Боби Кристина иска да играе майка си

Баща й също готви филм, но за собствения си живот
9 апр 2012 17:25,
8
Боби Кристина иска да играе майка си
Боби и Уитни Снимка: Getty Images

Тези дни Риана публично изрече желанието си да играе в биографичния филм за починалата музикална легенда Уитни Хюстън. Певицата обаче едва ли ще се сдобие с тази чест, след като претенции за същото има и дъщерята на мъртвата изпълнителка - Боби Кристина.

19-годишната девойка е заявила, че единственият човек, който може да изиграе майка й, е самата тя, защото никой не я е познавал по-добре от нея, пише сайтът TMZ.

Бащата на Боби и бивш съпруг на Уитни – Боби Браун, също има големи планове да екранизира дивия си живот на млади години, в който да вземе участие и дъщеря му.

Междувременно опечаленото момиче успя да поеме и един телевизионен ангажимент, който да помогне на амбициите й да се превърне в актриса. Боби Кристина ще участва в американския ситиком „ For Better Or Worse" (За добро или лошо) в ролята на стилистка.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Сиси преди 11 години
Между другото аз много бих искала дъщерята на уитни боби криси да стане певица защото тя го заслужава и пее много хубаво
4
1
 
6
 
! Отговори
qze преди 12 години
Абе детето сигурно още агонизира от мъка, но вече го погнаха от жълтите вестници! Моля ви, не се връзвайте и не изпращайте лоша енергия към това момиче! То няма идея какви помии е наследило, заедно със славата на майка си! Надали е казала нещо такова или е преувеличено. Горкото момиче, сигурно се къса още от мъка, а вече го погнаха! Ако беше тук Уитни щеше да я защити, но я няма! Ако вие сте били фенове или сте човечни, моля ви, не говорете против детето й! Не стига, че има такъв смрадлив баща..
3
1
 
7
 
! Отговори
Мишо преди 12 години
И аз искам много работи.
2
2
 
11
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 12 години
CJ Wallace изигра отлично баща си в "Notorious" като малкия B.I.G, а и освен това и прилича на него, та е съвсем логично и ролята на Уитни да се изиграе от дъщеря й. P.S. Гласът на Риана е като на неиздоена коза в сравнение с гласа на Уитни Хюстън, освен това нямат и нищо общо като фаца.
1
7
 
10
 
! Отговори
Циганин преди 12 години
Може да започва веднага с доза дрога и ваната!