Детектор на лъжата изхвърли Бони от VIP Brother

Зрителите на Нова решиха да сложат край на участието на певицата в шоуто
Обновена: 16 окт 2012 14:26 | 15 окт 2012 22:53, Елка Василева
204
Детектор на лъжата изхвърли Бони от VIP Brother
Бони. Снимка: Vip Brother

Фолк певицата Бони напусна Къщата на VIP Brother след оспорвани елиминациите в понеделник.

Новината за оставането на Къци и Златка зарадва много повече съквартирантите, отколкото ги натъжи това, че Бони си тръгва.
 
Певицата си тръгна, след като се провали на последната си лична мисия в шоуто.Тя застана пред детектора на лъжата и трябваше да отговаря на  въпроси на съквартирантите. Бони трябваше да каже истината на шест от осем въпроса, за да бъде обявена мисията й за успешна, но тя излъга на три:

"Излъга ли, че ще продължиш образованието си след излизането си от Къщата?" На въпроса, зададен от Фънки, Бони отговори с „не“ и това беше отбелязано като лъжа.

Къци попита дали има обувки за над 1000 лв. Певицата отрече, но това отново се оказа неистина.

Бони отговори с лъжа и на въпроса на Орлин - "Манипулира ли съквартирантите, за да се харесаш на публиката?".
 
Шоуменът Къци Вапцаров пък спечели аудиторията, след като успя да изпроси извинение от съквартирантите, които редовно го атакуваха и му се подиграваха в Къщата.  Той получи извинение от Златка, Юлиян, Ники, Багата, Кристина и дори от Мариана.
 
Третият борещ се за оставане в Къщата тази седмица – Златка, проля много сълзи на сцената в студиото на VIP Brother. Тя имаше за задача да напише своята изповед към Багата и да я прочете на живо в ефир. За подготовката на искреното й писмо й помогна не кой да е, а самата Кристина Патрашкова.

Златка обяви Благо за най-важния мъж в живота й. Красавицата му пожела щастие с неговата Любина. "Дано с нея усетиш това, което аз почувствах към теб!“, каза Златка.

 "Не съм момиче от държавата на Златките, защото любовта е най-важното за мен нещо, не парите!", каза още тя.

Бони определи капитаните на отборите за тази седмица.  Въпреки че за пореден път изтъкна, че сърцето й не познава злоба, за капитани  Бони избра своите най-големи противници в Къщата - Ники и Юлиян.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още по темата: БониVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
7
 
17
 
! Отговори
До 23 преди 11 години
Аре престанете бе .. Живейте малко за мига бе.. Какво ще промениш какъвто и плам да. Има мишка??? Аа? *** сте всички такива в таз държава като кон с капаци, часони, планове, политици, илюминати.. Само за глупости мислите.. Аз бачкам 12 часа прехранвам си семейството и си гледам вечерта каквото си искам.. Като не ти е в ред живота недей търси вина в политиците или в реалитита, ясно ли ти е? Аре у лево, всички много сте учни и за това сме на това дередже
18
4
 
13
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
До Анонимен 15: Много правилна и логична...констатация,но всичко това дето сте го...споменали,се извършваше на...куп от Ники Пънчеф.Той е...обучен да вижда енцетаковаграмата в главата на всеки...брадър и няма нужда от...кабели,защото Пънчеф,може да е...пън,но не е будала;телепатично се свързва с...главният Брадър и той му казва...всичко.Колкото до Бони,тя беше опитен модел и нейните енцефатакова...грами се изследваха веднага в БАН от екип учени,чакащи за комат хляб пред къщата на...брадъра.
17
4
 
9
 
! Отговори
V преди 11 години
Трябваше да е Златка, защото тази вечер беше по -фалшива и от Бони. Сега ще й гледам напъните да се хареса на Багата, може да видим и опит за самоубийство, всичко може да се очаква от тази лудата/
16
6
 
22
 
! Отговори
веселка преди 11 години
защо наричате това недоразумение Златка -красавица???Та тя е с голям нос и с *** кожа на лицето,личи,че е нечистоплътна,отдалече и личи,да не коментираме интелекта и-позорен бих го нарекла,и тая един ден ще има деца-ха ха-на какво би ли ги научила,като тя самата е неграмотна,аман от такава *** вече,аман
15
1
 
19
 
! Отговори
lpp преди 11 години
През наденицата ми е кой влязъл и кой излязъл от тая къща.
14
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хора, недейте така с тия минуси! Късате ми сърцето. Наистина ли мислите, че вредата от една лъжлива заблудена Бонка може да се сравни с вредата от подобни рафинирани, "чаровни" и "ерудирани" гадняри като Юлиян. Ако е така, заслужаваме си съдбата.
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Местя...
12
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Долна, долна.. колко да е долна. Тва при положение, че си имаме животинче като Юлиянчо в къщата.
11
3
 
37
 
! Отговори
geckata преди 11 години
Най-накрая, много долна и гадна МНОГОООООУУУУУУУУ !!!!
10
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добър си е форматът, най-добрият вип брадър досега, най-слабият беше оня, в който се правеха на майки Терези. Него и аз не успях да го изтърпя, макар че съм фен. Предаването като цяло е забавно и поучително.
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мале-е-е-е-й, аз веднъж да си пусна т'ва "предаване" и то пък станаха едни драми... Чудо, чудо. Никога повече тая грешка.
8
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бонка се изложи с този детектор.Евала на Карбовски, защитаваше патката Златка, но поне се държеше на ниво!
7
4
 
41
 
! Отговори
do 2 преди 11 години
и аз ве4е не го гледам ... някаква ГАДНА ГАДОСТ се е заформила там ... Депресира6то.Колкото до статията ... ""Златка обяви Благо за най-важния мъж в живота й. Красавицата му пожела щастие с неговата Любина."" ...Наистина ли мислите Златка за красавица ?Ако го казвате по навик - добре, но ако наистина го мислите - вие сте за лудницата.
6
4
 
14
 
! Отговори
детектор на лъжата преди 11 години
Гледаш, гледаш, че пушек се вдига. Айде стига сте се правили на дръж ми шапката.
5
6
 
20
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
Ако само това е Циониското в БГ,с мед да го намажеш!!!!!!!!!!
4
23
 
22
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Всички са за..изгонване.Бони беше най...честната ***,в историята на Брадъра.На финала искам да остане Патракешкофа,ревящата Златка,Люси с...половинката и Фънки.Кой ще...победи,ще се реши след...състезание по надяждане със,,,свински пръжки(все пак,това ще е някъде срещу Коледа).
3
1
 
28
 
! Отговори
Бахурчо преди 11 години
Соске *** ромунке???
2
3
 
65
 
! Отговори
xoxoxo преди 11 години
Много се радвам, че не успях да го гледам , защото 100% щях да си прережа вените, баси драмата
1
38
 
21
 
! Отговори
1 преди 11 години
Бони добре, ама Златка беше по-добре да си ходи :)