Victoria's Secret подцени Кейт Ъптън за разлика от модните медии

Списанията се надпреварват да я сложат на корицата си
1 ное 2012 17:53,
6
Victoria's Secret подцени Кейт Ъптън за разлика от модните медии
Снимка: Cosmopolitan

Кейт Ъптън е позната от каталозите на Sports Illustrated . Но тя е много повече от това! 20-годишната хубавица се опитва да пробие упорито в модния свят и макар че бе жестоко порязана от бранда за бельо Victoria's Secret, който бълва на конвейер хубавици и ги превръща в световни топмодели, тя пожъна вече първите си успехи.

Блондинката бе обявена от лейбъла за „момиче, чието лице може всеки да има, стига да разполага с малко повече пари". Vogue обаче е на друго мнение. Хубавицата вече е присъствала с вътрешни фотосесии за различните издания на модната Библия, но най-големият ѝ пробив е корицата за италианското издание, на което тя се появява със заглавие „Съблазнителна".

Преди това тя изкушаваше мъжете от корицата на GQ, а през ноември се усмихва нежно и от корицата на Cosmopolitan. Фотосесията е леко еротична, защото Кейт е по бельо или пък позира с къси поли и ризки, който просто са вързани на възел под пищния ѝ бюст. А интериорът е със селски привкус, доближаващ хубавицата до природата.

Гледайки кадрите, сме сигурни, че ако Ъптън участваше в риалитото „Фермер търси жена", то едва ли някой роден земеделец щеше да се противи да гушка сексапилната красавица.

Разгледайте галерията на Tialoto.bg, за да се насладите на хубавата Кейт. Не заслужава ли и тя да бъде модел на Victoria's Secret?!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимна преди 11 години
Определено няма да се впише, 95% от сутиените им се продават готови напълнени, а така като го гледам момичето няма нужда.
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нищо особено не е с нищо не се отличава
2
4
 
7
 
! Отговори
комбайнер преди 11 години
тука в житата удобна задна седалка имам аз ,мога и легнал да ЖЪНА с пълна газ
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На такава жена не и трябва сутиен.