Никол и Клайв - новите Хемингуей и Гелхорн

Актьорите си партнират в продукцията на HBO
18 апр 2012 12:07,
2
Никол и Клайв - новите Хемингуей и Гелхорн
Снимка: сп. W

Никол Кидман е от актрисите, които могат да се похвалят със силни роли и то в различни филмови жанрове. Поредното предизвикателство за нея е участието ѝ в продукцията на HBO Хемингуей и Гелхорн , където си партнира с ослепителния Клайв Оуен.

Двете звезди успяха да вдъхновят редакторите на сп. W и застават на корицата на новия му брой. С лека романтика и ретро нотки те позират в идилична фотосесия, а в самата медия разказват за:

Никол, какво я привлече да участва в проекта на HBO: Не знаех нищо за Марта (Гелхорн), но винаги са ме привличали уникални жени, които искат да превземат света. Много е вълнуващо да видиш как тя преоткрива собствената си същност. В началото говори много. Тя знае, че трябва да нацапа ръцете си, за да се превърне в това, за което се представя, иначе ще се провали.

Клайв, секс сцените vs. сцените, в които умира: Много по-трудно е да заснемеш сцена със смърт. Секс сцените са трудни, ако няма сюжет в тях. Във филма за Хемингуей имаше история във всички секс сцени. Те са част от хората – каквито са и каквито искат да бъдат.

Никол, за голотата: Нямам против да бъда гола. Може би сега, като остарявам и имам малки деца, е малко по-различно. Но се наслаждавам да махам задръжките, когато играя. Ако имаш нещо в главата си, което те притеснява, тогава не можеш да играеш. Това не трябва да си ти, а това трябва да е героинята, която играеш.

Никол, за операцията на съпруга ѝ Кийт Ърбан, след която той не можеше да говори седмици: Три седмици не издаде нито звук – не се смееше, не плачеше, не хъркаше. Само пишеше разни неща. И все пак дори и да мълчиш, пак може да противоречиш на някого. Когато не беше съгласен с мен, ми пишеше: „Това е напълно неприемливо.

Всички тези момент на мълчание ни сближиха. Сякаш се преоткрихме. Бях там на първите му думи и се разплакахме. Колко души могат да чуят първите думи на съпрузите си? Ако това не ви сближи, то едва ли друго може.

Вижте цялата фотосесия в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
14
 
! Отговори
. преди 12 години
YAY