Пищни, но горещи! Кое е идеалното тегло?

Те са модели, но са далеч от мерките на кльощавите им колежки
11 май 2012 14:00,
95
Пищни, но горещи! Кое е идеалното тегло?
Флувия Лакерда, Снимка: Vogue

Кое е идеалното тегло? Този въпрос си е задавала всяка жена поне веднъж в живота си. Медиите ни заливат с безброй красавици, които са тънки като клечки и карат милиони дами по света да се подлагат на зверски глад и тренировки, за да се доближат до идеала за красота, наложен от киното, телевизията, музиката и модния подиум. Рубенсовите форми от миналите векове, вдъхновили дузини творци, вече не са пример за подражание.

В 21-век сред най-опасните болести наред с ХИВ се нареждат анорексията и булимията. И въпреки че нежният пол е запознат с последиците от глада, жените продължават да правят и невъзможното, за да бъдат слаби. Защото слабото е секси... поне това се опитват да ни втълпят.

В действителност в света на модата има и дами, които далеч нямат кльощаво тяло. Точно обратното! Те са пищни в пълния смисъл на думата и се чувстват адски секси. Възможно ли е една по-едра госпожица/госпожа, която притежава екстра килца, да намери място сред фините си посестрими? Разгледайте следните примери и преценете сами.

Тара Лин

Тя е модел, който далеч не влиза в представите ви за кльощава красавица. Но дамата е била на корицата на френския "Elle" в брой, в който си прави компания с далеч по-фини госпожици. Лин се чувства стопроцентова жена (така каза за себе си и пълничката Адел) и с гордост казва кой е нейният размер дрехи – 18 по американските мерки, което е 48 по европейските.

Жустин Легол

Дамата е канадски модел и е в каталога на агенция за модели с по-големи мерки. През последните години тя успя да се сдобие с доста ангажименти и да се утвърди в модния свят... поне в Канада. Нейният размер е 14 (по американски мерки) или 44 по европейски мерки.

Кристина Мендес

Кристина е една от първите пищни дами, която успява да си пробие път в света на модата. Тя е била на кориците на сп. "Daily Venus Diva", "GEMINI", "POSHPULSE", "Essence Magazine", "Pose Magazine", "All You Magazine", "DTM Magazine" и куп др. списания. Размерът ѝ е 14 (44 европейски).

Барбара Брикнер

Тя е модел от повече от 10 години. Работила е с много дизайнери, най-вече от италианската компания "Elena Miro" като дори се появява в техния календар. През 2000 г. дамата стартира собствена линия дрехи с името "BB Maternity".

Вижте как изглеждат тези дами и останалите им колежки с по-големи размери в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
няма нищо нежно в тия модели....не е добре жена ти да има по дебел баджак от твоя и да няма талия.....друго си е младо и слабичко
23
9
 
10
 
! Отговори
До 7 преди 11 години
Брат,зарежи я докато е време. И по-зле ще става. Голямото запускане почва обвържат ли те.... край. Малко са тези, които се поддържат.
22
14
 
16
 
! Отговори
М.У. преди 11 години
Тая на снимката не е пищна, а тлъста, освен това даже не е и красива в лицето
21
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая на снимката си е красавица отвсякъде,а клоьощавите са за женчовците и импотентните....
20
5
 
36
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
Стават!Поне не са торба кокали, които си мислят, че кокала е красив.*Много хора може да ги мислят за дебели, защото дълги години ни втълпяваха, че торбата с кокали била красива, но не е така. Жените са си хубави и в границите на нормалното.
19
6
 
39
 
! Отговори
Цеко Сифоня преди 11 години
в американските рапърски клипове има едни латино- и тъмнокожи каки, дето се вият около рапърчетата с ланци по врата, и дето така се гънат и си въртят дупетата, че ти вдигат самолета за отрицателно време. Една кльощава няма там!!!
18
11
 
10
 
! Отговори
Месоооо преди 11 години
Най-обичам да ям месо, да яздя месо и да вкарвам месо в месо :)
17
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на когото му е гнусно да се разкара, батко ви играе!
16
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
затлъстяването също е болест, и то много по-масова от анорексията. затлъстяването в крайна сметка винаги води до повишен холестерин, диабет, артериална хипертония, атеросклероза, риск от инфаркт, инсулт и някои злокачествени заболявания
15
11
 
5
 
! Отговори
Легендата преди 11 години
Не са тия *** всеки случай!
14
7
 
4
 
! Отговори
xxl преди 11 години
obi4m gi mnogo
13
20
 
20
 
! Отговори
До 15 преди 11 години
По-хубаво да дрънка на кокъл отколкото да се тресат сланини.Може малко мускул, ама мазнини ? Не мерси.
12
20
 
25
 
! Отговори
Е преди 11 години
на тази хубава ли и казвате? Та тя е ***!
11
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дебеланите лесно се съблазняват с лакомства и внимание, щото все им е малко
10
24
 
21
 
! Отговори
калпазан преди 11 години
хаха тия шопари с крака като на римски пехотинец не знам кой ги харесва... не мога да нося на толкова пиене, че да ми хареса такъв хипопотам, да не говорим, че абсурд да го вдигна! явно който не може да има класна наточена жена минава на варианта с тези запотени лелки "затварям очите и се мятам, важното е че дупка има" :)) отивам да повърна...
9
11
 
24
 
! Отговори
Дон Жуан преди 11 години
Пишно до там да си напълниш шепите всичко което излиза от тях вече е излишно.... да не говорим за целулит, гънки и стрии
8
4
 
42
 
! Отговори
gtf преди 11 години
както са казали хората: "за всеки влак си има пътници" .. ама аз не съм за тоя.Все пак не е хубаво и да дрънка само кокалак ...
7
41
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Защото слабото е секси... поне това се опитват да ни втълпят."Освен това и е вярно. Да не би тази 90 кила на снимката да е секси?! ***.
6
51
 
28
 
! Отговори
Колбасар преди 11 години
Шшшшшшшшшшш в тая тема колко свинелюбци имало, яко минуси се цъкат на всеки погнусен от свинските паласки на снимките. Баси ориенталския народ, срамотия!
5
71
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
никога не бих спал с дебела жена, противоестествено е.