Предложиха на Крис Браун и Дрейк 1 млн. долара за публичен бой

Боксов мениджър и милиардер ще си платят, за да ги гледат как демонстрират омразата си на ринга
Обновена: 26 юни 2012 16:38 | 26 юни 2012 16:38,
2
Предложиха на Крис Браун и Дрейк 1 млн. долара за публичен бой
Крис Браун е младеж с бурен нрав. Снимка: Reuters

евците Крис Браун и Дрейк получиха примамливо предложение. След схватката им в нощен клуб преди около седмица, в края на която имаше няколко ранени, а бившият на Риана бе с разцепена брада, боксовият мениджър Деймън Фелдман е надушил печалба от техния скандал.

Той убедил милиардера Алки Дейвид, който си пада по луди идеи, да предложи 1 милион долара на победителя в публичен боксов мач с участници Крис и Дрейк. Освен това богаташът щял да даде още 1 милион за благотворителност, ако се съгласят.

Преди две години 42-годишният британският милиардер Алки Дейвид предложи 1 млн. долара на първия човек, който се осмели да застане гол пред американския президент Барак Обама.

Малко след това създаде сайта Battlecam, който предлагаше хиляди британски лири на онези, които се съгласят да изпълнят и запишат с видеокамера възможно най-налудничавите номера, които после да бъдат излъчени в сайта.

Този път адреналин милиардерът е намерил във враждата между Крис Браун и Дрейк. Неприязънта между двамата изпълнители е породена от общото им минало с Риана. Първият бе нейно гадже преди да я набие и тя да си изкара ограничителна заповед, след което пък попадна в ръцете на втория.

„Очевидно се правят на интересни. Това са три рунда по една минута, никой няма да бъде наранен", каза Дейвид пред „ New York Daily News".

Двамата скандалджии още не са коментирали офертата.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз мисля,че те двамцата може и без пари да се млатят- просто такъв им е натюрела. Като на нашите ***- бой и ***.
1
1
 
10
 
! Отговори
duhku4e преди 11 години
................................ЕВЦИТЕ...........АЙ СТИГА ВЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!