Владо Данаилов: В чисти отношения сме с баща ми!

Синът на Стефан Данаилов и майка му Ирен Кривошиева пред Dnes.bg
9 окт 2012 17:43, Петя Славова
171
Владо Данаилов: В чисти отношения сме с баща ми!
Снимка: архив, Булфото

Може би тази нощ бе първата спокойна за съквартирантите в Къщата, тъй като едни от най-големите им дразнители напуснаха ВИП Брадър.

Всъщност Ирен Кривошиева и синът й Влади Данаилов приемат влизането си сред тях като мисия. Те обичат всички и нямат лошо отношение към никого.

Странно е тяхното участие, защото всъщност те не са гледали това предаване, а и не следят телевизиите по принцип. От разговора ни по-скоро стана ясно, че искат да помогнат на хората, които „тичат към ада“ и да ги спрат. Тези като младата синоптичка Никол, които се „мазнят“ на Патрашкова, и може би други „заблудени души“.

Вижте какво казаха Ирен и Влади пред Dnes.bg.

Различна ли е Къщата, която напуснахте, от Къщата, в която влязохте?

Ирен: Определено, но не съжалявам, че бях в нея. Знам за себе си, че свърших това, което трябваше, и съм успяла да разбера голяма част от себе си. Екстремно е да живееш сред хора, които не познаваш, но именно така се преоткрих и опознах.

Влади: Аз не виждам никаква разлика, но там се застоях. Време ми беше да излизам, за да продължа да се занимавам с моите неща. За толкова време Бог ме пусна.

Може ли да се каже, че идването ви в Къщата е знак, че се завръщате за постоянно в България?

Ирен: Да, тук оставам. Въпреки че, естествено, ще пътуваме.

Влади: Мисията е ясна за мен и тя започва от България. След това е Русия. Истината е тук – Граала е тук, дървото на живота – също. Оттук тръгваме към света...

Ирен, помним ви  в „Хотел „Централ“, „Аз, графинята“, „Поема“... Завръщате се тук не само да живеете, но и да работите.

Ирен: Много ми се иска отново да снимам, да бъда и на сцената.

Кое беше най-трудното в престоя ви в Къщата?

Ирен: Две неща. Първо започнах участието си с убеждението, че обичам тези хора, защото исках. Преминах през периода на половин любов, половин неприемане, като се убеждавах, че това неприемане е любов и останах в чистата любов. Но всъщност съквартирантите нито ме изненадаха, нито разочароваха. Виждам в тях най-доброто.

Влади, ти написа писмо до баща си, това първото ли е?

Влади: По принцип не пиша писма, а директно говоря. Това писмо всъщност бе част от жълтата мисия на ВИП Брадър. Ние сме в чисти отношения с него и той е чул всяка моя дума, не само в писмото. Всичко се знае и той трябва просто да пусне тези камъни, които му тежат, и обществото да затихне от тази глупост и да започнем да мислим за истински неща.

Ирен: Това писмо помогна да излезе на бял свят какво си казват баща и син. Страхът на Стефан и това, което го държи, е външният свят, не са вътрешните отношения. Какво казва жена му или другите също не е на преден план. Може би именно това писмо ще помогне да се премахне вината в семейството.

Имахте доста предизвикателства от страна на съквартирантите. Кои най-много ви помогнаха да се преоткриете?

Ирен: Ласкин и Патрашкова. Тя е единствената, която е маша на собствения си вестник. Не би трябвало да допускат подобна ситуация в такава игра. Някой от външния свят – не само да има връзка отвътре навън, но и обратното. Тя раздава отношение. Патрашкова се превърна в агент и отношението на хората в Къщата се сформира от факта, че тя има привилегии. В игра всички трябва да сме с равни начала. Всички в Къщата имат страх да не я настъпят. Всичко е продаване на себе си в името на това, което имат, за да не го загубят. Същото се случва и с ВИП Брадър – той има спонсори, на които трябва да се служи. Накрая Влади имаше все пак смелост да преодолее всичко и да отиде и при децата. Едно чисто нещо в тази ужасна работа.

Владо: Нямаше никакви равни начала в този ВИП Брадър. Мен ме изолираха в спалнята за лайв. Дискриминираха ме. Отрязах си косата, за да има беседа. Много се опитваха да ни дразнят.

Голяма трансформация ли е за теб това с косата?

Влади: Не, аз не се гледам в огледало, защото съм изчезнал като личност. Моето его съм дал на висши сили.

Теливизиите провокират човека, защо вие се изкушихте?

Влади: Всичко е за жертвата.

Ирен: Аз видях как можеш да номинираш някого, без да му кажеш колко е неприятен. Разликата на нашите номинации е в това, че ние казвахме за някого - „не е добре за този човек да е в предаването, защото не му се отразява добре престоят в Къщата. Примерно, ако някой пие или нещо подобно, аз мисля за неговото благо. Докато останалите обясняваха как определена личност ги дразни. Всеки гледаше да махне някого, за да помогне на собствения си комфорт. Така не се живее, така се умира.

Но пък ти, Влади, на всеки въпрос отговаряш с религията.

Влади: Аз мисля бързо и докато премислям, стигам до Бог. Ако погледнеш в Библията, Исус Христос го винят за абсолютно същото нещо – за авторитета му пред другите.

Откога стана толкова вярващ?

Влади: Просветлих се на 26 юни миналата година. 18 месеца преди това започнах да работя за това нещо. Усещах тялото си готово. Докато четях важни неща, в мен се изсипваше една вълна и плаках от кеф.

Ако вие можехте да сложите някой в Къщата, кой би бил?

Влади: Баба ми, приятели.

Ирен: За Стефан, това ще е един от най-добрите дни в живота му, защото хората, които зависят от него и му се слагат, там рано или късно ще покажат зъбите си. Не е възможно да си в такава обстановка и да не покажеш всичко, на което си способен. Дори с начина на походката. Ласкин оня ден направи един анализ за политиците и ситуацията у нас – народът бил скапан, политиците – лоши. След това пък стана ясно, че публиката му била велика и накрая се оказа, че няма нито един свестен. С този маниер на „кафенце и уиски" – всички са ни виновни. Къци го каза много хубаво: „Абе българите не харесваме ръководителите си“. Та затова бих искала да видя и Бойко и изобщо политиците в тази къща.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Звездите му го говорят бая често на тоз младеж...
12
1
 
16
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
Много ми пукаше в какви отношения си с баща си !!!
11
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оправихте вашия живот, че сега тръгнахте да давате наклон на чуждия.Всички български мъже вършат същите глупости, та не знам какво уникално е направил, дето да не е правил всеки ...
10
7
 
10
 
! Отговори
до 4 преди 11 години
верно пишеш, но не е ясно защо ти е мъчно за другаря збогом - празен идол на каманизама? такава беше комунистическата действителност - безплатни любовници с ужасяващи "последици"! моралът на светлото бъдеще е много,много тъмен.....
9
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хич не го слуша главата тоя момък! Яко факсове от космоса!
8
8
 
3
 
! Отговори
lollipop преди 11 години
Хубавец. :*
7
7
 
29
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Върти суче Иренката и пак Ламбо-злобна и застаряваща въртиопашка,избягала в чужбина ,а сега намесва и политиката,луда за връзване барабар със сина си.
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И кво на интересува ? Некъв с особен принос за държавата ли е , че толкоз па много пишете за него ?
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я пак ли RIP брадъри на хоризонта. По този повод мести!А бе Фънки измандахерца ли вече Къци?
4
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обсебваща, истерична майка и застаряващото и детенце-психопат. Мъчно ми е за Стефан Данаилов.
3
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мразя Биг Брадър и селските му провокации! Предполагаем син към Стефан Данаилов! Златка към Багата! И Люси към нейната приятелка! Търсят интриги тип вестник Шок
2
4
 
27
 
! Отговори
:D преди 11 години
Бая е гръмнал този тип ...
1
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хахаха всич1ко ми чисто и гъ*ът ми и той, малко лъха , ама си е мой...пруцкам, вункам и ям шруумс...- пълен хахавел съм си и тук и в юес...типичен син съм на стар, болшевишки род.