Натали Портман представя без дрехи новия аромат на Dior

Актрисата остава само по парфюма "Rouge Nude"
Обновена: 24 авг 2012 09:42 | 24 авг 2012 09:42,
28
Натали Портман представя без дрехи новия аромат на Dior
Снимка: Dior

Напоследък стана модерно ароматите на различните марки да бъдат представяни от красиви разголени жени.

По-лесно е да накараш една актриса или супермодел да остане без дрехи за рекламирането на парфюм, отколкото да се съблече за Playboy.

Ако не сте виждали носителката на „Оскар" Натали Портман, както майка я е родила, то Dior ви дава тази възможност.

Актрисата представя аромата на лейбъла "Rouge Nude" в серия снимки, на които изглежда доста женствена и съблазнителна.

Кадрите са дело на Марио Соренти, който е истински маг в снимането на съблечени жени (доказателство е миналогодишният календар на „Pirelli").

В интернет излязоха снимките от фотосесията, на които Портман, която вече е съпруга и майка, позира от кръста нагоре.

Появи се и един фотос, на който тя е легнала на одеяло и цялото ѝ тяло е на показ, като интимните ѝ части са скрити от колената и ръцете ѝ.

Снимката има логото на марката Christian Dior, но от компанията отрекоха тя да е част от кампанията им, лансираща аромата, а по-скоро някой си е поиграл и заблуждава останалите фенове на марката и актрисата.

Вижте снимките в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
5
 
3
 
! Отговори
др Димитрова преди 11 години
израел и щатите са държави, създадени за човешка *** в крайно критично състояние:) какво да правя там?:) дипломата ще си я пазя, за да знаете, че ви е избил квалифициран лекар:) може да ви е утеха:)
24
3
 
2
 
! Отговори
др Димитрова преди 11 години
ха ха хане, няма да се покажа и спрете да ми предлагате пари - нямам нужда:)въобще нямам нужда от вас:)
23
4
 
3
 
! Отговори
др Димитрова преди 11 години
18 това какво ми пука и какво не ми пука не можеш да го разбереш - с едната си мозъчна клетка:)а ако фотошопираната скумрия ти е толкова драга - гледай си я нея, защо се занимаваш с мен?:)явно миризливата ч.футска скумрия не ти пуска, очевидно защото нямаш мангизи, защото фригидните ч.футски скумрии не лягат с никого по други причини:)така че - ОНАНИРАЙ И СИ ТРАЙ:)
22
2
 
1
 
! Отговори
моше преди 11 години
Eй , док, що не дойдеш в израел или щатите , ще те направим санита и ще взимаш на седпица по 800 долара - дипломата ще я скъсаме!
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако напиша , че най ми харесва в "Леон" ше кажете ,че съм педофил - а докторе?
20
1
 
4
 
! Отговори
До Милена преди 11 години
И кои сте вие останалите??? Пак казвам, че не съм издигал никого в култ, просто казах, че Портман ми харесва и че намирам за меко казано ненормално да казваш, че един човек вече не ти харесва, защото е с еврейски произход. Никога не съм казвал, че лекарите не заслужават високо заплащане, аз самият съм такъв. А Вие госпожице Милена защо така каруцарски и грубо се изказвате. Имате ли проблем с еврейската раса и красивите жени???
19
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До дружба навеки - евреите дружат само с евреи , богуизбрани! "къде се буташ у А група?" и - случайно да си помирисвал еврейка без Dior
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Др.Димитрова,сигурно ако ви видя на живо и на мен ще ми се отще,ама на вас не ви стиска,няма да се покажете.
17
5
 
2
 
! Отговори
др Димитрова преди 11 години
малко фотошоп и мършава миризлива плътчицагнус ме е да си мисля за нея, камо ли да я гледам
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да,искам без дрехи да я мириша Наталчето
15
5
 
3
 
! Отговори
Милена преди 11 години
До 14Много добре ти го е обяснил човека, но ти продължаваш да питаш.Явно не си от най-умните....Важното е, че останалите разбрахме защо номер 11 е дал пример с лекарите.
14
6
 
9
 
! Отговори
До 11 преди 11 години
Никого не издигам в култ, агресивен селянино! Просто реагирам на очевидно расистките изказвания на някакъв сбъркан тип, който казва, че Портман повече му харесвала преди да разбере, че е еврейка. А и защо намесваш лекарите, те какво общо имат???
13
2
 
7
 
! Отговори
* преди 11 години
Много хубава!
12
3
 
9
 
! Отговори
Семит преди 11 години
Разговор между двама евреи (единия пелтек), живеещи в САЩ: - Ще..ще..ще.. хо..хо.дя на кон..конн..конкурс в телевизията з..з..з..за го..го..гово..во..рител. - Ти нещо не си добре, ама като искаш, пробвай! След няколко дни си срещнали отново: - Какво стана с конкурса, приятелю? - А..а..ам..амм.ами, нннн нне ммме приеха. - Така си и мислех, с твойто заекване... - А..а..ами, ан..ан..анн..антисесесемити такива...
11
13
 
8
 
! Отговори
до 7 преди 11 години
абе, промит мозък! кво като е красива и "талантлива" еврейка?! с нещо да е допринесла за прогреса на обществото и човечеството?! аман от ***, издигащи в култ кухи, празноглави личности, защото са "популярни, богати и известни", тъй като шоу индустриите печелят милиарди от тях ама, като се разболееш търсиш да ти спаси живота добър лекар, който десет години е учил къртовски, въпреки че може да не е красив, неизвестен, не се чекне разголен по списания и медии и взема на месец 800 лева.
10
1
 
5
 
! Отговори
Изроооди преди 11 години
Реклама на парфюм с разголена звездъ, а вие минахте от Босна и турския империализъм през ционистите и антисемитите та до регионалната политическа обстановка, само коментара за Костов, че е виновен липсва още.
9
6
 
10
 
! Отговори
дружба навеки преди 11 години
С Израел можем да сътворим чудеса! А с Натали ще накарам Земята да трепери!
8
4
 
12
 
! Отговори
дилема преди 11 години
Уважавам Израел и САЩ, но тяхната политика е срещу нас и угодническа за Турция. Затова ще се държим с Русия и Китай и ще сме против Турция и покровителите и!
7
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ти си гнусен антисемит. Какво значение има дали е еврейка, или не? Красива ли е, талантлива ли е ? Да! А ти ще си умреш никому неизвестен комплексар.
6
18
 
12
 
! Отговори
пишо преди 11 години
Натали Портман е чистокръвна еврейка , а бизнеса с парфюми е тенех ресор! преди да разбера , че е *** ми харесваше повече!