Пищни, но горещи! Кое е идеалното тегло?

Те са модели, но са далеч от мерките на кльощавите им колежки
11 май 2012 14:00,
95
Пищни, но горещи! Кое е идеалното тегло?
Флувия Лакерда, Снимка: Vogue

Кое е идеалното тегло? Този въпрос си е задавала всяка жена поне веднъж в живота си. Медиите ни заливат с безброй красавици, които са тънки като клечки и карат милиони дами по света да се подлагат на зверски глад и тренировки, за да се доближат до идеала за красота, наложен от киното, телевизията, музиката и модния подиум. Рубенсовите форми от миналите векове, вдъхновили дузини творци, вече не са пример за подражание.

В 21-век сред най-опасните болести наред с ХИВ се нареждат анорексията и булимията. И въпреки че нежният пол е запознат с последиците от глада, жените продължават да правят и невъзможното, за да бъдат слаби. Защото слабото е секси... поне това се опитват да ни втълпят.

В действителност в света на модата има и дами, които далеч нямат кльощаво тяло. Точно обратното! Те са пищни в пълния смисъл на думата и се чувстват адски секси. Възможно ли е една по-едра госпожица/госпожа, която притежава екстра килца, да намери място сред фините си посестрими? Разгледайте следните примери и преценете сами.

Тара Лин

Тя е модел, който далеч не влиза в представите ви за кльощава красавица. Но дамата е била на корицата на френския "Elle" в брой, в който си прави компания с далеч по-фини госпожици. Лин се чувства стопроцентова жена (така каза за себе си и пълничката Адел) и с гордост казва кой е нейният размер дрехи – 18 по американските мерки, което е 48 по европейските.

Жустин Легол

Дамата е канадски модел и е в каталога на агенция за модели с по-големи мерки. През последните години тя успя да се сдобие с доста ангажименти и да се утвърди в модния свят... поне в Канада. Нейният размер е 14 (по американски мерки) или 44 по европейски мерки.

Кристина Мендес

Кристина е една от първите пищни дами, която успява да си пробие път в света на модата. Тя е била на кориците на сп. "Daily Venus Diva", "GEMINI", "POSHPULSE", "Essence Magazine", "Pose Magazine", "All You Magazine", "DTM Magazine" и куп др. списания. Размерът ѝ е 14 (44 европейски).

Барбара Брикнер

Тя е модел от повече от 10 години. Работила е с много дизайнери, най-вече от италианската компания "Elena Miro" като дори се появява в техния календар. През 2000 г. дамата стартира собствена линия дрехи с името "BB Maternity".

Вижте как изглеждат тези дами и останалите им колежки с по-големи размери в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
17
 
34
 
! Отговори
т. и п. преди 11 години
Голем *** - голем кеф ...
3
28
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия са ми направо дебели, не ме кефят.
2
27
 
42
 
! Отговори
определено преди 11 години
Със сигурност пищните са по-хубави и чувствени,отколкото изпитите и ходещите с кокили твари.Тези(по-пълничките) са и по-секси и по-свестни като хора.Хърбавите са злобни и вечно недоволни от живота.
1
40
 
28
 
! Отговори
КуРти преди 11 години
Планини от лой и целулит................баси гнусарията! Днес.бг имайте няква елементарна човещина и ни ги спестявайте подобни "новини" и гледки, да не говориме, че е и обедно време, замина ми апетита................