Съпругата на Бонд залитна като него по екшъните

Рейчъл Уайз краси лятната корица на списание "C"
5 юни 2012 13:03,
4
Съпругата на Бонд залитна като него по екшъните
Снимка: сп.С

Красивата съпруга на последния Джеймс Бонд, Даниел Крейг - Рейчъл Уайз изглежда зашеметяващо, докато позира за новия, летен брой на списание "C".

42-годишната актриса споделя подробности за своя нов филм "Наследството на Борн", чиято световна премиера е на 3 август. Тя говори още за живота си в Ню Йорк и за това как си подбира ролите.

За живота си в Ню Йорк (тя е лондончанка): "Почти всеки жител на този мегаполис се оплаква, че градът се е променил и е станал, неприятен за обитаване, но аз мисля, че в квартала "Ийст Вилидж" все още е хубаво да се живее, а и също така там съществува общност между хората, което е супер".

За "Наследството на Борн" (The Bourne Legacy): "Този път Джейсън Борн е в периферията на историята. Сега се разказва за нова военна програма, а моята героиня попада в странни обстоятелства заедно с героя на Джеръми Ренър. Двамата имаме нужда един от друг". (В новия филм за Борн Мат Деймън не участва).

За изборът ѝ на нови роли: "Искам винаги да чувствам предизвикателство и да ми бъде трудно. Мисля, че това е правилният подход, ако искаш да се развиваш. А аз наистина много се вълнувам от работата си. В същото време, когато имаш дете и семейство и се прибереш вкъщи трябва мислено да си там, а не умът ти да витае по посока работата. Така че се опитвам да намеря баланса".

Вижте и другите снимки на прекрасната г-жа Бонд в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Рейчъл е прекрасна!
2
0
 
9
 
! Отговори
Дедо Ви Пич преди 11 години
Таз кака много яка! Не я сменям за по 2 на 21 :)
1
0
 
11
 
! Отговори
Дамянов преди 11 години
Прекрасна е!