Том Круз и Кейти Холмс са се споразумели за развода си

Те ще уважават вярванията на другия при възпитанието на Сури
Обновена: 10 юли 2012 08:07 | 10 юли 2012 08:06, Елка Василева
10
Том Круз и Кейти Холмс са се споразумели за развода си
Том Круз и Кейти Холмс. Снимка: архив, Reuters

Холивудските звезди Том Круз и Кейти Холмс са подписали споразумението за развода си, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес, като се позоваха на изявление на адвоката на Кейти Холмс Джонатан Уолф пред сп. "Пийпъл".

"Случаят е уреден и споразумението е подписано" - е казал адвокатът на 33-годишната Холмс. Джонтан Уолф е споделил вълнението си за Кейти Холмс, на която предстои да отвори нова страница в живота си, и за нейното семейство. Той е уверил, че двамата актьори ще уважават вярванията на другия при възпитанието на Сури.

Говорителка на Том Круз е потвърдила с имейл информацията за споразумението, сложило край на тежка и мъчителна съдебна битка.

След 5-годишен брак Кейти Холмс подаде в края на миналия месец, преди по-малко от две седмици, молба за развод с Том Круз. Двамата холивудски актьори сключиха брак през 2006 г. на пищна сватба в Италия. Имат една дъщеря - 6-годишната Сури, припомнят Ройтерс и Франс прес.

Още по темата

50-годишният Круз, известен от "Невъзможна мисия", "Рейнман", "Роден на четвърти юли", "Джери Магуайър", е сред най-високоплатените холивудски актьори. През 2005 г. е обявен от сп. "Форбс" за най-влиятелната личност в шоубизнеса. Последният филм с негово участие излезе преди броени дни по кината - музикалният "Рок завинаги".

Кейти Холмс е третата съпруга на Том Круз. Първата е Мими Роджърс. Техният брак е сключен през 1987 г., а през 1990 г. е разтрогнат.

От 1990 г. до 2001 г. Том Круз е женен за Никол Кидман, с която се запознават на снимачната площадка на филма "Дни на грохот". Впоследствие съпрузите осиновяват две деца - Изабела Джейн и Антъни Конър. Том Круз подава молба за развод с Никол Кидман три дни преди 10-годишнината от брака им. Съгласно американското законодателство след навършване на 10 години от брака при развод бившият съпруг се задължава да изплаща доживотна издръжка на съпругата. В онзи момент Кидман е бременна в третия месец и малко по-късно пометна.

След втория си развод актьорът има тригодишна връзка с актрисата Пенелопе Крус, с която се разделят през 2004 г. През 2005 г. Том Круз се запознава с Кейти Холмс. Младата актриса е известна най-вече от сериала "Кръгът на Доусън" и филмите "Момчета-чудо" и "Партито на Ейприл". На 17 юни 2005 г.

Круз прави предложение за брак на Кейти на върха на Айфеловата кула в Париж. На 18 април 2006 г. се ражда първото и за двамата актьори дете. За Кейти Холмс бракът с Том Круз е първи.

Според мнозина Кейти Холмс е поискала развода, за да спаси дъщеря си Сури от сциентологията. 33-годишната актриса се бореше за попечителство над 6-годишното момиченце. Тя настояваше да има последната дума по въпросите за религията и образованието му, отбелязва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Том КрузКейти Холмс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
уфффф олекна ми
6
9
 
10
 
! Отговори
do 2 i 6 преди 11 години
Tazi , kogato se omaji za milionite mu, mnogo dobre znaeshe koi e Tom Cruise !!!
5
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Posrestvena i napalno neizvestna sapruga , dobre se osiguri za zjal jivot !!!Misleh che samo balgarkite sa zlatotarsachki !!!
4
4
 
37
 
! Отговори
браво! преди 11 години
Браво на Кейти! Разказа му играта на този нафукан фанатик! Като ги гледах в началото - напаво ми беше жал за момичето, ама излезе момиче на място!
3
16
 
5
 
! Отговори
JH^& преди 11 години
Tom Kruz e gotin i 6te si nameri druga.Xolms mi se vizda6e malko smotana za nego...
2
3
 
41
 
! Отговори
Мима преди 11 години
Отървала е и себе си и детето, да живееш с фанатик не е работа :(
1
2
 
40
 
! Отговори
мим преди 11 години
Офффффффф,имах си едно притеснение от онзи ден-ще се споразумеят ли,няма ли да се споразумеят.Нооо сега вече съм спокойна.Майтапа настрана-Томчо си намери майстора,изобщо не ми е симпатичен.