Никол Шерцингер: Крис ми е като братче

Певицата отново отрече да е имала нещо с по-младия си колега
Обновена: 8 ное 2012 14:41 | 8 ное 2012 14:41,
11
Никол Шерцингер: Крис ми е като братче
Снимка: сп. Marie Claire

Романсът ѝ с Люис Хамилтън започна преди четири години. И макар че преживя няколко кризи, той остава загадка за много от феновете на двойката. Никол Шерцингер реши да даде светлина върху отношенията си със спортиста в декемврийския брой на сп. Marie Claire, където позира в умопомрачителна черна дантелена рокля с прибрани коси и стилен грим.

Както Никол, така и Люис са звезди в своята сфера, но певицата и съдийка в X Factor не смята, че те са сред най-знаменитите и популярни влюбени в момента. „Знам, че има много интересни връзки в момента...вземете, например Ким и Кание – те са перфектни за камерата. С Люис сме по в сянка", споделя дамата в броя.

Макар че през повечето време се намират на различни места – Хамилтън пътува из целия свят заради Гранд Прикс, а тя хвърчи между Лос Анджелис и Лондон, връзката им е достатъчно силна, за да понесе тези разстояния.

"С Люис сме един екип. Винаги сме заедно, когато някой има нужда от другия. Времето, което прекарваме заедно, е различно от всичко останало", уверено казва Шерцингер.

В интервюто певицата споделя още за приятелството си с Крис Браун, с когото я нарочиха, че има връзка. Дамата публично отрече слуховете, че се е целувала с него в нощен клуб през септември, настоявайки че само се е навела близо до устата му, за да чуе по-добре какво ѝ говори.

„Бях в клуба с моя приятел Уил Ай Ем и си говорихме с Крис. Тогава направиха онези снимки и сега всички мислят неща, които не са верни. Чувстваш се сякаш не можеш да направиш нищо. Познавам Крис, откакто влезе в този бизнес. Той ми е като малко братче и е един от най-талантливите хора в индустрията", казва още Никол.

На финал красавицата разкрива и нещо за бъдещите си семейни планове, които на този етап не включват деца. „Не искам деца сега. Когато стана майка, ще съм от онези, които нямат бавачки. Смятам, че след пет години ще е добро време да имам деца. Но тези неща се случват, когато се случат", е мнението на Никол.

Вижте Никол в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
1
 
! Отговори
Loxy преди 11 години
bro-zoned
10
2
 
2
 
! Отговори
прикс преди 11 години
Поне проверявайте думите, като преписвате статии... Прикс....:\
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами че то и Люис Хамилтън й е кат братче!
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато стана майка, ще съм от онези, които нямат бавачки. Смятам, че след пет години ще е добро време да имам деца. Но тези неща се случват, когато се случат"И аз така си мислех, не, че съм имала бавачка, де. Ще видим като се пръкне наследството.
7
6
 
3
 
! Отговори
124 преди 11 години
in a moment of silence for our brother in a friendzone ... :D
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Хамилтън пътува из целия свят заради Гранд Прикс" - казва се Гран При, а не Прикс...иначе излиза, че Люис обокаля света в търсене на големи ....хм...
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Николче, ше свърша у теб поне 3 пъти!
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фенка съм й още от "Don`t cha".Уникална е.И с Люис са страхотна двойка.Желая им щастие.
3
3
 
8
 
! Отговори
Главатар преди 11 години
А се лъзна, Николче, а го отнесе поне два пъти ;)
2
2
 
21
 
! Отговори
от Подуене преди 11 години
Люисе, дръж здраво булката, защото е толкова красива, толкова секси и толкова грациозна, че ти дишам здраво във врата, брат и изтървеш ли я само за секунда, вече съм я поканил на вечеря!Щом лети до Лондон, ще лети и до София, бах мааму!
1
3
 
10
 
! Отговори
чвор преди 11 години
Ники,ела,Щи напрая тризнаци :))))