8 прекрасни жени, които са се родили мъже

Насладете се на най-красивите транссексуални модели в света
Обновена: 9 май 2012 13:48 | 9 май 2012 13:47,
86
8 прекрасни жени, които са се родили мъже
Клаудия Чариез; Снимка:photos.modelmayhem.com

Много хора не осъзнават, че транссексуалните модели се появяват навсякъде - в списания, на модния подиум, на конкурсите за красота, на различни сцени. Тези прекрасни красавици изглеждат и се чувстват като жени, но са родени с мъжки пол. Ако ние не знаехме този факт, определено ще ни е трудно да кажем, че нещо в тях не е достатъчно женствено. Вижте и се убедете сами.

Андрей Пеич

Австралийският модел със сръбско потекло Андрей Пеич е известен със способността си да бъде двуполов модел. Тоест позира ту като мъж, ту като жена. През януари 2011 г., в рамките на Седмицата на модата в Париж, той дефилираше като жена в ревюто на Jean-Paul Gaultier и като мъж в шоуто на Marc Jacobs. Андрей е класиран на 18 място в топ 50 на мъжките модели и същевременно на 98-мо място в класацията на списание FHM за "100-те най-секси жени в света за 2011 година".

Леа Т.

С екзотично излъчване и безупречна фигура, бразилската красавица Леа Т. се превръща в един от най-търсените модели в света. Само за няколко месеца тази истинска богиня се качи на най-големите модни подиуми в Париж и Ню Йорк. Леа Т. е родена през 1981 година като Леандро Серезо. Това, обаче не я спира да се превърне в един от най-известните транссексуални модели в световната модна индустрия. Леа е музата на дизайнерската къща Givenchy и е откритие на старши дизайнера на марката – Рикардо Тиши.

Исис Кинг

Афроамериканката Исис Кинг е родена с името Дарел Стени през 1985 година. Тя е модел и дизайнер, но си спечели славата най-вече, с това че е първата транссексуална състезателка, допусната до конкурса „Следващият топ модел на Америка" (Next Top Model). Кинг се състезава два сезона в шоуто.

Флоренсия Де Ла Ви

Аржентинският модел Флоренсия Де Ла Ви стартира живота си през 1976 година като мъж на име Роберто Карлос Тринидад. Днес тя е една от най-известните транссексуални актриси в света. Тя се снима в различни сапунени сериали, а в миналото е била главен редактор на списание. В момента красавицата е омъжена и е майка на две бебета близнаци, заченати и родени с помощта на сурогатна майка.

Разберете кои са отаналите дами и как изглеждат в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: моделитранссексуални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
1
 
! Отговори
eee преди 11 години
sorry ama na Andrei ot kilometri mu lichi , che e muj
61
5
 
5
 
! Отговори
of преди 11 години
Това не би трябвало да е в графа "звезди", а в "патология" само дето нямате такава за такива с отклонения.....мъчите се да насаждате перверзни модели на подражание!
60
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Lichi im! Gnusni sa!
59
1
 
4
 
! Отговори
Ils преди 11 години
От всичките само две бяха грозни (Андрей Пеич и Леа Т.) Никоя от тези жени не би скрила, че е била мъж, защото ,въпреки че са си сменили пола мозъкът им си работи нормално и им е ясно, че трябва да са честни още от самото начало. Нормални са сега, а не докато са били мъже чувстващи се зле като такива. Поне те сами са си направили избора, в някои култури, ако нямат момиченце, най-малкото момче го правят момиче, за да помага на майка си, за тях е това е нормално.
58
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днеска.бг-ту продължава със зомбиращата поредица...възхваляваща ненормалното, пошлото, долното като нещо нормално, което трябва да е пътеводна светлина на младите хора...Кой ви плаща за тъя работа ба ?
57
22
 
11
 
! Отговори
terry преди 11 години
Болни хора към които трябва да се отнесем със необходимото разбиране и да ги затворим в болнични заведения, които биха им дали необходимата помощ или биха ги изолирали от обществото. С други думи да държим тая долна *** далеч от нас!!!
56
3
 
1
 
! Отговори
до лулу преди 11 години
Никой не би искал да живее в лъжа,поради тая причина трансексуалните създават връзки с други тансексуални сигурно.
55
6
 
11
 
! Отговори
Манаф преди 11 години
Изобщо не ми пука какво е било съществото на снимката преди. Ако ми падне ще го разпоря от любофффф
54
3
 
7
 
! Отговори
ххх преди 11 години
Абе, я ги пратете във Варненския з-р и там да им се порадват и да ги оценят!
53
6
 
7
 
! Отговори
симпатяга-до 57 преди 11 години
Еми, точно де, той 61 ти го е казал. Разбира с, че нямам заслуга за това, че щом съм се родил мъж, ще харесвам жени. Това е работа на природата, тя ме е създала мъж и харесвам само жени, това е естествено и нормално. Това е като поточна линия - на 100 детайла ще има 1-2 брак. Без да съм агресивно настроен към хомосексуалистите, но те са просто тези 1-2 на 100 бройки брак на майката-природа. Но пък доста хомосексуалисти се налагат съвсем агресивно, което също не мога да търпя.
52
2
 
1
 
! Отговори
Лулу (продължение) преди 11 години
...Лекарите? Трансексуалният? Мъжът, дето не е поискал от приятелкаТА си да му предостави хромозомен тест? Не е редно да се мени пола, това ми е мисълта. Иначе който иска да се облича като мъж, който иска да спи с мъже. Но някои неща отиват твърде далеч...
51
1
 
8
 
! Отговори
Лулу преди 11 години
Аз съм ок с хомосексуализма - не мисля, че са болни и имат нужда от лечение, нито, че трчбва да бъдат изолирани и пр. гениални 'методи' за превръщането им в 'нормални'. Обаче едно нещо не разбирам. Ако тези жени-мъже се запознаят с нищо не подозиращ хетеросексуален мъж и прекарат години с него, без да са му дали шанс да направи съзнателно избора дали да бъде с такава жена-мъж, къде е морала в случая? И кой ще отговаря за отнетото време и предаденото доверие на този човек?...
50
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пази боже от такава жена до мен, пък камо ли в леглото, и сега ми идва да повърна да не говорим да ме пипа. Ей, всички ***, стига сте обяснявали, омръзна ни да ви слушаме оправданията. От природата по-велико няма, тя си е казала тежката дума, вие сте брак стока, нищо нормално няма в това да сте извратени. Мъж с мъж било нормално, а некрофилите, а педофилите и това ли е нормално, та тези хора ще изтъкнат същите причини. Всъщност, сигурно бъркам, вие сте нормални, хетеросексуалните не са.
49
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Насладете се на най-красивите транссексуални модели в света" - shto za kretenizam??? Mi ako ne si padam po towa???
48
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 11 години
Супер е много е секси
47
9
 
11
 
! Отговори
Нормален преди 11 години
Това на снимката не го бутам с клечка, а камоли с друго !Като го знам, че е мъж, а визията е само зрителна измама, не мога да вдигна самолета посмъртно. :)
46
8
 
22
 
! Отговори
до 54 преди 11 години
Ти си "нормален",харесваш жени.Но трябва да разбия на прах една твоя илюзия,породена от носведоменост: Ти нямаш никакъв принос за това да харесваш жени,това не зависи от теб,както не зависи от теб естественият цвят на косата ти.Зависи от много биологически и психически фактори извън твоят контрол. Ти си хетеросексуален ,защото просто така ти се е паднало,ти си "нормален" по случайност,а не защото го искаш,както не съм станал гей ,защото така съм решил...
45
5
 
14
 
! Отговори
до 54 преди 11 години
Все едно да кажеш "не одобрявам блондинките"...Не го одобряваш,защото си *** и не разбираш хомосексуализма. Нито е мода,нито е избор. Хомосексуалните не са нито извратени,нито изнасилвачи,нито педофили,нито болни. Но аз не желя да си губя времето с прости хора,ще се занимавам с по-интелигентни дейности.
44
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 42Не знам какво комплексарско има да не одобряваш обратните, но тогва нека съм комплексар. Не одобрявам хомосексуализма.
43
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз познавам толкова космати жени,познавам също и гейове.Интересно е че някои гейове ,които познавам се грижат повече за кожата си от мен,а аз съм жена.