Пипа Мидълтън се заоплаква от славата

"Стряскащо е да се прочуеш заради сестра си, зет си и дупето си", ядосва се тя
22 окт 2012 14:44, Петя Славова
42
Пипа Мидълтън се заоплаква от славата
Снимка: Reuters

Сестрата на херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън – Пипа, която също живее в светлината на прожекторите от известно време, започна да се ядосва на славата си.

Тя споделя, че тя все още търси "смисъл" на своята популярност и засега не открива такъв.

Пипа предизвика погледите на света миналата година по време на сватбата на Кейт и Уилям. Нейният перфектен силует под бялата прилепнала шаферска рокля ѝ спечели буря от овации и оттогава младата дама е преследвана от папараците по цял свят.

Това постоянно внимание не се отразява особено добре на 29-годишната брюнетка.

„Малко е стряскащо да постигнеш световно признание преди 30-годишна възраст благодарение на сестра си, зет си и дупето си. Един ден може и да намеря смисъл във всичко това, но засега усещам редица недостатъци. Мога да ви уверя, че се чувствам странно, когато чета толкова много неща за себе си, без да съм направила кой знае какво", е написала Пипа в предговора на новата си книга за планиране на партита („Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends"). 

Още новини за звездите, четете в Tialoto.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в чуждия нет имаше яки снимки от нейни пиянски изцепки, където показваше подробности от това, което е под роклята. сега, като принцова балдъза трябва постоянно да внимава къде какво показва, прави и говори. ми досадничко си е, ама пък ползите са повече. така че да не хленчи
35
0
 
3
 
! Отговори
ЖЕНОФИЛ преди 11 години
Кой излъга това моме, че е красавица - като я гледам си развалям естетическите критерии за красота /изградени от всекидневното общуване с много по-прекрасните български момичета/. Ако беше толкова красива /колкото превземките около нея подмамени от титлата на сестра й твърдят, че е/ защо до годежа на Кейт с Уилям никой не я беше забелязал, никой не й обръщаше внимание - и изведнъж - о каква прелест...дрън дрън. Тук сме вкарани в приказни мотиви от рода на царят е гол...т.е. Пипа е средна хубост.
34
0
 
7
 
! Отговори
eblio преди 11 години
Който има балдъза, е*е два гъ*а!Пред фактите и боговете мълчат!
33
4
 
7
 
! Отговори
Криси преди 11 години
23.10.2012 07:04ч.Според мен Пипа е сто пъти по-красива и по-умна от сестра си и напълно заслужава славата си и вниманието към нея. Не може толкова дъго време да си на гребена на вълната, само защото си роднина на някого. Просто Пипа много си струва. Неслучайно на сватбата миналата година Пипа и Хари заслужено спечелиха възхищението на целия свят. Кейт е една празноглава безделница, която може само да се ръкува, да ръкомаха и да се хили като кон, а и в никакъв случай не е чак толкова красива. Чела съм, че като студентка Кейт е била съвсем посредствена и глупава и единствената й цел е била да се ожени за Уилям. Докато Пипа е била отличничка и в момента работи, труди се, пише книги, върти семейния бизнес и пр. Тя и Хари са много по-качествени личности от своите по-големи кака и батко. Докато Уилям се чуди в кой курорт да се отвее с тъпата си жена, Хари е на война, за да защитава политиката на Великобритания в този район на света. Бог да го пази от талибаните! Такива като Кейт и Уилям са безполезни ***, които нямат и един работен ден в живота си. Евала на Пипа и Хари! Да са живи и здрави и дано да се оженят!
32
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пипа Мидълтън е "слънчак"!Обременените ви мозъци обаче, не го виждат.Само плюнки и waste of time по форумите, няма да ви вдигнат БВП!!!Добре, че ги махнах!
31
0
 
2
 
! Отговори
До 29 - baihui преди 11 години
нЕмаш елементарно възпитание...
30
0
 
2
 
! Отговори
Жени преди 11 години
Я го нашето момиче, колко ни е светнато! Така де, при тази сестричка, как да не се поучиш! Ах, колко я обичам твоята Кейт! Що се отнася до славата- тя обикновено се започва на 33...
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изглежда щастлива и защо да не е !
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
глупости, заоплаквала се била... вижте я, на всички снимки е нахилена и предоволна, сякаш е уцелила два джакпота едновременно и не пропуска да ни напомни за плоското си, въпреки повдигащото бельо, седалище
27
0
 
14
 
! Отговори
права е пипа преди 11 години
И тази доказа, че се става известен и се живее добре с форми а не със съдържание.
26
1
 
13
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 11 години
Да не с*ре злато?
25
5
 
7
 
! Отговори
baihui преди 11 години
дупето си ... male kravo .... ti vijdala li si si gaza .....
24
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"...е написала Пипа в предговора на новата си книга за планиране на партита... ""..."Стряскащо е да се прочуеш заради сестра си, зет си и дупето си", ядосва се тя " "Значи като събира парички благодарение на известността си (като продава книгите си)- славата не е чак толкова зле.Обаче като дойдат папараците и я снимат - Ужасно. Горката тя. Жертва на злите ***.
23
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе каиши с вас... що тролите само... толко ли сте първични ... има ли интелект в главите ви или само зародиш на мисъл?
22
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оффф! И тази *** се взе на сериозно:)
21
3
 
12
 
! Отговори
Пипа МиДалгун преди 11 години
Ами на пипа-чките обикновенно им се носи слава. Да е мислила, когато е решила да пипа така усърдно.
20
5
 
7
 
! Отговори
--- преди 11 години
мисля,че и тя много усърдно се потруди за тази си известност чрез скандалното си поведение!
19
5
 
7
 
! Отговори
БЛЯСЪК преди 11 години
Абе ако каже че има и *** още по известна ще стане ,може още по повече мераклий да има знае ли човек.
18
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разказвали са ми, че е много добра.
17
3
 
11
 
! Отговори
Пипо преди 11 години
Да ми го напипа:)