Владо Данаилов: В чисти отношения сме с баща ми!

Синът на Стефан Данаилов и майка му Ирен Кривошиева пред Dnes.bg
9 окт 2012 17:43, Петя Славова
171
Владо Данаилов: В чисти отношения сме с баща ми!
Снимка: архив, Булфото

Може би тази нощ бе първата спокойна за съквартирантите в Къщата, тъй като едни от най-големите им дразнители напуснаха ВИП Брадър.

Всъщност Ирен Кривошиева и синът й Влади Данаилов приемат влизането си сред тях като мисия. Те обичат всички и нямат лошо отношение към никого.

Странно е тяхното участие, защото всъщност те не са гледали това предаване, а и не следят телевизиите по принцип. От разговора ни по-скоро стана ясно, че искат да помогнат на хората, които „тичат към ада“ и да ги спрат. Тези като младата синоптичка Никол, които се „мазнят“ на Патрашкова, и може би други „заблудени души“.

Вижте какво казаха Ирен и Влади пред Dnes.bg.

Различна ли е Къщата, която напуснахте, от Къщата, в която влязохте?

Ирен: Определено, но не съжалявам, че бях в нея. Знам за себе си, че свърших това, което трябваше, и съм успяла да разбера голяма част от себе си. Екстремно е да живееш сред хора, които не познаваш, но именно така се преоткрих и опознах.

Влади: Аз не виждам никаква разлика, но там се застоях. Време ми беше да излизам, за да продължа да се занимавам с моите неща. За толкова време Бог ме пусна.

Може ли да се каже, че идването ви в Къщата е знак, че се завръщате за постоянно в България?

Ирен: Да, тук оставам. Въпреки че, естествено, ще пътуваме.

Влади: Мисията е ясна за мен и тя започва от България. След това е Русия. Истината е тук – Граала е тук, дървото на живота – също. Оттук тръгваме към света...

Ирен, помним ви  в „Хотел „Централ“, „Аз, графинята“, „Поема“... Завръщате се тук не само да живеете, но и да работите.

Ирен: Много ми се иска отново да снимам, да бъда и на сцената.

Кое беше най-трудното в престоя ви в Къщата?

Ирен: Две неща. Първо започнах участието си с убеждението, че обичам тези хора, защото исках. Преминах през периода на половин любов, половин неприемане, като се убеждавах, че това неприемане е любов и останах в чистата любов. Но всъщност съквартирантите нито ме изненадаха, нито разочароваха. Виждам в тях най-доброто.

Влади, ти написа писмо до баща си, това първото ли е?

Влади: По принцип не пиша писма, а директно говоря. Това писмо всъщност бе част от жълтата мисия на ВИП Брадър. Ние сме в чисти отношения с него и той е чул всяка моя дума, не само в писмото. Всичко се знае и той трябва просто да пусне тези камъни, които му тежат, и обществото да затихне от тази глупост и да започнем да мислим за истински неща.

Ирен: Това писмо помогна да излезе на бял свят какво си казват баща и син. Страхът на Стефан и това, което го държи, е външният свят, не са вътрешните отношения. Какво казва жена му или другите също не е на преден план. Може би именно това писмо ще помогне да се премахне вината в семейството.

Имахте доста предизвикателства от страна на съквартирантите. Кои най-много ви помогнаха да се преоткриете?

Ирен: Ласкин и Патрашкова. Тя е единствената, която е маша на собствения си вестник. Не би трябвало да допускат подобна ситуация в такава игра. Някой от външния свят – не само да има връзка отвътре навън, но и обратното. Тя раздава отношение. Патрашкова се превърна в агент и отношението на хората в Къщата се сформира от факта, че тя има привилегии. В игра всички трябва да сме с равни начала. Всички в Къщата имат страх да не я настъпят. Всичко е продаване на себе си в името на това, което имат, за да не го загубят. Същото се случва и с ВИП Брадър – той има спонсори, на които трябва да се служи. Накрая Влади имаше все пак смелост да преодолее всичко и да отиде и при децата. Едно чисто нещо в тази ужасна работа.

Владо: Нямаше никакви равни начала в този ВИП Брадър. Мен ме изолираха в спалнята за лайв. Дискриминираха ме. Отрязах си косата, за да има беседа. Много се опитваха да ни дразнят.

Голяма трансформация ли е за теб това с косата?

Влади: Не, аз не се гледам в огледало, защото съм изчезнал като личност. Моето его съм дал на висши сили.

Теливизиите провокират човека, защо вие се изкушихте?

Влади: Всичко е за жертвата.

Ирен: Аз видях как можеш да номинираш някого, без да му кажеш колко е неприятен. Разликата на нашите номинации е в това, че ние казвахме за някого - „не е добре за този човек да е в предаването, защото не му се отразява добре престоят в Къщата. Примерно, ако някой пие или нещо подобно, аз мисля за неговото благо. Докато останалите обясняваха как определена личност ги дразни. Всеки гледаше да махне някого, за да помогне на собствения си комфорт. Така не се живее, така се умира.

Но пък ти, Влади, на всеки въпрос отговаряш с религията.

Влади: Аз мисля бързо и докато премислям, стигам до Бог. Ако погледнеш в Библията, Исус Христос го винят за абсолютно същото нещо – за авторитета му пред другите.

Откога стана толкова вярващ?

Влади: Просветлих се на 26 юни миналата година. 18 месеца преди това започнах да работя за това нещо. Усещах тялото си готово. Докато четях важни неща, в мен се изсипваше една вълна и плаках от кеф.

Ако вие можехте да сложите някой в Къщата, кой би бил?

Влади: Баба ми, приятели.

Ирен: За Стефан, това ще е един от най-добрите дни в живота му, защото хората, които зависят от него и му се слагат, там рано или късно ще покажат зъбите си. Не е възможно да си в такава обстановка и да не покажеш всичко, на което си способен. Дори с начина на походката. Ласкин оня ден направи един анализ за политиците и ситуацията у нас – народът бил скапан, политиците – лоши. След това пък стана ясно, че публиката му била велика и накрая се оказа, че няма нито един свестен. С този маниер на „кафенце и уиски" – всички са ни виновни. Къци го каза много хубаво: „Абе българите не харесваме ръководителите си“. Та затова бих искала да видя и Бойко и изобщо политиците в тази къща.
 


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Владо Данаилов е едно много симпатично и видимо по приказките му съвсем не глупаво момче. Баща му Стефан Данаилов е един голям артист, но много лош баща. Човек, който 26 години не е поканил собствения си син у дома и никъде не е отишъл рамо до рамо с него да го покаже пред света - за какво да говорим. А пък жена му Мара - от всичко излиза, че е направо ужасна, като от приказките на Братя Грим,
132
5
 
4
 
! Отговори
Ирина преди 8 години
Влади е най -доброто нещо,което сме имали до сега!Красив умен,дошъл от бъдещето и само лоясали еснафи,ще го осъждат.Завист малодушие,и ниска класа от дебели торби с газове по отношение на едно красиво и умно момче!!!!!
131
1
 
2
 
! Отговори
catenaccio преди 8 години
зБОГОМ!
130
9
 
4
 
! Отговори
Страх ме е преди 8 години
Че тези двамата луди майка и син,без време ще вкарат в гроба С.Данайлов.Иренката е гладна жена и търси лесния начин да се докопа до нещо материално,типично за една стара и изпечена играджиика .Прилича ми на стара мадам която си търси нещо ново и свежо но не става.
129
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 8 години
До 150

Абсолютно си прав, мисля, че Влади беше себе си с децата от дома. Много ме трогна този момент, хлапетата го харесаха. Ако беше лош и се преструваше, те щяха да го усетят, обаче в къщата, за съжаление, не блесна с най-добрата си страна, скандали, провокации и псувни на ще ти е.а майка п.дераст.
128
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
vbox7/play:m174f2cb3f
127
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЛУПАЦИИИ, гледайте още фък брадър и протестирайте срещу забраната за пушене! А докато го правите *** завладяват родината ни! Някоя нощ ще се събудите от крясъците на децата ви, които биват изнaсилвaни и клaни от тях, ама ще е къснооооо, глупациии!
Гледайте ! youtube/watch?v=25EJIu_Rjdw
126
6
 
10
 
! Отговори
Боклуци преди 8 години
Владо е типичен наркоман. Лошото обаче е, че това момче, зависимо от LSD, не е в клиника, та дори си има и последователи...А за майка му мога да кажа само, че се опитва да се изкара жертва, а всъщност какво- Данаилов е гледал детето, никога нищо не му е липсвало...За мен Ирен е лека жена, много по-голяма златотърсачка от Златки и т.н..и дори уважителната й възраст не може да я защити, злобата и гадната душица си личат отдалеч.
125
0
 
3
 
! Отговори
до 148 преди 8 години
да, Влади е една чиста душа. Запазил е добрината си и лъчезарността си, въпреки всичко. Пожелавам му успех и да се измъкне от пагубното влияние на майка си! Да си я обича и уважава, но нека тя сама се справя с вътрешните си проблеми и да не го използва за тази цел.
124
1
 
4
 
! Отговори
до 135 преди 8 години
"...човеченца, които не се спират да надничат в чуждате панички" - неее, псевдо-випове, без елеметарна култура и възпитание си плащат за да ни навират креватните си драми и непрани гащи от медиите и вече и от национален ефир, това е печалното! а отвращението на хората към това си е напълно етествено. осакатени са твоите представи, освен болното ти его и злоба
123
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Влади е много добро и красиво момче, има още да расте.
Желая му успех.
122
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 8 години
Грешката на Ирен, че не е намерила стабилен мъж ако беше открила такъв Владо нямаше да се тръшка за Ст. Данаилов нито щеше да търси посредници тип жълти предавания, които го направиха за смях и не му помогнаха в никакъв случай.
121
2
 
8
 
! Отговори
1 преди 8 години
Много красив мъж даже е по-красив от баща си обаче струва ми се, че трябва да си намери други цели, нека вярва Бог но да не бъде толкова краен, трябва да намери златната среда.
За навиците му и обърканите отношения с биологичния му баща е виновна само Ирен, не може да си сменила 5 татковци за сина ти и ти да излезеш жертва в цялата ситуация. И аз съм израснала без биологичния ми баща, но майка ми няма 5 брака.
120
0
 
1
 
! Отговори
Аз-а преди 8 години
Събрахме се! :)
119
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 104
Гоше, тук ли си провокаторче, анти-дасче, ненагледно?!
118
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 141
Владе, ти ли си, баби?
117
4
 
7
 
! Отговори
Мислещ преди 8 години
Какво значи да си успял, някаква Патрашкова, която не гледа хората в очите и явно си личи как шикалкави и колко е лицемерна да ги възхвали?

Владо и майка му бяха единствените истински герои в историята, останалите са измислени от *** като Петерашкова....

Успели са да си съсипят душите...

НООО, просто колко заслужавате политиците си, заслужавате да ви лъжат, понеже обичате лъжата...
116
6
 
12
 
! Отговори
гост преди 8 години
Не мога да разбера, в какво упрекваме Стефан Данаилов? Това, че всеки българин не е разбрал, че има син ли? Че просто сме изтървали да разнищим някого /да го очерним/ и да забравим всички добри неща, които е правил. Показаха снимки от детството на Влади заедно тримата, бабата каза, че ги е посещавал, носи неговото име, какво искаме още? Може би да го вземе да живее при него на 26 год., както правят повечето български деца? Какво иска Ирен?Тя не е добре, но обърква и момчето. Но всичко е "бизнес"
115
4
 
6
 
! Отговори
Мислещ към ЛИЦЕМЕРИТ преди 8 години
Важното е, че е ясно какви са коментиращите тук, те са свикнали като нещо нормално лъжите, пиянството, интриганството, плеймейтките и низкото, а после се сърдят, че политиците ги лъжат,..ей чеда змийски, та ВИЕ ОБИЧАТЕ лъжите, те са вашия избор, вие ги заслужавате!

Само като си отворите сърцата и умовете от ограниченото си и програмирано мислене на системата ще може да разберете хора на МНОГО по-висше ниво от вашето като Владо и много други, които вие не виждате понеже гледате и обичате злото.
114
7
 
12
 
! Отговори
Мислещ преди 8 години
Какво значи да се възпита?!?!? Да стане послушко на системата и на слушка разни бивши партийни любимци?

Влади има мисия, има Бог, разчупен е, извън матрицата е. Това е достатъчно.

Ако беше пиянде като Ласкин или фънки или интригант като Патрашкова- щяхте да го боготворите, или ако е *** като другите.

Добре че беше той, винаги съм искал да им се изпърдя на тия лицемерци от телевизията!