Сури Круз живяла в "Дом на ужасите"

Том Круз е държал дъщеря си 5 месеца в стая без прозорци
12 юли 2012 21:10, Петя Славова
35
Сури Круз живяла в "Дом на ужасите"
Основен мотив на Кейти Холмс от развода е да отдели Сури от сциентологията. Снимка: Reuters

Том Круз малтретирал съпругата си Кейти Холмс и държал дъщеря си Сури 5 месеца в стая без прозорци. Това твърди американското издание "Нешънъл инкуайърър" в новия си брой.

Заради тази своя публикация изданието си навлече гнева на звездата от "Мисията невъзможна" и адвокатите на актьора вече обявиха, че ще последва съдебен процес за клевета, съобщи агенция Ройтерс.

В репортажа изданието описва имението на Круз като "Дом на ужасите", където сциентологът дерибействал като истинско чудовище.

Актьорът държал всичко под строг контрол, превърнал брака на Кейти Холмс в непоносим кошмар. Той държал като малка пленница и 6-годишната Сури, за да свикне от малка със суровите догми на сциентологията, пише БТА.

Според екипа на Круз, репортажът е абсолютна измислица. Адвокатът на звездата Бърт Фийлдс обяснява, че материалът бил скалъпен и се оказал най-клеветническото писание, публикувано някога по адрес на клиента му. Юристите ще съдят издателите на "Нешънъл инкауйърър", защото материалът може да нанесе огромни материални и морални щети на холивудската звезда.

"Том Круз е почтен човек и любящ баща, който здраво се труди, за да се задържи на върха, заяви Фийлдс. Той в никакъв случай не е описаното в материала "чудовище". И в двете си жилища Сури си има детска стая, непосредствено до тази на родителите й. Помещенията не са нито малки, нито без прозорци!".

Още по темата

Междувременно сп. "Ю Ес уикли" публикува материал, в който се разкрива, че доста преди развода Кейти Холмс е потърсила съвет от Никол Кидман, която била изминала същия път. Австралийката й оказала пълна подкрепа и й помогнала с полезни напътствия. Най-важното, от които било да държи колкото се може по-далеч малката Сури от сциентологията. 

По този повод сп. "Стар" излезе с материал, в който се твърди, че въпреки развода Том Круз ще се стреми по всякакъв начин да въвлече дъщеричката си в дебрите на сектата.

Постигнатото споразумение било само временна фасада, зад която актьорът искал да прикрие бъдещите си действия. Той ще има неограничен достъп до детето и никой не знае как ще му въздейства. Дори и да наруши клаузите, Круз имал зад гърба си стотици милиони, които могат да повлияят на Темида.

В. "Хъфингтън пост" от своя страна се добра до информацията, че Кейти Холмс отново се е приобщила към католическата общност в Ню Йорк, като се е присъединила към паството на църквата "Св. Франсис Завиър". С тази си стъпка актрисата възнамерява да отдалечи себе си и Сури от влиянието на сциентолозите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
adyy.wesley преди 11 години
Да за това тази Сури Круз е на върха на глезотията , защото са я държали в стая без прозорци . Тея хора съвсем не са нормални вече
30
0
 
3
 
! Отговори
Ky - Ky преди 11 години
Съвсем изперкаха тези хора...... да си спретнат едно масово самоубийство и да спира да се пише за тях.
29
1
 
1
 
! Отговори
Боце преди 11 години
до 14Ей, ***, що не си идеш към Анадола при своите,ами се мъчиш да се правиш на нормален сред нормалните ?
28
0
 
5
 
! Отговори
do 14 преди 11 години
Ех, мухарчо, ако беше жена едва ли толкова много щеше да се застъпваш за "правата" вяра. Аз може и да съм безбожник, но поне не съм садист и извратенях като ислямистите. И второ какъв го дириш по българските сайтове и къде си научил български, та смееш да изливаш тук подобна агитация с обръщението "вие българите"? Абе, Мухар , а ти какъв си?
27
0
 
12
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Абе щом е сектант ясно -откача човекът! Може да е преуспял, богат ама щом се е повлякъл по разни измислени религии отпиши го . Според мене всички секти -разни свидетели на йехова, муун , сциентолози и прочие трябва да имат забрана да действат в България! То бива демокрация ама нашто стана пълна анархия.
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кетито Холмс да не се прави на ощипана девойка, щото до скоро и тя се правеше на сциентоложка заради детската си мечта да бъде госпожа Круз. Тя е тази, която е подвела Том Круз, че споделя възгледите му и се е преструвала години наред. Но, както каза Рупърт Мърдок, истинският сблъсък с църквата на сциентолозите тепърва и предстои
25
4
 
6
 
! Отговори
до 26 преди 11 години
Естествено, че си склонна.....която вярва на папарашки жълтурници, а не на досадни дреболии като т.нар. "факти и доказателства"
24
5
 
0
 
! Отговори
кой преди 11 години
не вярвам и да е искал да го направи-майката да е позволила
23
8
 
24
 
! Отговори
пипа преди 11 години
склонна съм да вярвам,че може да има доза истина в това
22
1
 
13
 
! Отговори
Бо преди 11 години
Не са малки - да се оправят!
21
3
 
9
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
том круз е алкохоуик
20
2
 
21
 
! Отговори
!!!!! преди 11 години
Това е много опасна секта !!!
19
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
вината не е точно в том круз, а в тия които са го зомбирали, и правителството което го позволява .. на мъжете им промиват мозъците за пари и да правят дарения , а на жените за да ги превърнат в сексробини .. не само сциентоложката секта, а всяка секта го прави. достатъчен е 1 месец откакто си влязъл там и повече никога няма да бъдеш същия. имат всякакви методи за да те побъркат в това число халюциногени наркотици и прочие.. така че том круз е една марионетка без мозъчна в момента
18
6
 
42
 
! Отговори
Чепчо преди 11 години
кви са тея...сциентолози ли са диетолози ли са..ще дойда със дръвцето и ще ви излекувам от всички видове болести.. мамка ви и прасета..а този г-н Круз шамари с крак ще му раздавам толкова е висок.. 1'20см а толква комплекси вътре
17
4
 
10
 
! Отговори
bg преди 11 години
Ееее щом Нешънъл инкуайърър го казва значи това е 100% истина
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хахах ти да не си член на сектата че си толкова навътре в нещата намбър 20
15
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Том Круз е почтен човек и любящ баща, който здраво се труди, за да се задържи на върха, заяви Фийлдс. Той в никакъв случай не е описаното в материала "чудовище". Наистина е чудно как тази грозновата тапа се крепи на върха.....
14
1
 
38
 
! Отговори
Боце преди 11 години
Извратеняк
13
208
 
7
 
! Отговори
Мухарем преди 11 години
Сциентологията е менте, истината е в Исляма. Българите трябва да по- скоро да решите дали да приемете Правата Вяра или да продължите да живеете мизерно.
12
4
 
72
 
! Отговори
Caramella преди 11 години
Тези списанийца в САЩ ги четат само простолюдието, а в БГ ги цитират на първа страница.