килограми по време на бременност, колкото толкова, при всяка жена е различно, да е живо и здраво бебето, тя ще си върне фигурата бързо - време и пари - бол!Не е необходимо обаче да лъже толкова плоско, че са 18, тъй като е явно, че са най-малко 30!
15
7
 
11
 
! Отговори
Доктора преди 12 години
Доказано е че жена която е наддала по-малко от 12-15 кг по време на бременност поставя плода в опасност, а също и себе си защото плода се храни с веществата от майчината система - резултата е опадала коса, развалени зъби и спад на имунитета. Но тази кака определено е качила повече от 25 кг. Освен ако разбира се преди не е тежала към 70 кг. Иначе бъдещи майки - гледайте здравето на децата си, килограми се свалят, но здравето се залага още в първите дни след зачатието!
14
4
 
13
 
! Отговори
az преди 12 години
Голяма работа,какво толкова, 18 или 38 кг, не я мислете нея, тя ще отслабне и 1 милион ще вземе - нали е сключила договор с някаква фирма, която произвежда хранителни продукти или добавки за отслабване и която ще прави реалити за това как ще отслабне :)
13
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
как 18, мислех, че е качила към 30-тина
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ауу какво е това?! никога не съм виждал нещото преди
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази е качила 38, не 18 килограма.
10
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Качила е 18 килограма над стоте май. Или много жестоко лъже, че е качила 18 килограма, или е била много пълна преди да забременее. И интересно дали не знае, че бялото уголемява оптично фигурата или много се гордее, че прилича на мечка.
9
0
 
12
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
Ей, някои хора са по-досадни и от конска муха. Имам предвид такива като тази и любимката на днес.бг - Кимчето. Нищо интересно не правят, освен да изръсят някоя простотия от време на време, ама постоянно са по медиите и от една изръсена глупост се прави велика "новина". Като си бременна - бременей си, ама защо трябва всеки ден да ни осведомяват колко кила си тежала сутринта на кантара, какво си яла и дали си ходила до тоалетна?!
8
1
 
13
 
! Отговори
* преди 12 години
Трябва да си взема диоптър явно.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Звездата е доволна, че..." - айде, и тая я направиха звезда.
6
2
 
40
 
! Отговори
A mother преди 12 години
Абсолютно съм съгласна! Невъзможно е да е качила 18 кг, защото това щеше да означава или само корем, или само крака, а тя е станала огромна и в крака, и в корем, и в ръце, лице, всичко!Преди 10 месеца станах майка и бях качила 40 кг по време на бременността. Резултатът беше изключително подобен на този. За щастие вече съм минус 30 и приличам на нормален човек ;))))))))Качила е минимум 30 кг!!!!!!!
5
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма нищо фрапантно в това, че е наддала, а в това, че се ПРЕНАМАЛЯВАТ много. Няма начин да е станала толкова дебела само с 18 кила нагоре...
4
1
 
31
 
! Отговори
Мими преди 12 години
Ами жената е бременна, нормално е да е качила килограми - и сега ще си ги сваля. На всяка жена се случва..... не виждам нищо толкова фрапантно в тая новина.
3
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
18 кила? Ще ме прощава, но поне 50 е наддала...
2
2
 
12
 
! Отговори
Абориген преди 12 години
И хоп... у левоооо
1
0
 
41
 
! Отговори
.... преди 12 години
така като гледам са поне 28