Тризначките: Как може да ни кажат, че не знаем кой е Левски!

Вяра, Надежда и Любов пред Dnes.bg след излизането си от Къщата
Обновена: 11 дек 2012 17:23 | 11 дек 2012 17:21, Петя Славова
207
Тризначките: Как може да ни кажат, че не знаем кой е Левски!
Вяра, Надежда и Любов. Снимка: bigbrother.bg

Тризначките излязоха от Къщата. И докато ни обясняват емоциите си, някак естествено си довършват изреченията. Иначе са различни - Любов участва в предаването, за да провокира, Надежда да се забавлява, а Вяра сподели пред Dnes.bg, че е дошла да краси.

Това е участието ви в трети реалити формат. Кое беше най-трудното?

Надежда: Определено последният ни дойде в повече. От гледна точка дори и на смях. Осъзнахме, че е 2012 г., а не 2006 г., защото някои от съквартирантите са си останали същите като преди шест години. Дошли са само за голямата награда.

Не отидохте ли и вие за това?

Надежда: Аз отидох да се забавлявам.

Любов: Поведението ми в Къщата бе като театър и кино, събрани в едно. Извън предаването изобщо не съм такава. Исках да изкарам емоциите, които тези хора таяха в Къщата. Голяма злоба има там. Те са разочаровани, че вместо тях, ние сме били сред ВИП-овете. Те казаха, че било мазно от страна на продуцентите да ни съберат с тях. Исках да покажа на зрителите какви са участниците в Биг Брадър - готови да премажат някого, за да спечелят.

Надежда: Борислав е такъв. Дори ми беше трудно да запомня името му. А той каза: „Не е важното как ще спечелиш, важното е да го направиш!“. Като го чух, реших да си ходя. Натиснах изповедалнята, но Биг Брадър ни каза, че трябва да ни изгони публиката. Тогава си казахме: Стоп, имаме си хонорар, все едно сме на работа, затова трябва да изтърпим. Но първото участие ни беше интересно.

Вяра: А що се отнася до ВИП Брадър, там имаше хора, от които има какво да научиш. Дори ни казаха, като излезем, че трябва да си помагаме. Отношението е съвсем различно. Имат благ тон, а са ВИП-ове, докато тук отношението е ужасно. И как изобщо човек на 30 години говори и си мисли, че сегашното издание било по-интересно от ВИП. Има хора, които постоянно искат да са в чужд образ.

Надежда: А най-тъжното е, че те действително са такива и си вярват. Питаха ни – колко им е хонорарът на участниците във ВИП Брадър. Все едно ние даваме парите. А ние бяхме там и - не че съм скромна, но си мисля, че в това издание пак ние щяхме да спечелим, но щяха да ни обявят за втори „Здравко и Христина“. Освен това във ВИП Брадър ние получихме доста тлъст хонорар. Свършихме си работата идеално и сме тук.

Любов: Знаете ли как се чувствам – все едно съм победила и в Биг и ВИП Брадър едновременно. Пожелавам на следващия победител да е щастлив. Аз знам какво е, нека и той разбере.

Надежда: Но пак няма да има същите дивиденти като нас. Ние трите не сме спечелили заради всичко, а заради излъчване и чар.

Любов: Един непознат ни каза, че е давал 30 хиляди лева в SMS-и, защото знаел, че имаме нужда от тези пари.

Вяра: Любов, признай, защо спечелихме Биг Брадър през 2006 г. - защото никой не посмя да повярва, че сме три.

А защо според вас сегашният вот бе така отрицателен?

Надежда: А, той е бил положителен, а те са го изкарали така. Нашите продуценти през 2006 г. ги издигахме в култ, че са ни открили, считахме ги за богове.

Вяра: Ние искаме да покажем, че не целим да сме на всяка цена в медийното пространство. Многократно сме отказвали участия в предавания. Като нямаме какво да кажем, не ходим. Защо да се натрапваме, като нямаме талант.

А нямате ли талант?

Любов: Нашият талант всъщност е наистина шоу – театър и кино. Чувстваме се като в сериал. Искаме да участваме в реклами, в телевизията. В личния ни профил толкова много хора ни поздравяват. И в страницата на Биг Брадър пише: Стига сте лъгали хората, няма такива проценти, кажете си истината, това шоу няма да е същото без трите.

Надежда: А ние наистина искахме да излезем. Това се видя по реакцията ни при Ники Кънчев.

Вяра: Лошото е, че само двама съквартиранти искаха да излезем. А нали под внимание се взима уж какви са отношенията в Къщата. Някъде има нещо нередно. Между другото това лято съвсем случайно видяхме Ники Кънчев на морето и той ни спря: „Хей, момичета, какво правите, как сте?“ Ако ние не се забелязвахме, как щеше да ни поздрави този човек?

Помните ли какъв беше животът ви преди първия Биг Брадър?

Надежда: Ние бяхме ужасно малки и беше трудно. Не вярвахме, че хората таят задни мисли.

Вяра: Бяхме съсредоточени в семейството.

Допълвате ли се винаги така? Сякаш едната започва изречението, а друга от вас го довършва.

Любов: Дадената обстановка ни сближава още повече.

А в живота как е – заедно ли ходите по партита, заедно ли живеете?

Любов: Гледаме да живеем екологично и ползваме една кола.

Вяра: Но когато една от нас е с приятеля си...

Надежда: Примерно, ако излизам на вечеря с моя приятел, естествено не ги взимам с мен.

Тройно по-трудно ли си намирате партньор, когато сте три?

Вяра: По-трудно е, защото медийният ни образ е такъв, че сме глупави.

Надежда: Хората страдат от предразсъдъци. Но има и мъже, които знаят какви сме и са наясно, че като човек си пусне телевизора, трябва да се забавлява.

Любов: Но и ние казваме на драгия зрител, че това е работа. Оттук насетне ние заключваме вратата на Биг Брадър и край. Животът е различен.

Вяра: Няма нужда да поясняваме личния си живот. Ние сме отишли да забавляваме зрителя, а всички искат да знаят какъв си – какво работиш сега. Това си е мой проблем - какво имам и какво нямам.

Надежда: Във всекидневието, когато не сме на екран, сме като всички нормални хора – плащаме сметки. Имаме си проблеми, задачи, работим. Справяме се в живота.

Предразсъдъците се увеличиха и с момента, в който говорихте за Левски.

Надежда: Това е провокация на Биг Брадър. Защо пък ние трябва да учим Лестър кой е този герой.

Любов: Аз лично щях да му обясня кой е Васил Левски, но не разбрах за какво става на въпрос.

Вяра: Въпросът беше: „Кой е Левски?“. Ако беше зададен правилно: "Кой е Васил Левски?", това вече е различно. Полудявам! Как може да ни кажат, че не знаем кой е Левски. Ние знаем историята си.

Надежда: Видяхме, че загрубява играта и затова в изповедалнята казахме: Ако печеля, печели целият народ...

Любов: Аз казах на Надежда да им кажем, но после решихме, че е по-добре да ни изгонят. Стига повече.

Вяра: Не ние, македонците са объркани. Ние дори им го казахме. Цеце пък отговори: „Супер, крайно време е да се обединяваме“.

Любов: Ако се съберем Македония, Хърватска, Сърбия – ще станем толкова силни.

Вяра: Както вика Лестър - „Ке биде супер!“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
1
 
5
 
! Отговори
до зрител преди 11 години
Македончето я попита дали знае е кой е Левски!После попита какъв е той,революционер ли е,какво е направил за България и така-нататък!Не се прави на много интересен!
154
0
 
1
 
! Отговори
roe преди 11 години
Che ne se otlichavat s umstveni vazmojnosti e qsno, no v tehniq sluchai po-strashnoto e lipsata na vsqkakvi manieri i delikatnost. Gotovi da se nahvarlqt s grozni obidi varhu vseki ponechil da ne se saglasi s tqh. Da chetat i se oglejdat poveche, che nqmat nikakva realna predstava za vredata, koqto prichinqvat...
153
0
 
5
 
! Отговори
бъди преди 11 години
Нямаше да са така наивно щастливи,ако знаеха какви нещастници са
152
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
У-у-у к'ви убави коледни тлъсти ***! Шъ има мръФка!
151
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Акъла на трите общо не стига дори за една!
150
1
 
8
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
Благодаря за инфото,ама и при най-древната професия,трябва да знаеш няколко неща,например елементарно смятане,връщане на ресто /т.е.изваждане/,а за Лондон би трябвало да знаеш и малко английски.Това са непостижими върхове за трите безмозъчни кокошки,които дори не излязоха от къщата и направиха резила си на професия,което говори и за върховна наглост.Ама какво очакваме от самоопределилите се като имащи " излъчване и чар"
149
1
 
8
 
! Отговори
kaleicho преди 11 години
....prosti kokoshki..!!!
148
1
 
19
 
! Отговори
damata преди 11 години
Стига сте ги навирали тия пачаври в очите на хората, бе! Те не само са грозни ,ами и ***!
147
14
 
3
 
! Отговори
зрител преди 11 години
Не съм фен на тризначките, но тук коментиращите проявяват доста голям популизъм!!Това предаване не го гледах, но от статията разбирам, че е зададен въпроса: Кой е Левски? Нормално е да се отговори и по двата начина, като разбира се се обясни е дълбочина. Че има такъв футболен отбор, който носи името на национален герой....и прочее. Сега тука всички много се дървите и плюете, но половината от вас със сигурност не знаят по вече от трите госпожици българската история.
146
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вижте си премиера, вътрешния министър, президента, учЕните ако щете, пък тогава се кахърете за интелекта на три момичета, които гледате по телевизията за разтоварване, ако пожелаете.
145
0
 
0
 
! Отговори
i преди 11 години
До rozati chak sega li go razbra..
144
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Срам голям сте... да знаете!
143
1
 
31
 
! Отговори
иво преди 11 години
Вяра лъже най - нагла ! Македонецът я попита кой е Левски и след като тя му отговори, че футболен отбор Лестер я попита кой е Васил Левски. Потресаващо е, че в България има хора по на 30 години, които не знаят кой е Васил Левски, но пък поне стана ясно, че могат да цитират песн на Азис и Глория.
142
1
 
8
 
! Отговори
иво преди 11 години
Вяра лъже най - нагла ! Македонецът я попита кой е Левски и след като тя му отговори, че футболен отбор Лестер я попита кой е Васил Левски. Потресаващо е, че в България има хора по на 30 години, които не знаят кой е Васил Левски, но пък поне стана ясно, че могат да цитират песн на Азис и Глория.
141
0
 
22
 
! Отговори
?? преди 11 години
Над 40% от младите българи не се занимават с нищо
140
2
 
21
 
! Отговори
питанка преди 11 години
Моля ви,някой има ли информация тия безмозъчни кокошки работят ли някъде ,или са професионалните малоумнички в телевизионната игра.Според мен,ако работеха все щяха да научат нещо и поведението им щеше да е по.приемливо
139
1
 
20
 
! Отговори
Блъско преди 11 години
незнам защо само едно и също се повтаря ,че участниците били ***,*** и тем подобни.Питам се кой умен и интелигентен човек би влезнал в тази пародия БИГ Брадър и да се остави да г правят на клоун ,като яде разни очи ,стпва по *** и тем подобни примитивни идиотии измислени от продуцентите за да се правят на оригинални.Погледнете и държанието на нашите министри и на примиера ,пък тогава да съдим хората от народа
138
0
 
5
 
! Отговори
roza преди 11 години
Ne znaeh , 4e v Balgaria, za prostotia i negramotnost se vzemat tlasti honorari, taka pone se izkazaha blizna4kite. Zna4i , kolkoto po prost , tolkova po dobre, taka lida go razbiram??????
137
0
 
6
 
! Отговори
anonimna преди 11 години
Vzemali bili tlasti honorari, davaite im, i za kakvo ? Da vidi ciala BG, o6te vednaj kolko sa neobrazovani i glupavi , no s golemi pretencii. A za bednite pensioneri, niama pomo6ti , i kak 6te ima kato parite otivat za takiva oligofrenki kato blizna4kite. Edno uto4nenie, sviniata fanki ne e100 kg., nablijava 200 i e gaden i grozen i nahalen do pobarkvane. Gadna potna debela svinia.
136
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я се поогледайте, да видите колко такива като тях ще видите около себе си - много са. Болшинството млади хора нямат знания.То и един депутат ни каза къде е държавата "Нубия".Най-уникалното при тях е говора им, ама това си е природна даденост.