Владо Данаилов: В чисти отношения сме с баща ми!

Синът на Стефан Данаилов и майка му Ирен Кривошиева пред Dnes.bg
9 окт 2012 17:43, Петя Славова
171
Владо Данаилов: В чисти отношения сме с баща ми!
Снимка: архив, Булфото

Може би тази нощ бе първата спокойна за съквартирантите в Къщата, тъй като едни от най-големите им дразнители напуснаха ВИП Брадър.

Всъщност Ирен Кривошиева и синът й Влади Данаилов приемат влизането си сред тях като мисия. Те обичат всички и нямат лошо отношение към никого.

Странно е тяхното участие, защото всъщност те не са гледали това предаване, а и не следят телевизиите по принцип. От разговора ни по-скоро стана ясно, че искат да помогнат на хората, които „тичат към ада“ и да ги спрат. Тези като младата синоптичка Никол, които се „мазнят“ на Патрашкова, и може би други „заблудени души“.

Вижте какво казаха Ирен и Влади пред Dnes.bg.

Различна ли е Къщата, която напуснахте, от Къщата, в която влязохте?

Ирен: Определено, но не съжалявам, че бях в нея. Знам за себе си, че свърших това, което трябваше, и съм успяла да разбера голяма част от себе си. Екстремно е да живееш сред хора, които не познаваш, но именно така се преоткрих и опознах.

Влади: Аз не виждам никаква разлика, но там се застоях. Време ми беше да излизам, за да продължа да се занимавам с моите неща. За толкова време Бог ме пусна.

Може ли да се каже, че идването ви в Къщата е знак, че се завръщате за постоянно в България?

Ирен: Да, тук оставам. Въпреки че, естествено, ще пътуваме.

Влади: Мисията е ясна за мен и тя започва от България. След това е Русия. Истината е тук – Граала е тук, дървото на живота – също. Оттук тръгваме към света...

Ирен, помним ви  в „Хотел „Централ“, „Аз, графинята“, „Поема“... Завръщате се тук не само да живеете, но и да работите.

Ирен: Много ми се иска отново да снимам, да бъда и на сцената.

Кое беше най-трудното в престоя ви в Къщата?

Ирен: Две неща. Първо започнах участието си с убеждението, че обичам тези хора, защото исках. Преминах през периода на половин любов, половин неприемане, като се убеждавах, че това неприемане е любов и останах в чистата любов. Но всъщност съквартирантите нито ме изненадаха, нито разочароваха. Виждам в тях най-доброто.

Влади, ти написа писмо до баща си, това първото ли е?

Влади: По принцип не пиша писма, а директно говоря. Това писмо всъщност бе част от жълтата мисия на ВИП Брадър. Ние сме в чисти отношения с него и той е чул всяка моя дума, не само в писмото. Всичко се знае и той трябва просто да пусне тези камъни, които му тежат, и обществото да затихне от тази глупост и да започнем да мислим за истински неща.

Ирен: Това писмо помогна да излезе на бял свят какво си казват баща и син. Страхът на Стефан и това, което го държи, е външният свят, не са вътрешните отношения. Какво казва жена му или другите също не е на преден план. Може би именно това писмо ще помогне да се премахне вината в семейството.

Имахте доста предизвикателства от страна на съквартирантите. Кои най-много ви помогнаха да се преоткриете?

Ирен: Ласкин и Патрашкова. Тя е единствената, която е маша на собствения си вестник. Не би трябвало да допускат подобна ситуация в такава игра. Някой от външния свят – не само да има връзка отвътре навън, но и обратното. Тя раздава отношение. Патрашкова се превърна в агент и отношението на хората в Къщата се сформира от факта, че тя има привилегии. В игра всички трябва да сме с равни начала. Всички в Къщата имат страх да не я настъпят. Всичко е продаване на себе си в името на това, което имат, за да не го загубят. Същото се случва и с ВИП Брадър – той има спонсори, на които трябва да се служи. Накрая Влади имаше все пак смелост да преодолее всичко и да отиде и при децата. Едно чисто нещо в тази ужасна работа.

Владо: Нямаше никакви равни начала в този ВИП Брадър. Мен ме изолираха в спалнята за лайв. Дискриминираха ме. Отрязах си косата, за да има беседа. Много се опитваха да ни дразнят.

Голяма трансформация ли е за теб това с косата?

Влади: Не, аз не се гледам в огледало, защото съм изчезнал като личност. Моето его съм дал на висши сили.

Теливизиите провокират човека, защо вие се изкушихте?

Влади: Всичко е за жертвата.

Ирен: Аз видях как можеш да номинираш някого, без да му кажеш колко е неприятен. Разликата на нашите номинации е в това, че ние казвахме за някого - „не е добре за този човек да е в предаването, защото не му се отразява добре престоят в Къщата. Примерно, ако някой пие или нещо подобно, аз мисля за неговото благо. Докато останалите обясняваха как определена личност ги дразни. Всеки гледаше да махне някого, за да помогне на собствения си комфорт. Така не се живее, така се умира.

Но пък ти, Влади, на всеки въпрос отговаряш с религията.

Влади: Аз мисля бързо и докато премислям, стигам до Бог. Ако погледнеш в Библията, Исус Христос го винят за абсолютно същото нещо – за авторитета му пред другите.

Откога стана толкова вярващ?

Влади: Просветлих се на 26 юни миналата година. 18 месеца преди това започнах да работя за това нещо. Усещах тялото си готово. Докато четях важни неща, в мен се изсипваше една вълна и плаках от кеф.

Ако вие можехте да сложите някой в Къщата, кой би бил?

Влади: Баба ми, приятели.

Ирен: За Стефан, това ще е един от най-добрите дни в живота му, защото хората, които зависят от него и му се слагат, там рано или късно ще покажат зъбите си. Не е възможно да си в такава обстановка и да не покажеш всичко, на което си способен. Дори с начина на походката. Ласкин оня ден направи един анализ за политиците и ситуацията у нас – народът бил скапан, политиците – лоши. След това пък стана ясно, че публиката му била велика и накрая се оказа, че няма нито един свестен. С този маниер на „кафенце и уиски" – всички са ни виновни. Къци го каза много хубаво: „Абе българите не харесваме ръководителите си“. Та затова бих искала да видя и Бойко и изобщо политиците в тази къща.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е нормално всички да знаят какво правиш, какво мислиш, да те гледат хиляди... Всеки има лично пространство, и всеки го пази. Не е нормално да излгаш на показ личния си живот, навици, плюсове и минуси.
52
10
 
14
 
! Отговори
Моля преди 11 години
Помогнете и на двамата, те се нуждаят от лечение -- имат ментални проблеми.Господин ЗЗЗЗБогом, редно е да обърнете внимание на сина си преди съвсем да е изперкал!
51
12
 
9
 
! Отговори
Г-н Стефан Данаилов преди 11 години
Той е талантлив артист, като човек е с посредствен интелект, като човек не прави разлика от другите комунисти -- мръсен комунист!
50
14
 
13
 
! Отговори
позор преди 11 години
и майката и щерката-пърдон маминото синче-ВЪН от БГ!!к**ва и о****френ-тука си имаме такива достатъчно!забременяла от ламбо,и СИ МИСЛИ ЧЕ ЩЕ ГО ВЪРЖЕ!!!Като не те иска,що не абортира ,както от ДРУГИТЕ???и СЕга-л****ата...тая бълва змии и гущери,олиговрена пърди и се заяжда с хората...
49
11
 
27
 
! Отговори
Соломон преди 11 години
Ирен е прелюбодейка,а учи другите хора на морал...Как да съдиш другите за сламката в окото,като не виждаш гредата в собственото си око ?А синът й е фарисей и счита другите хора за по-долни същества.Той,видите ли,бил избран от Бога...Когато ти говориш на Господ,е молитва,но когато Господ ти говори,е ПАРАНОЯ,момченце !
48
20
 
34
 
! Отговори
Ние преди 11 години
Стефан е артист от най-първа световна величина,а всичко останало е "от лукавого"!Каквото и да пишете,звездата си остава звезда,а златото - злато!
47
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИДИОТЧЕ.....С ПРОМИТО МОЗЪЧЕ....КАТИЛЧЕ.А ДАЛИ ИМА МОЗЪК Е ДРУГ ВЪПРОС..А ИРЕНЧЕТО....ИЗКУКАЛА ***...!!!!
46
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя Владо е *** промития мозък. Сектите в САЩ са му промили мозъка и сега са го пратили в БГ, а Биг Брадър го прави известен, и сега като почне да пропвядва тия болни глупостиии направо помия. Психо полудяло водорасло..
45
8
 
51
 
! Отговори
жена преди 11 години
През цялото време Владо използва нецензурни думи и ругае хората, без да може да каже нищо смислено. Опитва да се налага с вярата си в Бог и да се мисли за по-висше създание напълно неоснователно. Едно объркано създание и то по вина на майка си.Колкото до Ирен, не е първата нито последната, която е родила незаконно дете, но грозното при нея е, че се опитва на гърба на Стефан Данаилов да си прави реклама. Вяла се по света 25 години и сега решила да очерня хората. Дори не разбирам какво точно иска
44
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
interesno , *** , a bez miasto v publi4nia dom, publi4en zastoto se sledi ot publika, i da si "odi" v drugia dom, publi4en dom, kadeto moje vse oste da izkara nekoi leFF pa dori i na stotinki
43
5
 
9
 
! Отговори
Само ДПС преди 11 години
хахахаха баща му е депутат и ....... народа, а синът му дошъл да спасява народа :) хахаха
42
5
 
11
 
! Отговори
Кака Пам преди 11 години
Искам си кака Пам обратно, уааааа, уааааааа (ривъ)
41
6
 
29
 
! Отговори
Viki преди 11 години
Какво толкова е казал/направил, че обра толкова негативизъм и подигравки повече от ГОЛИЯ Г.З на АЗИС и циците на Преслава и тн в/у тетрадките за първолаците?Може да простите чалга поведението, но не и това, което той казва, нито обидни думи използва нито пък е престъпление да вярваш в Бог все още.
40
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и другаря збогом - моралистта, примерът и идолът на каманизама и светлото бъдаще, верният съпруг и любещ баща, целомъдрения болшевик, борещ се за правата на онеправданите и .... щеше да ми става вицепрезидент ..... оооо, Боже пази България от комунистите.....
39
8
 
0
 
! Отговори
коко преди 11 години
До Анонимна Ти за това ли си анонимна,защото си просперирала много ?
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимна
37
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая откачалка,която гледа в обектива към Йехова ли се числи?А оная ,дето гледа надясно ,тя към коя лудница се числи?***!Правилно си имаме една поговорка-Докато *** не си дигне опашката,кучетата не идват!
36
4
 
26
 
! Отговори
Viki преди 11 години
Аз исках да остане, забавен ми е, жалко, че дадоха кофти моменти и доста се изложи с помощта на продуцентите и съквартирантите, пък какво ще й гледам на *** Бонка, ако исках кючеци и вряскане щях да отида живея в Столипиново. Мн. несправедливо обра целия негативизъм в шоуто, на никой не му направи впечатление как Мариана си бърка в носа, Ласкин в устата на масата, пият и пушат нон-стоп. Да не говорим за клюките, които не спираха. Голям пример са другите, ще ме разплачат направо.
35
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Такива "истински хора" - тате носи, мама меси .... мдаммм ... я та опънем миньор в некой рудник да видим как ше се "преоткриеш" и "просветлиш"... особено ако имаш и 2-3 деца на ръце....Много лесно се приказва, когато нямаш грижи. А пък и ако си нещо мръднал...нема грешка. Чудно как всичките му "ВИП" се "анализират" и "преоткриват" непрекъснато и тъмън са се "преоткрили" и на - пак требе да се "преоткриват"... Аман от псевдоинтелектулаците дет са на напъплали.
34
2
 
15
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 11 години
36 - ама много добре го каза! Това трябва някой да му го каже на Ласкин и на оная целулитна **** Александра!