Крис Браун и Дрейк си разменят юмруци и бутилки

Рапърът започнал заради Риана
15 юни 2012 13:26,
2
Крис Браун и Дрейк си разменят юмруци и бутилки
Пораженията от боя по лицето на Крис Браун. Снимка: Twitter

Крис Браун не спира да прави скандали. Той вече не бие жени, откакто през 2009 г. тогавашната му приятелка Риана подаде оплакване и показа насиненото си лице публично, но ръцете го сърбят и се конфронтира с колеги от своя пол.

Тази сряда певецът е бил забелязан в нощния клуб „WIP" в Ню Йорк , където купонясал и колегата му Дрейк. Ексгаджето на Риана му изпратил бутилка с шампанско, която другият певец върнал. Точно толкова му трябвало на Крис, за да провокира скандал, изпращайки бележка, на която пишело: „Ч*кам любовта на живота ти, да ти е ясно".

Дрейк естествено реагирал бурно и започнала една физическа борба, в която освен юмруци, хвърчали и бутилки. След разигралия се екшън в ранни зори служителите повикали полицията, но докато тя пристигне, звездите вече се били омели.

По-късно Крис Браун побърза да покаже резултата от делото си, като постна снимка в Twitter, на която се вижда как брадата му е леко разцепена. Това като че ли не му бе достатъчно и той допълни фотоса с думите: „Как купонясваш с богат негър, който е пълен с омраза? . Уау... Хвърлят се бутилки, както жени? Не те е срам.".

След побоя е установено, че има 5 ранени.

Още новини четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
11
 
! Отговори
Бльоки преди 11 години
***...