8 прекрасни жени, които са се родили мъже

Насладете се на най-красивите транссексуални модели в света
Обновена: 9 май 2012 13:48 | 9 май 2012 13:47,
86
8 прекрасни жени, които са се родили мъже
Клаудия Чариез; Снимка:photos.modelmayhem.com

Много хора не осъзнават, че транссексуалните модели се появяват навсякъде - в списания, на модния подиум, на конкурсите за красота, на различни сцени. Тези прекрасни красавици изглеждат и се чувстват като жени, но са родени с мъжки пол. Ако ние не знаехме този факт, определено ще ни е трудно да кажем, че нещо в тях не е достатъчно женствено. Вижте и се убедете сами.

Андрей Пеич

Австралийският модел със сръбско потекло Андрей Пеич е известен със способността си да бъде двуполов модел. Тоест позира ту като мъж, ту като жена. През януари 2011 г., в рамките на Седмицата на модата в Париж, той дефилираше като жена в ревюто на Jean-Paul Gaultier и като мъж в шоуто на Marc Jacobs. Андрей е класиран на 18 място в топ 50 на мъжките модели и същевременно на 98-мо място в класацията на списание FHM за "100-те най-секси жени в света за 2011 година".

Леа Т.

С екзотично излъчване и безупречна фигура, бразилската красавица Леа Т. се превръща в един от най-търсените модели в света. Само за няколко месеца тази истинска богиня се качи на най-големите модни подиуми в Париж и Ню Йорк. Леа Т. е родена през 1981 година като Леандро Серезо. Това, обаче не я спира да се превърне в един от най-известните транссексуални модели в световната модна индустрия. Леа е музата на дизайнерската къща Givenchy и е откритие на старши дизайнера на марката – Рикардо Тиши.

Исис Кинг

Афроамериканката Исис Кинг е родена с името Дарел Стени през 1985 година. Тя е модел и дизайнер, но си спечели славата най-вече, с това че е първата транссексуална състезателка, допусната до конкурса „Следващият топ модел на Америка" (Next Top Model). Кинг се състезава два сезона в шоуто.

Флоренсия Де Ла Ви

Аржентинският модел Флоренсия Де Ла Ви стартира живота си през 1976 година като мъж на име Роберто Карлос Тринидад. Днес тя е една от най-известните транссексуални актриси в света. Тя се снима в различни сапунени сериали, а в миналото е била главен редактор на списание. В момента красавицата е омъжена и е майка на две бебета близнаци, заченати и родени с помощта на сурогатна майка.

Разберете кои са отаналите дами и как изглеждат в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: моделитранссексуални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НАСЛАДЕТЕ ИМ СЕ ВИЕ ОТ РЕДАКЦИЯТА И СОБСТВЕНИКА НА САЙТА НАЙ-ВЕЧЕ.
1
10
 
28
 
! Отговори
ined преди 11 години
Ужаст, какви тея ***?