Сциентоложката църква търси гадже на Том Круз

Намерили му актриса преди Кейти, но нещата не се получили
3 сеп 2012 22:25, Петя Славова
35
Сциентоложката църква търси гадже на Том Круз
Снимка: Reuters

Сциентоложката църква отдавна се грижи за най-верния си последовател Том Круз. Актьорът е от най-ревностните членове на религиозното течение. Църквата не искала да го загуби като такъв и по тази причина преди години започнала да му търси гадже, пише сп. Vanity Fair.

Съпругата на „шефа" на сциентоложката църква Дейвид Мискеивидж, Шели Мискеивидж, дори е направила истинско прослушване преди години. То е било основно сред актрисите, които са се посветили на вярата и е било сред топ приоритетите в програмата на църквата. На дамите било казано първоначално, че ще се снима филм и по време на „кастинга" са им били задавани въпроси от сорта на: „Какво мислите за Том Круз?".

Фаворитка станала Назанин Бониади, актриса с ирански произход, с която той излизал за около три месеца в периода 2004-2005 г. Тя успешно минала прослушването и от църковното настоятелство я инструктирали да промени малко живота си и да остави тогавашното си гадже.

За съжаление, между тях нещата не се получиха и двойката скъса през януари 2005 г. През април същата година Круз за пръв път се появи със следващата си съпруга Кейти Холмс.

Техните отношения приключиха след шестгодишен брак и причината бе именно религията на актьора, с която той искаше да задуши дъщеря им Сури.

Още новини за звездите, четете в Tialoto.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сиенто... скиенто... сциенто... абе като млад социалист звучи!
3
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сега да обявят конкурс отново...има овакантено място.но не вярвам нормална жена да му се върже....трябва да е луда като него....иначе ни парите му го спасяват, ни завяхващата хубост ;)...то пък една хубост ***.....фъстък...та...не всичко е пари, приятелю...не всичко....
2
1
 
10
 
! Отговори
сциентолог преди 11 години
Що не хванат да се сциентологнат!......
1
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тиквата устройва ли го? Предлагаме и СерГей, но той е леко... спинаджия...