Адам Ливайн - звезда и женкар, почти като Джагър

Вокалът на Maroon 5 разкрива отношението си към жените в интервю
Обновена: 30 май 2012 15:37 | 30 май 2012 14:17,
16
Адам Ливайн - звезда и женкар, почти като Джагър
Снимка: Details

Адам Ливайн се движи като Мик Джагър (както пее в едноименната песен), ходи с топ модели като него, има секси тяло като него, а нищо чудно и след време да го достигне по музикална слава.

33-годишният чаровник изглежда супер секси в своята бяла тениска на Prada, която едва прикрива татуировките му – неделима част от имиджа му на лошо момче.

Новият албум на Maroon 5 "Overexposed" ще се появи по рафтовете на музикалните магазините след по-малко от месец и естествено Адам е въодушевен да промотира своята нова творба.

Той го прави от страниците и корицата на летния брой на списание Details, а в интервюто говори искрено за музиката, жените и семейството си. Ето и някои акценти, споделени от него:

За себе си:

"Аз съм супер независим, но също така самотата ме ужасява. Винаги пътувам в компания. Харесва ми да бъда заобиколен не само от момчетата от групата, но и от семейството си."

За музиката:

"Много хора възприемат нашата музика като някакъв бунт срещу нещо. Когато завърших гимназията и се преместих в Източен Холивуд, исках да звуча като Майкъл Джексън и да пиша поп музика. Вярно е, че Maroon 5 не е някакво грандиозно явление, но имаше много други банди, с които започнахме заедно и които вече са се оттеглили. Ние пък продължаване нашето пътуване напред и съм сигурен, че ще чувате за нас и през следващите 15 години."

За своето голямо семейство:

"Една от моите теории защо съм толкова способен да разбирам жените е, че след раздялата на родителите ми майка ми се премести да живее с бившата съпруга на брат си – моята леля. Така че аз живеех в една къща с две отхвърлени жени и с моя брат, който се оказа гей. Представете си от колко много естроген съм бил заобиколен. Логично е, че никога не съм имал проблеми в общуването с нежния пол."

За насладата да е под светлината на прожекторите:

"Обичам вниманието. Не мога без него. Просто трябва да е поднесено по подходящ начин. Квинтесенцията е да бъдеш заобиколен от хора, които те обичат."

За двата типа мъже, когато става въпрос за жени:

"Има два вида мъже. Има мъже-женомразци и мъже, които наистина обичат жените и мислят, че те са най-невероятните създания на света. Аз съм от втория тип. Може би и това е причината да искам да спя с много от тях. Просто ги обичам!"

Вижте и другите снимки на чаровника в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Адам Лавин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Бльоки преди 11 години
Всъщност в конкретния случай, по-голямата част от мъжете са прави, тъй като в Адам Ливайн има твърде малко мъжко или привлекателно за една стойностна жена. До 11: ти обаче си права, че не е необходимо да се нарича гей всеки поддържан и привлекателен за масата жени мъж. Всички имаме своите предпочитания, проява на лош вкус и възпитание е да обиждаш някого, само защото жена ти го харесва повече от теб. (същото важи и за нас жените).
15
4
 
8
 
! Отговори
Иван Пешев преди 11 години
Такива татуирани с имидж на лоши момчета всъщност са големи *** ,като им скръцнеш със зъби и се крият под масата - фушльовци
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***
13
3
 
5
 
! Отговори
до az преди 11 години
Е добре сега, този за красив ли го имаш? :)
12
2
 
3
 
! Отговори
maia преди 11 години
Adam Levine zapo4na da stava interesen ot "The Voice"/ redom s Blake Shelton, Christina Aguilera i Cee Lo Green, kato sudiq i instruktor-mentor v tova TV show za talanti 4udq se za6to trqbva da sie dokazva i oprovergava predpolojeniqta i stereotypat koito mu lepvat!?!vse pak e Adam Levine
11
2
 
15
 
! Отговори
az преди 11 години
Мъжете са ми много смешни, ако има статия за красива жена, веднага коментират колко е красива, колко е надарена и пр. и ако някоя жена реши да коментира, че не и харесва въпросния модел, веднага се втурват да я обвиняват в женска завист и злоба. Какво да кажем ние жените в този случай? Приемете го, и ние харесваме красиви, добре поддържани мъже, но за разлика от вас, ние не приравняваме всеки готин мъж на гей!
10
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аман от такива мъже, дето ако им нацепиш един здрав шамар и боядисват гащите, *** и позьорщина, подплатени с хвалби от продажни медии
9
8
 
17
 
! Отговори
Вагнер преди 11 години
Всеки ден ни занимават с еврейски гейове.Няма ден, без еврейски простотии...................
8
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе къде сте тръгнали тоя женчо да го сравнявате с дядо Мик?! Стоунс са до един ЛЕГЕНДИ! Начело с безсмъртната мумия и неповторим алкохолик и наркоман Кийт Ричардс!!!
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е ли Адам ЛИВАЙН?
6
0
 
6
 
! Отговори
преди 11 години
Sic transit gloria mundi:)Такива сме ги гледали много...
5
4
 
22
 
! Отговори
лютеничка преди 11 години
Самочувствието му е в повече на тоя...
4
2
 
14
 
! Отговори
НЕ преди 11 години
......."нищо чудно и след време да го достигне по музикална слава".НЕ -Мик Джагър е ВЕЛИК !!!!!!!!
3
0
 
15
 
! Отговори
Дичо, вече НЕ от Д2 преди 11 години
Тия двамата... тоз и тоя Мик Джагър какво ме имитират?!?!
2
7
 
9
 
! Отговори
Милко Калайджиев преди 11 години
Тоа на къФ се прай бе?!?! .....
1
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хомосекшуал